lg 3d tv gözlük standart polarize camlar ile görüntüyü alıyor. Ve bu görüntü alımı doğal olduğu için görüntüler son derece yüksek kalitede.o yüzden bulantı, baş dönmesi yapmıyor tabii
LG'den 3D FPR Gözlük Yeniliği
ben ise şöyle düşünmüştüm; 3D SG gözlüklerde bulunan electromanyetik dalgalar yüzünden baş dönmesi ve ardından bulantı oluyor.
etkisi değil bence sorun en çok başlı başına bundan ibaret
Panasonic'in 3D TV'lerinde de o bahsettiğiniz ''Flicker'' (ekranın titremesi) yokmuş ama tabi ki SG gözlükleri kullanıyorlar ve FPR'ın gerisindeler.
3D TV FPR gözlüğü bu yüzden çok tercih ediliyor sanırım.
sadece göz sağlığı değil 3D LED TV 'lerde ki görüntü kalitesinide parlaklığınıda son derece yükseltip netleştirmiş
full hd 3d tvleride var dimi?
FULL HD 3D TV 'leride var.
full hd 3d tv sanki daha iyi olur
denemedim ,denemeden de birşey diyemem ,ama tabiki de daha iyi olur
dün bir arkadasımla konustum oda tv alıcaktı aldınmı diye sordum samsungun 3d tv sini almış. nasıl diye sordum daha deneme aşamasındayım tam çözemedim dedi. bakalım nasıl olucak merak ediyorum
samsung 'tan memnun kalanda var kalmayanda, ben sizin yerinizde olsam merak etmem çoğu insan gibi arkadaşınızda büyük ihtimal memnun kalmıcak diye düşünüyorum !
oda adına güvenip alanlardandır. :):)
bencede verdiği paranın en azından boşa gitmediğinden içi rahat olurdu !
artık herkes yeni yeni bilinçleniyor. özelliklerini daha yeni arastırmaya baslıyor.
Haklısınız arkadaşlar yeni yeni bilinçlenmeye başladık ama malesef belli bir kesim, o nedenle çok fazla kınamamak lazım
doğru diyorsunuz. ben tüm özellikleri kendiim arastırıken öğrendim . sadece 3d tv oldunu biliyodum onu arastırıkende tüm özelliklerini öğrendim . lg nin bu ürünlerde en önde olduğunu öğrendim
3D TV 'lerde LG 'nin önde olması FPR gözlüklerinden vede görüntü kalitesinden kaynaklanıyor,bana göre.
aynen öle gözlükleri ile çok fark yakaladılar