Arkadaşlar kazansak da kazanmasakta tüm hediyeler Borga abinin...
Kaç gündür uğraşıyor bizle bas bas bağırıyor.Biz birbirimizi alkışlayalım yeter...
Masaüstü Arkaplanınız Nasılmış bir Görelim.Yarışma
Borga-xburda kımsenın hakkını yemıyoruz zaten. Zaten kaç kişi oy kullandıki...?Imza kısmına konuyla ılgılı bır başlık koyarsan herkes gelebilir.Nasılım?
yugihttp://imajr.com/Original.aspx?Id=massa.bmp_170516kardeş bu resmin orjinalini de koysana çok süper bişey ya...benimkide bu arkadaşlar..
oy katılımları nasıl borga abi?
ya bişey sorcam
siyah xp teması kullanan arkadaşlar ;
başlat yuvarlak windows simgesi olan siyah temayı nerden buldunuz???
şuraya bi link verebilirmisiniz???
aradım, taradım bulamadım ööle bişey...
şimdilik siyah bi tema kullanıyorum ama başlat yazmadığı zaman daha güzel duruyo...
sakin_insanya bişey sorcamBricoPack Vista Inspirat Ultimate 2siyah xp teması kullanan arkadaşlar ;
başlat yuvarlak windows simgesi olan siyah temayı nerden buldunuz???şuraya bi link verebilirmisiniz???
şimdilik siyah bi tema kullanıyorum ama başlat yazmadığı zaman daha güzel duruyo...
Ayrıca sanıyorum ki bazı arkadaşlarda Vista var.Bu nedenle o tarif ettiğin şekilde.
Buda benimki sizinkilere göre sade ama ben çok seviyorum
OOOOMMMMEEEERRRRHatalısınız kuzum :) Bence tekrar kontrol et :))Borga-xburda kımsenın hakkını yemıyoruz zaten. Zaten kaç kişi oy kullandıki...?Imza kısmına konuyla ılgılı bır başlık koyarsan herkes gelebilir.Nasılım?Hoşçakal.İyi günler, iyi çalışmalar...
ErsinXya bu tema aradığım gibi. teşekkürler...sakin_insanya bişey sorcamBricoPack Vista Inspirat Ultimate 2siyah xp teması kullanan arkadaşlar ;
başlat yuvarlak windows simgesi olan siyah temayı nerden buldunuz???şuraya bi link verebilirmisiniz???
artık vista görünümlü xp im var...
benim merak ettiğim bir konu var arkadaşlar.
son masaüstü yollama süresi ne zaman?
ben şimdi birine oy versem diyelim sonrasında başka biri yeni yolladı onu beğendim! bunu nasıl çözümlicez?
teşekkürler...
RapGangLifeoy katılımları nasıl borga abi?sabah saat 9 ıtıbarıyle 16 kısı oy vermıs.Bu gıdışle pek resım secemıcez.Katılımın cok olması ıcın gerekırse özelden mesaj atıyorum.
DUYURU
Arkadaşlar son resimler pazar gününe kadar yollarsanız sevinirim. Oylamayı bir hafta daha uzatmak durumunda kalacağım. Çünkü katılım çok az ve birinci ikinci seçemeyiz bu şekilde.
Son resimler 15.07.2007 gününe kadar yollanmalı
Oylama bir hafta daha uzatıldı. Son Oylama tarihi 22.07.2007
@ersinx , masaüstü duvar kağıdın süpermiş.
Caner GüralOOOOMMMMEEEERRRRUyardığıın için teşekkürler ben o anda pc masası yarışmasınada bakıyodum onun adresini yazmışım.Hatalısınız kuzum :) Bence tekrar kontrol et :))Borga-xburda kımsenın hakkını yemıyoruz zaten. Zaten kaç kişi oy kullandıki...?Imza kısmına konuyla ılgılı bır başlık koyarsan herkes gelebilir.Nasılım?Hoşçakal.İyi günler, iyi çalışmalar...
ntguzel@ersinx , masaüstü duvar kağıdın süpermiş.Bende çok seviyorum baktıkça ferahlatıyor
Arkadaşlar oylarınız ve resimlerinizi bekliyorum.....
ewet oy verinde beklemeyelim bir hafta daha
Yarışmanın heyecanı beni de sardı.
Ben de katılmak istiyorum.
Oyumu da yollayacağım sonra Borga-x'e.. Gerçi seçim yapmak zor olacak ama :)
İşte arkadaşlar Güçlü bey'de bize masaüstü desenini yolladı. Oylama sürüyor.Diğer modlar ve editör arkadaşlardan da resimlerini bekliyoruz.
Bir şey sormak istiyorum ben oyumu verdim ama oyumu verdiğim kişinin masaüstü deseninden sonra belki daha güzel bir arkaplan çıkarsa ve ben oyumu ona vermek istersem ne olacak .
Oyunu değiştiremezsin ömer kardeşim.Aslında burda ufak bır hata yaptım. Daha olmazsa verılen oyları silip haftaya oy kullanılacagı ıcın eskı oyları geçersiz saymam gerekir.Daha sonra gelecek hafta sadece resımlere oy verılmesı sağlanabilir. Ama bunu siteye anlatana kadar göbegım çatlar.