Her insanın aklı erseydi zaten herkes kendi electronik eşyasını kendisi yapardı ;)
LG'den yeni nesil 3D TV: CINEMA 3D TV / FPR Gözlük
Teknoloji işte, Lg 3d tv izlemenin rahatlığını düşünerek yapmış. Zaten teknoloji rahatlık, kolaylık değil mi? Teknolojiye akıl erdirmek için işin içinde olmak gerek :) Teknoloji her zaman cezbediyor:)
O zaman bir teknomarkete gidip deneyin o şekilde daha iyi anlarsınız.
3D TV FPR gözlüğü ile uzunca birşeyler izleyin sonra SG gözlüğü takın izlemeye çalışın
LG Cinema 3D Smart TV'de kullanılan magic motion kumandanın faydalarını gösteren bir video ile karşılaştım kumanda almak için araştırma yaparken. Paylaşayım dedim, belki size de faydası olur videonun.
Paylaşımın için teşekkürler !LG Cinema 3D Smart TV'de kullanılan magic motion kumandanın faydalarını gösteren bir video ile karşılaştım kumanda almak için araştırma yaparken. Paylaşayım dedim, belki size de faydası olur videonun.
:)
LG bu yıl 3D smart TV yada LED TV 'leri konusunda çok başarılı gerçekten başarılarının devamını bekliyorum.
LG için bu sene çok verimliydi, en son ve kimsede olmayan teknolojileriyle ürettiği çamaşır makineleri, buzdolapları, televizyonları v.s. lerle hem yepyeni ürün yelpazesine hemde yepyeni bir müşteri kitlesine sahip oldu.
Özellikle 3D Smart TV'leri şahane,bu teknolojiyle tanışmamış herkese en kısa zamanda kesinlikle tanışmalarını tavsiye ederim, televizyon neymiş, televizyon keyfi nasıl bir şeymiş. özellikle de üçüncü boyut nasıl oluyormuş anlamaları için.
LG için bu sene çok verimliydi, en son ve kimsede olmayan teknolojileriyle ürettiği çamaşır makineleri, buzdolapları, televizyonları v.s. lerle hem yepyeni ürün yelpazesine hemde yepyeni bir müşteri kitlesine sahip oldu.
Özellikle 3D Smart TV'leri şahane,bu teknolojiyle tanışmamış herkese en kısa zamanda kesinlikle tanışmalarını tavsiye ederim, televizyon neymiş, televizyon keyfi nasıl bir şeymiş. özellikle de üçüncü boyut nasıl oluyormuş anlamaları için.
çok doğru kendilerini sürekli yenilediler aştılar. tvyi tv olmaktan cıkardılar bir eğlence aracı yapmışlar resmen. oyun,eğlence,video içinde ne arasan varSon Düzenleme: technomistic ~ 27 Haziran 2011 13:35
3D TV 'lerin genelinde var zaten ama LG görüntü kalitesiylede çok öne çıkardı kendisini ....
En başta görüntü kalitesiyle yarattı bu farkı ,3D TV 'lerde böyle net bir görüntüyü yaratmak zor olmalı..
LG firması 3d led tv' lerde bence rakiplerini çıkardığı fpr gözlükleriyle geride bıraktı. Şarj ya da pil gerektirmeyen bundan dolayı hafif olan bir gözlük çıkardı ki bu gözlük ne bir baş ağrısı yapıyor ne de mide bulantısı. Fpr gözlüklerinden sonra diğer firmalar da bundan sonraki serilerinde fpr gözlüklerini kullanırlar. Yani sg gözlükleri artık üretilmez.. Elde kalanlar da kampanyalarla satılmaya çalışılır. Siz siz olun artık sg gözlüklerine para vermeyin.
LG firması 3d led tv' lerde bence rakiplerini çıkardığı fpr gözlükleriyle geride bıraktı. Şarj ya da pil gerektirmeyen bundan dolayı hafif olan bir gözlük çıkardı ki bu gözlük ne bir baş ağrısı yapıyor ne de mide bulantısı. Fpr gözlüklerinden sonra diğer firmalar da bundan sonraki serilerinde fpr gözlüklerini kullanırlar. Yani sg gözlükleri artık üretilmez.. Elde kalanlar da kampanyalarla satılmaya çalışılır. Siz siz olun artık sg gözlüklerine para vermeyin.3D TV SG gözlüğünün ne kadar rahatsız edici olduğunu bilenler zaten bedavaya verselerde almaz.