fpr gözlük 3d tv lerde yeni bir çığır açtı
LG' den muhteşem 3D LED TV hediyeleri !
Bu hafta muhakkak kampanya ya da promosyon olur dasti. Ben de henüz duymadım ancak xf lui bize haber verir diye düşünüyorum..
Lui nerde arkadaşlar, ne zamandır göremiyoruz, sizlerde fpr gözlük teknolojili 3D full hdi led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın aldığınızda eğlenceye dalıp bizleri unutacakmısınız :(
Ben de internet alışverişine güvenemeyenlerdenim. Ancak çok güvenilir satış sitelerinden alışveriş yapıyorum. Ama önce teknomarketlerdeki kampanyaları ve promosyonları takip ediyorum...
Satış sitelerinin kampanya ve promosyonları çok daha fazla oluyor, büyük firmaların satış siteleri bunlar, sorun yaşanabileceğini sanmıyorum, bir an önce satın alabileyimde fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini nerden aldığımın çok önemi yok.
satış sitelerinin hepsine güven olmaz doğru diyorsunuz ama bilindik sitelerden alabilirsiniz onlarla ilgili hiç bir sıkıntı olmaz örneğin hepsiburada'dan, vatandan alabilirsiniz. Ayrıca vatanda yüzde 25 indirim imkanıda oluyor hafta sonları falan oradan satın almanız çok avantajlı olurr diye düşünüyorum. :)
Zaten bilindik satış sitelerinden alışveriş yapıldıkça bir sorun yaşamazsınız.
Adı duyulmuş satış sitelerinden alış veriş yapmak evet güzel bir kampanya veya promosyon varsa çok mantıklı. Ama adı duyulmamaış bir siteden saç tokası bile satın almam ki 3d led,full hd, sinema veya smart tv çeşitlerinden birini hiç almam..
adı duyulmuştanda ben cekiniyorum. ne bilim. garanticiyimAdı duyulmamış bir satış sitesinden emin olun hiç kimse alışveriş yapmaz, malum kart bilgileri olmadan alışveriş yapılmıyor, bu bilgileri güvenmediği insanlarla kimse paylaşmaz, paylaşmamalı.
Satış sitelerinin kampanyaları ve promosyonları çok iyi, ama fpr gözlük teknolojili 3D full hd, smart, led veya sinema tv çeşitlerinden birinin, parasını, fiyatını denkleştirdiğimde satın almayı teknomarketlerden yapacağım, aynı gün teslim etmiyor satış siteleri çünkü.Son Düzenleme: aysedundarr ~ 02 Kasım 2011 13:33
Ben de garanticiyimdir. Birşey satın aldığımda bir kusur çıkarsa iletişime geçebileceğim muhatap ararım. Teknomarketlerde muhataba anında ulaşabiliyorsunuz.. Ama adı sanı duyulmamış satış sitelerinin bazılarının telefon numaraları bile yok.. Bu yüzden 3d led tv'mi satın alırken teknomarketi tercih ettim.
ben zaten peşin alıcam. bakalım sansıma bir kampanya düşerse daha iyi olucakPeşin satın alırsan fiyatta indirim yaparlar danini, en mantıklısıda peşin satın almak, çok istememe rağmen fpr gözlük teknolojili 3d tv çeşitleri için biraz daha bekleyeceğim galiba, taksitli fiyatına bile ödenek ayıramadım, peşin mümkünatı yok
Peşin fiyatına satın alırsan indirim yaparlar ama kampanya veya promosyondan elde edilen indirim veya ödeme kolaylığı bakımından iyi olmaz.. bence bayramdaki kampanyalar çok daha mantıklı olur..
Kampanyalar ve promosyonlar başlamıştır. Ama bence danini en uygun fiyatlı olanını satın almak için araştırma ve karşılaştırma yapıyor..
Kampanyalar ve promosyonlar başlamıştır. Ama bence danini en uygun fiyatlı olanını satın almak için araştırma ve karşılaştırma yapıyor..hiç sanmıyorum ya danini keyfini düşünen birisi :) canı ne zaman isterse gider alır :) o zaten araştırmasını karşılaştırmasını fazlasıyla yapmış :) bırak tavsiye almayı tavsiye verir oldu artık :)
Hala bulamadın mı danini kendine göre kampanya ?Bulamadı, bulamadık kendimize göre iyi bir kampanya ve promosyon sadem, bulsaydık çoktan satın almıştık fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini ve şuanda hep birlikte partide olurduk, hep birlikte film izler ve oyun oynardık, sende burda tek başına takılırdın