evet bu tv lerin güzelliklerinden birede bu 2 d den 3d ye cevirme sorununBence en güzel özelliği 2D->3D çeviri özelliği, bu özellik olmasaydı 3D TV'miz olsaydı bile 3 boyutlu izleme ve eğlence yapamayacaktık, çünkü yayın ve kanallarımız hala 2D yayın yapıyor ve 3D oyun ve film sayısı da çok az.
LG'den yeni nesil 3D TV: CINEMA 3D TV / FPR Gözlük
Önemli olan 3D TV' de ki çeviri özelliğinden çok 3D' ye çeviri sırasında ki görüntü kalitesi ve parlaklığıdır, benim için.
Sadem size katılıyorum. Çünkü 2d' den 3d'ye çeviri özelliği çok kullanılıyor. 2d filmleri, videoları hep 2d' den 3d' ye çevirip izliyoruz.. Görüntü kalitesi çok önemli.
Kesinlikle 3D TV' yi zaten çevirisi iyi olup 3D yayınları en iyi görüntü kalitesi ile izlemek istediğimiz için alıyoruz.
Bana görede 3D TV' yi en iyi yapan 2' den 3D' ye çevirisi, görüntü kalitesi, ekran parlaklığıdır. Aynı fikirdeyiz zaten.
2d' den 3d' ye geçerken görüntü kalitesinde bir değişme oluyorsa kullandığınız 3d tv iyi değildir..
2D' den 3D' ye çeviri sırasında görüntü kalitesi değişir ama bu değişmede 3D derinliği olur.Muhakkak bir değişim olur, önemli olan bu değişimin boyutu, ne kadar az kayıp okadar kaliteli ve parlak bir görüntü, lg'nin 3D tv çeşitleri çeviri ve fpr gözlük konusunda çok ileri bir teknolojiye sahipler.
En az kayıbı LG 3D tv'ler sunduğu için en iyi 3D tv seçildi.
LG 3D LED TV' lerinde ki 2D' den 3D' ye çevirisi sırasında görüntü kalitesi bozulmadan sadece 3 boyutlu görüntü alabilmek için derinlik oluyor. Sizlere de denemenizi tavsiye ederim. Biz dün akşam ailecek denedik, hepimizde aynı şekilde görüntüde bir bozukluk görmedik.
Test ettik onayladık diyorsunuz sadem..:)))
Tabi birde sizlerinde denemenizi tavsiye ediyorum, diyorum computeraddict :)
Sadem biz henüz 3D TV'mize kavuşamadık, inşallah kavuşursak çeviri özelliğini ve bu özellik anındaki görüntünün kalitesini test etme imkanı bulacağız.
Sadem biz henüz 3D TV'mize kavuşamadık, inşallah kavuşursak çeviri özelliğini ve bu özellik anındaki görüntünün kalitesini test etme imkanı bulacağız.Teknomarketlerde ki 3D LED TV teşhir ürünlerinde de 2D' den 3D' ye çevirisini deneyebilirsiniz aslında. Bu arada görüntü kalitesini, parlaklığını kısacası herşeyinide gözden geçirmiş olursunuz.
Teknomarketlerde ki 3D LED TV teşhir ürünlerinde de 2D' den 3D' ye çevirisini deneyebilirsiniz aslında. Bu arada görüntü kalitesini, parlaklığını kısacası herşeyinide gözden geçirmiş olursunuz.Sadece uzun kullanımda nasıl olduğunu test edemezsiniz. Onu da forumlarda okuyorsunuz ama insan satın almadan herşeyi denemek istiyor, biliyorum... İnşallah en kısa zamanda alırsınız..