samsung reklamlar sayesinde bana göre bu kadar ön planda. kalitesi eskiden çok iyiydi ama kendini yenileme sorunu yasıyor bence
LG'den 3D FPR Gözlük Yeniliği
peki bu model hakkında neler araştırdınız.?
lw seri son seri oldunu okudum birazda o yüzden bu 2 modele yöneldim. 3d tv oyun içinde önemli olucak bizim için. sizin yorumlarınız nedir modeller için?
evet bence forumlarla herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadım henüz
bende biraz araştırdım LG 3D TV 'leri konusunda başarılı zaten bu modellerde en iyi özelliklere sahip !
evet hemen hemen tüm yorumlar bu sekilde
evet insan ne olursa olsun kendide deneyip görmeli öyle almalı
şahsen ben görmediğim bir ürünü almam arkadaşlar
tabikide... içine sinene kadar arastırman görmen lazım
Panasonic 'i gördüm biraz düzelmiş ekran titremesi daha az oranda , Samsung'ta görüntü kalitesini beğenmedim ,Phılıps daha iyi bunlara göre,ayrıca LG 3D TV konusunda en başta yer alıyor , FPR gözlükleriyle de göz sağlığını olumsuz etkilemiyor.
dediğiniz gibi philipste iyi ama onlarda tv den çekiliyor . LG 3d tv lerde çok fazla arayı açmış diğer markalarla
3D TV 'lerde zaten şuan en iyisi LG , uzun bir sürede böyle kalıcak gibi gözüküyor.
internetten takip etmeye calışıyorumda gözlük olayına herhangi bir gelişme sağlamıyorlar ilerlemiyor diğer markalar. ben samsungtan bir hamle bekliyordum
Samsung 'ta D serisini çıkardı gözlük olayına hala el atamadı :)
samsungu denedinizmi nasıl ben fazla bakamadım
3D TV görüntü kalitesini hiç beğenmedim , fazla teknik detaya girmedim zaten beğenmediğim için yani onun yerine gider tüplü televizyon alırım çok daha iyi görüntü verir :)
o kadarmı ya benim fazla deneme sansım olmamıştı ilk fırsatta deniycem
3D TV 'lerde zaten şuan en iyisi LG , uzun bir sürede böyle kalıcak gibi gözüküyor.
3d led tv satın almayı düşündüğümden araştırma yapıyorum. Şu anda piyasadaki en iyi 3d tv`lerden biri Lg. Lg`nin bir adım önde olmasını sağlayan çıkardığı fpr gözlükleri. Fpr gözlükleri diğer markalarda bulunan sg gözlüklerinden çok daha başarılı bir gözlük. Hafif, tasarımı güzel, pil veya şarj gerektirmiyor. İncelemenizi tavsiye ederim.Son Düzenleme: kuzeyisiklari ~ 08 Haziran 2011 15:32
o kadarmı ya benim fazla deneme sansım olmamıştı ilk fırsattaben denedim samsungun 3D tv lerini. gözlükleri hem ağır, hem de bir süreden sonra baş dönmesi, bulantı gibi sorunlar yaratıyor. bu anlamda LG Cinema FPR gözlük teknolojisiyle daha önde. gözlükler hafif ve pasif. yani pilli ve ya şarjlı değil.