Evet arkadaşlar yogun istek üzerine herkes masaüstü arka planını yollarsa en güzel masaüstü desenine koca bir alkış var... (ödül veremiyoruz napalım)
İlki benden... bu işyeri arkaplanım..
Masaüstü Arkaplanınız Nasılmış bir Görelim.Yarışma
Evdekini de aksam eve gidince koyarım..
Ya arkadaşım buraya arkaplanımı nasıl koyucam???:(
klavyedeki printscreen tuşuna basın. paint i açın. Ctrl+V yapın. Resmi JPG formatında kaydedin. sonra resmi www.imageshack.us atın. sonra "Direct link to image" in karşındaki linki forumda resim koyma yönergelerini uygulayın. yada isterseniz direk link verin işte kurallar nasılsa.
dipnot: şahsen ben olsam direk link verirdim. çünkü resim boyutları büyük olduğu için hem tam anlamıyla görünmüyor, hem de görünümde bozukluk teşkil ediyor.
buda Kullandığım 2.Pc nin Masaüstü...
saygılar...
Edit: Masaüstü resmi değiştirilmiştir...
BAZEN
Ben arka plan resmini en gec 2 haftada bir degistirim gerci ama güncel masa üstüm bu sekilde
http://img359.imageshack.us/img359/6672/layolusil1.png
buyrun buda benim ekran görüntüm.
Bayanlar baylar katılım bekliyik.. Bu kadar kişi var ve kımse duvar kagıdını koymasını bilmiyormu..
üühühühhühhühüühühühüh
Borga-xBayanlar baylar katılım bekliyik.. Bu kadar kişi var ve kımse duvar kagıdını koymasını bilmiyormu..ya ben eklemeyi çok istiyorum ama internetimiz engellendiği için ne kendim koyabiliyorum nede milletin adres şeklinde koyduklarına bakabiliyorum . bu konu beni aşıyor yani
üühühühhühhühüühühühü
bu da benim ekranım :D
eskiden daha dağınıktı da bu biraz derli toplu hali :D
ortalık .rar dosyalarından geçinilmiyordu.masaüstü depomdur benim
Oha bu sıstemını yavaşlatır yahu.. Açılcam dıye amma kasılır senın sıstem
sorun yok :D taş gibi açılıyor ve kapanıyor :D yalnız ram 512 mb o yetmiyor :D normal kullanımda 250-350 arası.rami yükseltmem lazım
Buda benim masaüstü:)Şuan pc de başka resim olmadığı için bu resmi koydum:d
arkadaşlar ben sizin gibi nasıl koyacam benimki küçük altıçizili çıkıyor
www.imageshack.us a resmini yükle sonra linklerin bulunduğu sayfanın en alt kısımlarında bulunan direct linki kopyala
[*img*] [/img] tagları arasına yapıştır ve gönder bu kadar.
*yıldızları silinki kod çalışsın
layolusklavyedeki printscreen tuşuna basın. paint i açın. Ctrl+V yapın. Resmi JPG formatında kaydedin. sonra resmi www.imageshack.us atın. sonra "Direct link to image" in karşındaki linki forumda resim koyma yönergelerini uygulayın. yada isterseniz direk link verin işte kurallar nasılsa.dipnot: şahsen ben olsam direk link verirdim. çünkü resim boyutları büyük olduğu için hem tam anlamıyla görünmüyor, hem de görünümde bozukluk teşkil ediyor.
bence burdan yorum yapıyorum masaüsttünüğ yanlış kullanıyorsunuz fazla kullanmadığınızı evrak çantasına koyun.
yardımlarınız için sağolun düzelttim