bol reklam yapanlarıda gördük. ellerinde patladı
LG Fpr Gözlük ile Samsung 3D LED TV izlenirmi?
Reklamlı halinin fiyatları yüksek olurdu.. İyiki de raklam yapmıyor ki 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerini satın alabiliyor ve eğlenebiliyoruz.
En iyi 3D tv çeşitlerini en iyi fiyata bize sunuyor lg'i hemde fpr gözlük teknolojisi farkıyla.
O konuda kesinlikle haklısın danini, LG'ye ürettiği 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinde bu büyük başarıyı ve en iyi 3D tv ünvanını kazandıran kesinlikle fpr teknolojili gözlük.
Ben büyük markaların yerinde olsam ne yapardım ne ederdim fpr gözlüğü teknolojisi için Lg ile anlaşma imzalardım. Çünkü sg gözlüğü ile nereye kadar ilerlenir? Hem fiyatı pahalı hem de kulanışsız..
Ben paylaşırım ama karşılığını da alırım. Fpr gözlüğü teknolojisini hem büyük markatara satarım hem de tüketiciye.. 2 yönlü para kazanırım..
Ben paylaşırım ama karşılığını da alırım. Fpr gözlüğü teknolojisini hem büyük markatara satarım hem de tüketiciye.. 2 yönlü para kazanırım..kayseri zekasıyla hareket ediyosun bravo computeraddict :)
zaten birçok büyük lcd üretici markaları ceza yemiş fiyatları aynı tutuyorlar diye. :) bi de bunlar aynı teknolojiyi satıyorlar diye ayrı bir ceza yemesinler ? :D
kayseri zekasıyla hareket ediyosun bravo computeraddict :)Fiyatları aynı tutmanın cezası olduğunu bilmiyordum dasti, sayende bir şey daha öğrendim.
zaten birçok büyük lcd üretici markaları ceza yemiş fiyatları aynı tutuyorlar diye. :) bi de bunlar aynı teknolojiyi satıyorlar diye ayrı bir ceza yemesinler ? :
onlarda aşağı çekselerdi fiyatlarını, lg Fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerini daha uygun fiyata sattı da ne oldu, daha çok kitleye hitap etti ve daha çok kazandı, hem para hem kullanıcı.
Lg yaptı ve kazandı. Fiyatlar uygun olduğu için daha fazla 3d led, full hd, smart ve sinema tv çeşitleri satın alan oldu, satın alanlar memnun kaldılar, memnun kalanlar çevrelerine söylediler....Böylece çok para kazandılar..