Yeni Nesil LG Cinema 3D TV'ler 7 Adet Gözlük Hediyeli!
LG' den muhteşem 3D LED TV hediyeleri !
Şu fpr gözlüklerine bayılıyorum.. Rengarenk.. Cıvıl cıvıl..
Tam bir teknoloji harikası bu cıvıl cıvıl fpr gözlükler.
Kimse anlamaz fpr gözlüğü olduğunu..:))
Cınema 3D TV yazıyor arkadaşlar, hem FPR teknolojisi bilmeyen kaldı mı ki?
Çoğu kişi Fpr gözlüğün ne olduğunu bile bilmiyor, 3D tv ve çeşitleri olan full hd, led, sinema ve smart tv'lerinin ne olduğunu bilmediği gibi, o nedenle kesinlikle anlamazlar :)
Bence de anlamazlar.. Arada anlayanlar çıkabilir ama çoğunluk anlamaz.
Bence çoğunluk anlar :)
Anlarlarsa anlasınlar..Ayıp değil ya o var onu takıyorum...Lg 7 tane vermiş 6'sını eve aileme bıralkıyorum 1'ini kullanıyorum..
3D led tv'mi satın aldığımda kutunun içinden çıkan fpr teknolojisine sahip gözlüklerden siyah renkte olanını kendime ayırıp saklayacağım, siyah çerçeveli daha şık.
Ayse ben de kırmızı renkteki fpr gözlüğünü çok seviyorum ve evde ailem kırmızı olanını hiç kullanmaz bilirler ki o benimdir.:)
Bizde de siyah her zaman bana ayrılır, aslında fpr teknolojili gözlüklerle çalışan 3D full hd,led, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın alayımda fıstık yeşili gözlükle bile izleme yaparım :)
Bizim evde çocuk yok ama ben küçükken ailem 3d tv satın alsaydı kardeşlerimle fpr gözlük için kavga edebilme ihtimalim olurdu..:))))
Eskiden eğlenmek için, eğlence için yapabileceğimiz şeyler okadar azdı ki basit tetris için bile okadar kavga ediyorduk ki kardeşlerimle, 3D tv'miz olsaydı oyun oynamak için kavga ettiğimizde kesin fpr gözlüklerin hepsini kırardık :)
Hiç önemli değil Ayşe..Sg gözlüğünü kırmış olsaydınız o zaman kötü olurdu da fpr gözlüğü kırılsa fiyatı 15 TL bile olmadından dolayı aileniz sizlere kızmazdı bile ....:))
Çok haklısın, kimse kızmazdı, fpr gözlüğün fiyatı hiç bir bütçeyi sarsmaz, bu nedenlede sorun çıkmaz.