Tabi canım benden başka kimse bilmez bana uygun olanı, ama LG herkese uygun buna eminim.
LG' den muhteşem 3D LED TV hediyeleri !
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,076 mesaj
Çok yanlış bir teknoloji bu sg gözlüğün teknolojisi.
ama neden hala satın almaktayız sadece ismi duyulduğu için ve kalitelidir diye düşünerek satın alıyoruz. Dediğin gibi 3d led tv lerde piyasada bi samsung, bi lg dir zaten daha sonra diğer markalar gelmektedir. 3d tv teknolojisini acaba sadece koreliler mi biliyor ne :))
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 8
3,430 mesaj
Evet ekran titremesi ve crosstalk sorunu çok oluyor SG gözlüğünde.
Yıllanmış Üye
2,316 mesaj
yazık yaa bunları bilinçli insanlara anlatmak lazım. Sg gözlüğü ile bir 3d tv alarak boş yere para vermesinler. Bizde ilerde de bu sg gözlüğü fiyatı falan ucuzlar herkes alır göz sağlığını hiçe atar.Fpr gözlüğü teknolojisi çıktığında sg gözlüğünün fiyatının ucuzlaması gerekirdi ama tık yok!!! Şimdi de 4 marka birleşmiş yeni bir sg gözlüğü çıkaracakmış... Aksine artar bile!!!
OP Yıllanmış Üye
3,430 mesaj
İnsanların SG gözlüğünü kullanıyor olması FPR teknolojisinden haberleri olmadığı içindir.
evet bende onu diyicektim o kadar basarısızlığa rağmen fiyatı düşürmediler. şimdi 4 marka birleşiyor diye 300-400 tlaynen fiyatı o kadar yükseltirler ya da gözlüğü aynı fiyatt olsa bile televizyonların fiyatlarını yükseltirler ve hepsi sabit bir fiyat tutar. Belli olmaz işleri...
OP Yıllanmış Üye
3,430 mesaj
LG' nin dışında hiçbir markanın ürünlerine artık bakmıyorum bile, insanı kazıklamanın derdindeler.
Yıllanmış Üye
2,316 mesaj
Ben listenin başına Lg'yi koydum ama yine de eskiden beğendiğim markalara bakıyorum.. Ama 3d tv çeşitleri ve monitörler konusunda Lg'den başkasını satın almam..