kimse bir ürünü arastırmadan karsılastırma yapmadan almasın
LG, Philips ve Sharp güçlerini birleştiriyor!
Almasın.. Gidip sg gözlüklü 3d tv çeşidi satın alıyorlar.. Bin pişman oluyorlar.. Araştırsınlar, karşılaştırsınlar ki kaliteyi, teknolojiyi uygun fiyata satın alsınlar..
Bir çok insan 3D tv'nin ne olduğunu bile bilmiyor ve sırf hava atmak için gidip satın alıyor, bu insanlar araştırma gereği duymadıkları için sırf markaya aldanıp Sg gözlük teknolojisiyle izleme yapılan 3d tv çeşitlerinden birini alıyorlar ve bu televizyonla iki boyutlu izleme yapıyorlar çünkü üçüncü boyutun ne olduğunu bile bilmiyorlar.
Bilgisizlik, cahillik..Ama biraz araştırsalar bu kadar para verdikleri şeyin ne olduğunu, nasıl kullanıldığını, artılarını ve eksilerini bilseler.. Evde 3d izlemek için kullanılmayan bir tv bence lükse girer. Ama 3d film, video izlemek veya oyun oynamak için satın alınan 3d tv çeşitleri eğlenceye girer..
Yok be danini bence yerinde olmuş, hangi zamanda yaşıyoruz, birazcık arşatırmaktan aciz olunmamalı, imkan var olmasa haklısın derdim ama internet çağında yaşıyoruz, herhangi bir satış sitesine girip karşılaştırma yapsalar fpr gözlükle karşılaşabilirler ve göz sağlıklarını koruyabilirler.
bende karşılastırma yaptığımda fpr gözlüğü görebilirm ama onu kullanmadan görüntü kalitesindeki muazzamlığı anlayamam. denemek en önemlisi bnm içYanlış anladın sanırım danini, bende karşılaştırsınlar, biraz araştırsınlar diyorum sonra tabiki denesinler, denemeden karar vermenin, satın almanın hiç bir mantığı yok, önce fikir edinsinler sonra icraata döksünler, ben fikir edinmiş olsalardı kesinlikle fpr gözlüğü de denerlerdi ve fpr gözlüklü bir 3d tv satın alırlardı demek istiyordum.
Çok haklısın ayse. Araştırma ve karşılaştırma yapmadan 3d tv çeşitlerinden birini satın almak çok yanlış. Sonuçta parayı kimse sokakta bulmuyor..Bu tv'lerin fiyatları da az değil..
3d tv ilgi çekmez mi? Bence de abiniz hiç durmasın 3d full hd tv satın alsın...
Kesinlikle ilgi çeker computeraddict, ben ki spor karşılaşmalarını pek sevmem, ama üç boyutlu bir televizyonla futbol, basketbol, tenis maçlarını izlemeyi gerçekten çok isterim.
3D TV' de bütün filmler, sporlar izlemeye değer valla. Çok gerçekçi oluyor çünkü.
her ne kadar 3d tvler o heyecanı yaratsada izleyeceğiniz film ve videoların çekimi de o derece profesyonel olmalıdır. Dedemin insanları filminde bir sahne vardı. Çocuk taşı atarken kamera direk taşı çekmiş insanın sanki suratına gelir hissi veriyordu düşünsenize 3d de öyle birşey olduğunu :) kafanızı falan eğersiniz size gelmesin diye :D :D
3d film izleyen herkes sanırım ilk başlarda böyle komiklikler yapıyor.
Komikliği biz değil 3D TV yapıyor =)
=) Zamanla alışıyorsun ama o zamanda normal lcd tv izlemek istemiyorsun, ben çok alıştım mesela 3D TV' nin dışında başka bir TV' de film izlemiyorum, oyun bile oynamıyorum :)
Keşke bu komik durumların videoları çekilse ve izleme şansı bulsak:)) Çok eğlenceli bir 3d tv izleme partisi olur...