Emre16_16en sonunda girdim ama yabancı server.server yabancı değil türkiyede bundan başka server yok
left 4 dead multiplayer oynamak isteyenler
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.SECOYİyide arkadasım bu serverların cogu steami destekliyor o yuzden biz cok az servera girebiliyoruz dogal olarak oyunun tadı cıkmıyor:(benim verdiğim server bu şekilde non steam çalışıyor ama türkiyenin serverı...steamla oynamak istiyorsan oyunu orjinal alman lazım
www.gametracker.com/server_info/88.255.108.101:27015/b_560x95.png
serveri burdan takip edebilirsiniz arkadaşlar
gametracker da left 4 dead la ilgili bütün serverlar var ayrıca 3 tanede Türk serverı var.
ya hamachiyle yapılması daha ii ben 2 türlüde denedim hamachi daha ii ama 1.0.0.8 lazım
Emre16_16SWAT sen oyuna girebiliyomusun.giremiyorum server bugün hiç açılmadı nedense ama yarın açılır büyük ihtimalle yoksa sahibile konuşcam
canerece3ya hamachiyle yapılması daha ii ben 2 türlüde denedim hamachi daha ii ama 1.0.0.8 lazı1.0.0.8 patch mi link vermiştim sana
bu arada swat ben daha patch yüklemedim sana bişey sormak için bazı oyunlarda yama yı yüklemek için oyun bilgisayarda varsa silip yeniden yükleyip sonra yamayı üzerine yüklemek gerek yine mi öyle yapmam lazım yoksa direkt yükleyimi?
benim oyun korsan ama steam la oynayabiliyorum ancak yabancı serverlara girebiliyorum o da sıkıyor muhabbet yok bişey yok onlar bana bişey yazıyor ama anlamadığım için bende bişey yazmadan geçiştiriyom.
bugün acılırmı server lar acep bakiyim ben bi..........
[/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img407/123tj4.jpg/1/]
patch ı yükledikten sonra böyle hata verdi :S
bu sorun ilkdefa bendemı çıktı kımsede çıkmadımı yani ?
önmli değil kardeş :D haber verdin zaten msnden vermesen bakardım :D:D
erim77 patch yanlış yere yapıştırmış olabilirsin normalde böle bi hata vermemesi gerekirdi ve oyunun orjin olması şart değil biz denedik oynadık ;)
YA NASIL OYNANIYOR BANA DA SÖYLEYİN LÜTFEN...
Öncelikle Sa Bende Left 4 Dead Oynamak İstiyorum S.W.A.T yardımcı olurmusun Plz...
Araştırdım ama hiç bir yerde yok Ne olur cevap yaz MSN:
burak_20_alex@hotmail.com
ya ben demosunu indiriom oynanırmı online