ben mümkün olduğunca herkese 3d tv min nimetlerini tattırıcam
LG'den yeni nesil 3D TV: CINEMA 3D TV / FPR Gözlük
E yani dasti, başka nasıl tattırılabilir ki, parça parça kesip tabağına koyacak hali yok :)
Danininin 3D full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerinden istediği birini bir an önce satın almasını en az kendim kadar istiyorum, çünkü danini paylaşımcı, paylaşmayı seviyor, birileri gibi değil, bol bol parti verir danini, bol bol oyun oynayıp film izleyeceğiz yaşasın :)
Vayyy danini süper, yağmasan da gürlüyorsun :)
Satın al artık şu fpr gözlük teknolojili 3d tv çeşitlerinden birinide parti nasıl olurmuş bize ve birilerine göster.
ya ayse sen önce alsan bi baksam ben :)Danini parasını denkleştirmeye çalışıyorum, yoksa bende senden önce satın alıp parti vermeyi istiyorum, sademi ilk çatlatan ben olmak için
Ama bu ara biraz maddi sıkıntı yaşıyorum, kız kardeşim evleniyor, onun düğün hazırlıkları bütçemi çok sarstı, yoksa çoktan satın almıştım fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini.
Darısı tüm forumdaşlarıma..:) Allah isteyenherkese bu bayramda 3d led, full hd, sinema veya smart tv çeşitlerinden birini satın almayı nasip etsin..
Danini dastinin bahsettiği LW4500 model zaten, benden tavsiye istemiş olsaydın LW650S'i tavsiye ederdim, aslında çokta fark yok aralarında , sonuçta hepsi fpr teknolojili gözlükle en iyi görüntü kalitesini ve parlaklığı izleme imkanı sunuyorlar.
iki model arasında ne fark vardıDinamik kontrast oranı LW 6500S te 9,000,000- LW 4500'de 7,000,000
Motion Clarity Index(en iyi hareketli görüntü çözünürlüğünü ve yüksek kare hızını belgeleyen bir gösterge) LW 6500S'te 850, LW 4500'de 400
Ekran oran düzeltmesi 6500S'te 7 mod, 4500'de 8 mod,
Av modunda 6500S 'te sinema ve oyun varken 4500'de sinema, spor ve oyun var.
6500S 4500
LG Smart TV Var Yok
LG App Store Var Yok
Web Tarayıcısı Var Yok
Wi-Fi Ready Var Yok
DLNA Sertifikası Var Yok
Windows 7 Sertifikası Var YokSihirli Kumanda Uyumluluğu Var Yok
USB 2.0 (2 adet) (1 adet)
HDMI™ Girişi (4 adet) (3 adet)
RF Girişi (2 adet) (1 adet)LAN Var Yok
Kulaklık Çıkışı Var YokKablosuz Kontrol Var Yok
Son Düzenleme: aysedundarr ~ 02 Kasım 2011 15:22
Ne demek efendim, yardımcı olduysam ne mutlu bana, olurda benim katkımla fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alırsanız televizyonunuza baktığınızda beni hatırlarsınız olur biter :)
Ne demek efendim, yardımcı olduysam ne mutlu bana, olurda benim katkımla fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alırsanız televizyonunuza baktığınızda beni hatırlarsınız olur biter :)Ayşe ben 3d led tv'me her baktıkça seni hatırlıyorum.. Umarım bu eğlence makinesini birgün Ayşe de satın alabilir diye...)))