Dünyanın 3 boyutlu televizyonlarla ne zaman tanıştığını bilemeyeceğim, Türkiye 2011'de tanıştı sanırım.
LG'den yeni nesil 3D TV: CINEMA 3D TV / FPR Gözlük
Şu anda fpr gözlüğünün bir basamak üstünde gözlüksüz 3d tv' ler var. Ancak gözlüksüz 3d tv' ler hem sadece 32 ekran üretiliyormuş hem de 30.000 TL civarında bir rakama satılıyormuş. Ben denemedim bu yüzden özellikleri hakkında olumlu ya da olumsuz birşey söyleyemem. Şu anda piyasadaki en mantıklı alışveriş fpr gözlüklü 3d led tv' ler olduğunu düşünüyorum. 30.000 TL ' ye arsa alınır..:))
Şu anda fpr gözlüğünün bir basamak üstünde gözlüksüz 3d tv' ler var. Ancak gözlüksüz 3d tv' ler hem sadece 32 ekran üretiliyormuş hem de 30.000 TL civarında bir rakama satılıyormuş. Ben denemedim bu yüzden özellikleri hakkında olumlu ya da olumsuz birşey söyleyemem. Şu anda piyasadaki en mantıklı alışveriş fpr gözlüklü 3d led tv' ler olduğunu düşünüyorum. 30.000 TL ' ye arsa alınır..:))32 ekran 30.000 TL'e mi ?
Şu anda fpr gözlüğünden bir basamak üstünde gözlüksüz 3d tv' ler var. Ancak gözlüksüz 3d tv' ler hem sadece 32 ekran üretiliyor hem de 30.000 TL civarında bir rakama satılıyormuş. Ben denemedim bu yüzden özellikleri hakkında olumlu ya da olumsuz birşey söyleyemem. Şu anda piyasadaki en mantıklı alışveriş fpr gözlüklü 3d led tv' ler olduğunu düşünüyorum. 30.000 TL ' ye arsa alınır..:))3D Led tv arkadaşın da dediği gibi şu durumda en mantıklısı LG yeni nesil Cinema tv leri. Gözlüksüz 3D tv teknolojisinin oturması için bir kaç yılın daha geçmesi lazım diye düşünüyorum.
3D Led tv arkadaşın da dediği gibi şu durumda en mantıklısı LG yeni nesil Cinema tv leri. Gözlüksüz 3D tv teknolojisinin oturması için bir kaç yılın daha geçmesi lazım diye düşünüyorum.Teknoloji otursa ne olur 30 milyardan bahsediliyor bence teknolojisi değil fiyatı otursun ayakta olan fiyatı
Bence de birkaç yıl geçmesi gerekir. Alırsa zaten sosyeteden başkası alamaz. Bana süper lotodan 25 trilyon çıkmadıkça vermem bu parayı:)))
Bence de birkaç yıl geçmesi gerekir. Alırsa zaten sosyeteden başkası alamaz. Bana süper lotodan 25 trilyon çıkmadıkça vermem bu parayı:)))Sayın Cansu 25 trilyon çok büyük bir rakam, size çıkarsa bizlerede birer LG sinema 3D TV ısmarlarmısınız ? Ismarlayacaksanız lotonun size çıkması için dua etmeye başlayacağım.Son Düzenleme: aysedundarr ~ 27 Haziran 2011 16:50
Vazcaydı galiba cevap gelmedi :)
Kimse almaz o fiyata , alamaz daha doğrusu onlarda fiyatı düşürmek zorunda kalırlar bir kaç aya.
Gözlüksüz 3d tv fiyatı gerçekten pahalıymış. Almak için çok zengin olmak gerekir :)
Ben bir yerde okumuştum. Fpr gözlüklerin başka bir avatajı daha vardı. Gözlük kullananlar için fpr gözlük lenslerini kendi numaralı gözlüğünüze takabiliyorsunuz.
Gözlüksüz 3d tv fiyatı gerçekten pahalıymış. Almak için çok zengin olmak gerekir :)Gözlük kullananların FPR 3D tv teknolojisini kullanabilmesi için ayrı klips üretmişler. Bildiğin güneş gözlüğü klipsleri gibi gözlüğün üzerine takıyorsun.Ben bir yerde okumuştum. Fpr gözlüklerin başka bir avatajı daha vardı. Gözlük kullananlar için fpr gözlük lenslerini kendi numaralı gözlüğünüze takabiliyorsunuz.
Evet o özelliği bende duymuştum ama onun için farklı bir FPR gözlük alıyorsunuz, standart 3D Smart tv'nin kutusundan çıkan gözlükler bu özelliğe sahip değil.
Size söz çıkarsa aysedundarr ve daninini15 size 3d led tv alacağım. Bu gece kandil siz dua edin çıksın bana:))
İlk yapılan ürünler acemilik ürünleridir, bir ürün çıkınca almak için bir süre beklemek gerekiyorki sorunsuz kullanım yaşayalım hemde daha ucuza. Tam da bu nedenle LG 3D Smart TV'leri almanın tam zamanı, heran bir süpriz yapabilirim size ...