LG'den yeni nesil 3D TV: CINEMA 3D TV / FPR Gözlük
Sizin kararsız kaldığınız bir teknoloji yada marka varmı ?
Sony ile Samsung arasındaki fark nedir ?
Sony kullanıcıları için iyi bir haber bu.
Sony ve sony kullanıcıları, Fpr gözlüğü ve teknolojisi sayesinde 3D TVeğlencesinin ne demek olduğunu anlayacaklar desenize...
Aslına bakarsanız LG'nin kabul etmesi pazar payını artıracak.LG 3D TV teknolojisinde adını üst sıralara çıkaracak bir anlaşma olabilir. Çünkü LG'nin teknolojisi olarak adı geçecek.
Orası LG 'ye kalmış artık ,biz sonucu bekliyoruz ;)
Bence birleşmelerine gerek yok LG bu yıl yeterinde ilerledi tek başına büyük bir başarı elde etti.
Bu başarıya sonradan başkalarının katılmasına LG değil ben bile kabul etmem..
Bence birleşmelerine gerek yok LG bu yıl yeterinde ilerledi tek başına büyük bir başarı elde etti.Bence de birleşmelerine gerek yok. Sony zaten kendini kanıtlamış bir firma. LG de son 3d cinema tv' sini ve fpr gözlüğünü çıkardıktan sonra kendini kanıtladı.
Bu başarıya sonradan başkalarının katılmasına LG değil ben bile kabul etmem..
Bence de birleşmelerine gerek yok. Sony zaten kendini kanıtlamış bir firma. LG de son 3d cinema tv' sini ve fpr gözlüğünü çıkardıktan sonra kendini kanıtladı.Bende aynı şeyi düşünüyorum ,LG 3D cınema TV olarak kendini çok iyi kanıtladı ,başkaları gelip sadece başarıya ortak olmaya çalışıyor. FPR gözlüğü teknolojisini başka markalar çıkarsa bile akla ilk gelen LG olucak.
LG'yi anlamıyorum ne gerek var pastada en büyük dilim senin, Sinema 3D, Full HD 3D, 3D LED VE 3D Smart TV çeşitlerinde kullandığın FPR gözlük ve teknolojisi sayesinde 3D TV sektöründe, neden payını bölüyorsun ki.
Adamlara helal olsun çalıştılar ve kazandılar.
Arkadaşlar ben çıkıyorum iyi akşamlar hepinize..
Hala ses çıkmadı bu haberin bahsettiği ortaklıktan, sabah haber sitelerinde özellikle araştırıyorum ama hala bir gelişme haberi yok.
Öyle bir benimsedim ve sahiplendim ki FPR gözlükleri ve bu gözlüklerin kullanıldığı sinema, full hd, led ve smart 3d tv çeşitlerini ki ilk ortaklığa dair haberleri okuduğumdan beri oyuncakları elinden alınma ihtimali olan bir çocuğun mızmızlığını ve huysuzluğunu yaşıyorum :) LG galiba eski yaşamım da benimdi arkadaşlar hislerim öyle diyor :)