kesinlikle doğru bende bir süre beklemeyi tercih ediyorum
LG'den yeni nesil 3D TV: CINEMA 3D TV / FPR Gözlük
Lg'nin 3D tv gözlükleri (FPR teknolojisi) çok bomba. Hem şarjsız hem de kullanışlı. Ayrıca tv'yi alınca aile paketiyle beraber toplam 7 adet gözlük veriliyor. Herhangi bir sorun olduğunda piyasadan 15-20 liraya alınabiliyor. Diğer markaların 3D tv gözüklerinden 7 tane alındığı zaman bir tv fiyatı ediyor.
Lg'nin hangi serilerde 3d tv fpr gözlüklerin aile paketi veriliyor.Bilginiz var mı?
LG 3D LED TV 'lerinin bütün modellerinde veriliyor ,FPR gözlüğü.
İyiymiş, 3d tv izleme eğlencesini ailece yada arkadaşlarımızla yaşatır. :)
Yaaa bende okadar heveslenmiştim, eski televizyonumu attım bile ne olacak şimdi :)
Eminim ki ; siz şans topunu kazanırsanız ,bir daha foruma girmezsiniz :)
Biz bir hafta bekleriz beklemesinede siz öyle bir konuşuyorsunuzki sanki size garanti verilmiş sanki bir tüyo seziyorum :)
3d tv meraklısı arkadaşlar bu videoyu inceleyebilirler. Videoda Lg Cinema 3d tv 42Lw570s serisini almış bir kişinin heyecanını görebilirsiniz. :) Arkadaşıyla birlikte 3d televizyonu kutusundan çıkarıyorlar ve kurulumunu yapıyolar. 3d tv fpr gözlüğün 7 tane çıkması ürünün güzel avantajlarından.Ürün hakkında detaylı bilgi veriliyor.
İyiki videoya çekmişler.LG 3D TV 'de 7 tane FPR gözlüğü çıktığını söylüyordum ama inanmayan arkadaşların görmesi çok daha iyi olur.
7 adet gözlüğü hiçbir marka TV yanında ek bir ücret almadan vermez. Zaten diğer markalardan 7 adet gözlük almaya kalksan TV fiyatına geliyor :)
Lg'nin, Cinema 3d tv'de 7 tane fpr gözlük vermesi aileler için bir avantaj
3D TV aile paketi olarak 7 adet veriyorlar zaten.
Hem FPR gözlüğün fiyatı çok uygun ,eğer 7 adet yetmezse bile rahatlıkla alınabilir.
Diğer markalar boyutuna göre 1-2 adet veriyor. Ekstradan 5 tane almaya kalkınca bir tv parasını gözlüklere vermek zorunda kalıyorsun. Ama Lg 3D Cinema tv de 7 adet çıkıyor. Eksradan alınca da fiyatı 15-20 lira gibi makul bir fiyata satılıyor..
Artık sg gözlüklerinden bahsediliyor mu? Şaşkınlıkla okuyorum. Sg gözlüklerinin bir üst teknolojisi çıktı ve sg gözlüklerinin 10 da 1 fiyatından daha azına. Hayır bir üst teknolojisi çıkar ama 2-3 katı fiyatlı olur anlarım eski model hakkında konuşmanıza. Ama fpr gözlükleri hem bir üst teknoloji hem de çok ucuz... Baş dönmesi yapmaz, mide bulantısı yapmaz, göz sağlığını bozmaz, hafiftir, şarj gerektirmez..yapmaz da yapmaz...:)
SG gözlüğü kullanıcılarını hiç anlamıyorum zaten çok para vermek hoşlarınamı gidiyor ?
Sg gözlük teknoljisinde 3d tv izlerken karartı var. Beni karanlık görüntü boğuyor. Fpr gözlükte aydınlık, parlaklık görüntü kalitesi cezbedici.