LG nin 3 LED tv lerde ürettiği 3D tv FPR teknolojisi çok olumlu tepkiler alıyor gerçekten. adamlar gerçekten güzel bir yenilik yapmışlar. yani şu durumda en iyi 3D tv teknolojisi LG de var herhalde. bakalım diğer markalar nasıl bir yenilikle cevap verecekler. boş durmazlar diye düşünüyorum.
LG'den yeni nesil 3D TV: CINEMA 3D TV / FPR Gözlük
elbette boş durmazlar ama bu kadarda başarılı olunabilirmi ? sanmıyorum açıkçası !..
akıl işi gercektende. ilerledikçe ilerliyorlar. kimin aklına gelir ki böyle birsey .gözlükleride kaliteside farklı . bende yeni çıkıcakları çok merak ediyorum ne yapıcaklar
ben ne yapıcaklarını merak etmiyorum belli zaten ne yapıcakları . Ben sadece başarılı olabilicekler mi ?
bunu merak ediyorum işte !..
her geçen gün teknoloji gelişiyor yapabilirler ama ne zamana çıkar allah bilir
yaparlar zaten arkadaşım yapamazlar demiyorum sadece başarı düzeylerini merak ediyorum. Anlatabildim mi ?
Kırmızı-mavi camlı 3D gözlüklere geri dönülmesin de :)
LG`nin fpr gözlüklerini ben de denedim ve sg gözlüklere göre bir adım ileride olduğunu düşünüyorum. Sg gözlüklere göre çok hafif ve normal bir güneş gözlüğü havasında. Göz sağlığını bozmadığını da söylüyorlar.
sadece bu kadar değil 3D FPR gözlüklerinin en büyük özelliği dediğiniz gibi göz sağlığına zarar vermemesi tabi ama bir diğer büyük özelliği ise bulantı ve baş dönmesi yapmamasıdır !
sonuçta bir film en az 90 dk okadar film izledikten sonra baş dönmesi,bulantıyı neden çekimki ne anladım ben ondan sonra. fpr gözlükler mükemmel olmuş.
kulağa pek hoş gelmiyor sanki:):)
bencede olmasın o kadarda :)
o kadarıda olursa zaten herşeye hazırlıklı olmak gerekir :))
annem eskiden siyah beyaz televizyonda tek kanalı nasıl izlediklerini konusurdu,biz 3d gözlüklü,gözlüksüz diye konusuyoruz. bizden sonraki nesil ne konusucak acaba?
3D TV rahatlığını yaşamadan daha sonra çıkıcak olan teknolojileri düşünmeyi boşverin artık.
düşünmeden birşey ilerlemiyor.
daha çok yeni bir teknoloji 3D TV 'ler bunun rahatlığını yaşamadan başka bir teknolojiyi düşünmek yanlış bana göre.