Bayram yaklaşıyor Toplayın harçlığınızı alın bir tane cinema 3d tv artık.
LG, Philips ve Sharp güçlerini birleştiriyor!
Bence de alın artık :)) Çok pahalı birşeyde değil ki.
Sadem.. İnsanlar para biriktirmek için uğraşıyor.. Evet Lg fpr gözlüğü teknolojili 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinin fiyatları sg gözlüğü teknolojili 3d tv çeşitlerine göre çok uygun oluyor ama para birikmeyince birikmiyor...Umarım en kısa zamanda bu eğlenceyi yaşarlar..
Lg'nin fpr gözlük teknolojili 3D tv çeşitleri için fiyatı yüksek yada pahalı demedik ki, diyemeyizde, çünkü fiyatları gerçekten çok uygun, ama hergün yrni masraflar çıkıyor, günlük ihtiyaçları karşılamaktan para biriktirip istediğimiz şeyleri almaya pek fırsat bulamıyoruz.
Dasti zaten o ufak tepek masraflar damlaya damlaya göl yapıyor.. 3d led, full hd, smart veya sinema tv satın alalım diye para biriktirmek istesek damlala damlaya göl olmaz ama..:))
Bence de biriktirme danini, para biriktimek sana göre değil :)
3D LED TV' yi aldıktan sonra film izlemekten, oyun oynamaktan bizi unutursun.
Sadem herkesi kendin gibi sanıyorsun, ne yani danini fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın alınca biz olmadan, tek başına film mi izleyecek, oyun mu oynayacak, ben hiç sanmıyorum.
Bahsettiğin bir süre varya, o süre biraz kısa olabilirmi danini, bizlerede fpr gözlük teknolojili 3D tv çeşitlerinden birinde film izleme, oyun oynama şansı verirsen çok sevinirim, benim led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alma planlarım biraz suya düştü de :((
3d tv eğlencenin en uygun fiyatlısıdır danini. Fpr gözlüğü teknolojisi, sg gözlüğü gibi eğlenceyi yarıda bölmediği için rahat rahat film veya video izleyebilecek veya oyun oynayabileceksiniz..
FPR gözlüğü teknolojisi sayesinde geniş bakış açısı ile izlemek istediğim filmleri, videoları 2D' den 3D' ye çeviri yaparak izlemek çok eğlenceli oluyor.
Görüntü kalitesi, ekran parlaklığı, geniş bakış açısı kısacası herşeyi 3D TV' yi kullandıktan sonra daha iyi anlıyoruz.
2 tane 3d tv'nin karşısına geçin. Biri Lg fpr gözlüklü 3d led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden biri olsun, diğeri sg gözlüklü herhangi bir 3d tv olsun. İkisini ard arda denediğiniz zaman anında karşılaştırma ve kıyaslama yapabiliyorsunuz..