LG'den yeni nesil 3D TV: CINEMA 3D TV / FPR Gözlük
Ben de duymadım. Haberde vardı.
Güçlerini birleştirmişler ve ortaya sg gözlüğünü mü çıkaracaklarmış?!! Lg tek başına fpr gözlüğünü çıkardı..:)
Onlar hala çıkartamadı FPR gözlüğünü 3 marka birleşip bu kadar yapabilmişler :)
Tüm teknoloji devleri bir araya gelse fpr gözlük teknolojili 3D led,full hd, smart ve sinema tv çeşitlerindeki başarıyı elde edemezler, LG tek başına en iyi 3d tv'yi üretmeyi başarmış çok başarılı bir firma.
Teknoloji devleri bir araya gelmişler ama 3d tv aktif sg gözlüğü teknolojisi için. Artık pasif Fpr gözlüğü varken kim kullanır sg gözlüğünü bilmiyorum
LG tüketiciyle kendi verdiği fiyatı çok güzel orantılamış, bu yüzden tüketici için en uygun ve kaliteli ürünler LG' den çok rahat alınabilir.
LG tüketicinin isteğine göre haraket ediyor.
Lg reklama vereceği parayı bizlere veriyor:)) Pahalı mal satmıyor. Uygun fiyatlı ve özellikleri olan cihazlar satın alıyoruz.
Hemde uygun fiyata,en son kimsede olmayan teknolojiyi bizlere sunuyor, diğer markalar hala Sg gözlükle uğraşadursun, bizler Fpr gözlük farkını, ekran titremesi ve crosstalk sorunu yaşamadan, kaliteli ve parlak görüntü izleyerek yaşayalım.
Lg de çok fazla 3d yayın kanalı olmadığının farkında. Bu yüzden içindekiler kısmını bayağı bir geliştirmişler.
LG'nin en iyi 3D LED TV' lerinin içindekiler bize yetiyor zaten.