arkadaşlar bu lostu nasil türkçe dublaj yapaxaz..cafe ye gittim hep altyazi neden acaba.??*
LOST
tnt de pazartesi akşamları türkçe dublajı var
tnt den kaydeden varsa tr dublajlı bulabilirsin internetten
kost + tr dublaj diye ara belki upload edenler vardır
akşamüstütnt de pazartesi akşamları türkçe dublajı
TNT haricinde dublaj bulamazsınız.
yada prjinal dvd setini alıcaksınız. ki son 5. sezonun dvd si yok zaten.
bitti zaten 5.sezonda dün son 16-17 final bölümünü indirdim henüz izlemedim. bakalım final nasıl olacak.
sakarboyTNT haricinde dublaj bulamazsınız.hala izlemedin mi? ayıp sana, al nevaleyi abur cuburu otur karşısına deli keyif alacağın bi final seni bekliyor;)yada prjinal dvd setini alıcaksınız. ki son 5. sezonun dvd si yok zaten.
bitti zaten 5.sezonda dün son 16-17 final bölümünü indirdim henüz izlemedim. bakalım final nasıl olacak.
elaziglihala izlemedin mi? ayıp sana, al nevaleyi abur cuburu otur karşısına deli keyif alacağın bi final seni bekliyor;)iki gündür yogundum ya eve geç geldim izleyemedim eurovisyon bitsin izlicem :Dsen öyle deyince meraklandım şimdi ya :D
sakarboyiki gündür yogundum ya eve geç geldim izleyemedim eurovisyon bitsin izlicem :D5 sezonun en iyi finali olarak bahsediliyor yani, bilemicem artıksen öyle deyince meraklandım şimdi ya :
Ya konusu ne bu filmin?İki kere izledim
elazigli5 sezonun en iyi finali olarak bahsediliyor yani, bilemicem artıkya hacı felna bitti yaa..:D miles ın söylediği bi an kafama takıldı.
sonradan kadın yerin dibinde güm.
valla birrüsü yanıtlanması gereken mevzu oldu şimdi.
bakalım yeni sezonda neler olacak..
sakarboyya hacı felna bitti yaa..taa 2010'da görcez yeni ve son sezonu maalesef:D miles ın söylediği bi an kafama takıldı.
sonradan kadın yerin dibinde güm.
valla birrüsü yanıtlanması gereken mevzu oldu şimdi.
bakalım yeni sezonda neler olacak..
bu finalin hd kalitesindeki sürümünü indiriyorum zaten, arşivde öyle dursun bu bölüm güzel baya.
elaziglitaa 2010'da görcez yeni ve son sezonu maalesefbende 1.2.3 hariç 4 ve 5 hepsi 720P acaip alışkanlık oldu bende dvdrip izleyemiyorum uzun zamandır. göz alışınca kötü oluyor Prison da son sezon HD Heroes de son sezon HD tüm izlemek istediğim filmleri HD sürümü çıkmadan indirmiyorum.
bu finalin hd kalitesindeki sürümünü indiriyorum zaten, arşivde öyle dursun bu bölüm güzel baya.720P arşıvım yavaş yavaş çoğalıyor 1TB diski yarıladım :)
birkaç 1080P de var..
DVD arşivi yapmayı bıraktım :)takıyorum notebook u plazmaya HDMI dan on numara izliyorum süper oluyor. ama biraz zahmetli ortada kablolar felan. bu yüzden WD nin Hd mediaplayer ını almayı planlıyorum.
usb den disk baglayıp tv ne baglıyorsun tüm formatları izleyebiliyosun.Son Düzenleme: Fatih_ARMAĞAN ~ 17 Mayıs 2009 22:58
neyse Elazığlı seninle muhabbet güzel.. Slum dog Milyoner midir nedir onu bi takaim izliyim. hanım ısrar ediyor :) size iyi geceler.
kralssizler lostu dublaj mi izlediniz yoksa..alt yazi mi dublaji rapidshare den indirsem olur mu??tüm sezon bölümleri...varsa yazin..alt yazi berbat bi olay yaaaaa.:@arkadaşım milyonlarca doları o oyunculara biri türkçe dublaj yapıp mahvetsin diye vermiyorlar hiçbir filmin dublajlısını seyretmem resmen komik oluyor lost un bi bölümünü tnt den türkçe dublajlı izlemeye kalktım sırf meraktan 5 dk dayanamadım sende altyazılı izlemeye başla bir süre sonra tnt de türkçesini seyrettiğinde kalitesinden oyuncuların performansından ne kadar kaybettiğini anlayacaksın sonuçta atla deve değil 2 satır yazı okucan
ben LOST un 1.sezon 22.bölümünde en başta 3.dk sinda bi adam var ilk defa gördüm kuzeye felan diyor..o kim yaa birden çikmiş diziye..nerden geldiği belli değil...yoksa bu bölüm 22 değil mi???
kralsLOST un bölümleri ingilizce.... türkçe ne anlama geliyor..
LOST SEZON-02 BÖLÜM-09 What Kate Did KATE ne yapti olabilir mi??
LOST SEZON-02 BÖLÜM-07 The Other 48 Days ???http://translate.google.com.tr
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
http://translate.google.com.tr/translate_t#en|tr|The%20Other%2048%20Days
bunlar için başka kaynaklara ne gerek var; biri dediğin gibi "kate ne yaptı?" ötekide "diğer 48 gün".
elaziglibunlar için başka kaynaklara ne gerek var; biri dediğin gibi "kate ne yaptı?" ötekide "diğer 48 gün".Bunlar gibi ilerde daha 80 tane bölüm başlığını forumda soracağına google translate'in varlığından haberdar olmasına gerek var..