Aslında bu konuyu takp ediyolardır. Evet Receple konuşmak lazım. Ama bu butun forum uzerınde değişikliği olabilir. Acaba yaparlarmı?
Masaüstü Arkaplanınız Nasılmış bir Görelim.Yarışma
Yugi bu arada resimleri upload ederken www.loadtr.com adresini kullanırsan senın ıcın daha ıyı olur.Çünkü ben resımlerını görünür bir halde koyduktan bir muddet sonra resımlerın lınklerınde bır sorun oluyor. Ben senın resımlerını bahsettıgım sıteye upload edıp buraya koydum. bilgin olsun
YUGİ'ye ait resimler
yugi böylece resim koyma sınırına gelmiş oldun
abi bir önerim olacak konu dışında yeni bir konu açalım ama sadece buraya masa üstü resimleri yer alsın yazı yorum yazılmasın orda sadece masa üstü resimleri upload edilsin mesela bir gün koyalım o güne kadar açik kalsımn böylelikle resimler karışmaz şimdi her sayfada resim oldu karıştı yani hem ziyaret eden lerde resimleri toplu halde görmüş olur nedersin abi
Olabilir hem böylece oylama oldugu zaman resimleri tek bir yerden görme şansları olur. Cumartesi gününe kadar bu konu gıtsın ben c.tesi gecesi yenı bır konu başlığı açarım ondan sonra oylamaya başlarız... bu nasıl?
Bencede güzel olur hatta o konuya şifre koyuluyorsa koyulsun son gün şifre açılsın,böylelikle yorum yapılması iimkansıza yakın olur.
Yok öyle bir seyle konuyu engelleyemeyız. Pazar gunu zaten resim ekleme bitmiş olacak. O başlıktan sadece resimlere bakılacak.
borga-x e önerilerinizi özel mesajla yaparak işe başlayabilirsiniz.. :)
benim gibi
bu arada mod arkadaş yorum yapanların yorumlarını ve diğer bütün yazıları silse, sadece resimler konuşsa ve en sonda da hep borga-x in uyarıları duyuruları vs. olsa daha iyi olur.
peki ben niye buraya yazdım:) okuyacak ve karar verecek mod arkadaş kim olur bilmiyorum onun içindi:)
Öncelikle duyurularımı tekrar yapayım.
1-Oy verme işlemi 16.07.07 gunu başlayacak 22.07.07 tarıhınde bıtecektır.
2- Katılmak ısteyen kısıler 4 tane resım ekleyebılırler
3- Her kısı bır oy kullanma hakkı vardır (Bu değişebilir yakında açıklmasını yapacagım)
4- Kımse kendıne oy veremez
5- Resimleri 15.07.07 gecesi başka bır konu başlığında sadece sergilenmek ıcın tekrar açılacaktır.
6-Eğer girişimlerim sonuc verırse resimlerin üzerindeki butonlara tıklayarak oy kullanabilecegız ama bu olmazsa bana özelden mesaj atın...
şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Oyların sayısı hakkında da bır çalışmam var..
Borga-xÖncelikle duyurularımı tekrar yapayım.Olmadı şimdi borga abi normalde üç resim hakkımız vardı sen 4. yü ekleyince 4 e çıktı bu sayı
1-Oy verme işlemi 16.07.07 gunu başlayacak 22.07.07 tarıhınde bıtecektır.
2- Katılmak ısteyen kısıler 4 tane resım ekleyebılırler
3- Her kısı bır oy kullanma hakkı vardır (Bu değişebilir yakında açıklmasını yapacagım)
4- Kımse kendıne oy veremez
5- Resimleri 15.07.07 gecesi başka bır konu başlığında sadece sergilenmek ıcın tekrar açılacaktır.
6-Eğer girişimlerim sonuc verırse resimlerin üzerindeki butonlara tıklayarak oy kullanabilecegız ama bu olmazsa bana özelden mesaj atın...
şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Oyların sayısı hakkında da bır çalışmam var..
ben öyle bır sey demedım.En baştan 4 dedım 3 değil.
Pardon bir daha baktım sayı 4 müş benim aklımda 3 diye kalmış tekrar pardon
teşekkürler aytaç hadi beyler bayanlar beklıyorum duvarkagıtlarını
shelby masa üstünü çok güzel olmuş btün simgeler uyumlu ben beğendim
Bu vista mı yoksa.Xp'ye uygulanan Vista Pack felan mı?
Büyük bir ihtimalle Vista Ufuks
yorumlarınız için teşşekkürler arkadaşlar odam dağınık ama masaüstümü hep temiz tutarım
bence masa üstü deseni koyma 1 tane olması lazım yoksa herkes koyar 3-4 tane insan herhalde 4 taneden 1 tanesi beğernir önemli olna bir tane tam koy insanlar beğenicekse o koyduğun bir taneye beğensinler değilmi canlar
bu saatten sonra kural değiştirmek bence cok saçma olur. Zaten son ıkı gun bundan sonra Oylama başlayacak.
İnsallah katılım fazla olurda bır an önce bır tane belirleriz çünkü insanlar sıkılmaya başladı.