Cinema 3d tv fpr gözlüğüyle film izleyince de aynı şey oluyor:))
LG'den yeni nesil 3D TV: CINEMA 3D TV / FPR Gözlük
Evet film, video izleyincede çok eğlenceli oluyor.
Çok eğlenceli olacağına eminim :)
3D LED TV' de izlemek gerçekten çok eğlenceli olur.
Sevimli hayalet.. Ben de ço severek izlerdim. Çizgi film hastasıydım küçükken..
3D TV sayesinde eskisinden daha çok izleyeceğimiz kesin :)
Bizler hala büyümemişiz galiba arkadaşlar, çünkü ben hala çizgi film izlemeyi çok eğlenceli buluyorum ve izliyorum, özellikle tom ve jerry izlemek çok keyifli.
Öyle oluyor Sadem. Çizgi film mi seviyorsun.. 3d led tv'de izlemek daha eğlenceli olduğu için daha çok seviyorsun..
Fpr gözlükle, 3D full hd, led, smart ve sinema tv'le izlenen her görüntü artı bir keyif eğlence katıyor ana, boyut atlıyosun dile kolay :)
Lg'nin 3d led, full hd, smart ve sinema tv'leri gerçekten alınmayacak gibi değil.
En iyi görüntü kalitesi ve parlaklıkla izleme yapmak isteyen herkesin seçimi lg'nin 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden yana olacaktır zaten.
Zaten 3d tv'lerdeki ekran titremesi olayı baş dönmesi, bulantı ve göz rahatsızlığına falan yol açıyor. Ama LG Cinema 3d tv serisiyle Avrupa'nın önemli sertifikasyon kuruluşları olan TÜV ve İntertek'ten "titreşimsiz 3d" sertifikası almıştır.
İnsan çalışınca başarıyor, başarılı oluyor, tek bir kulvarda da değil üstelik, Lg bunun en iyi göstergesi, en iyi ünvanını sadece fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinde değil, monitörlerinde de almayı başardı.