Aslında belirli bir zamandan sonra resim ekleme birecek ve oy kullanımı başlasaydı daha iyi olurdu şimdi bir resim bir oy karıştı
Masaüstü Arkaplanınız Nasılmış bir Görelim.Yarışma
Evet ömer ben şimdi duyuru yazıyorum
DUYURU
Arkadaşlar öncelikle oy veren arkadaşlardan özür diliyorum. Oylarınızı gelecek hafta 16.07.07 tarıhınde tekrar kullanmanızı istiyorum.Böylece daha sonradan eklenmiş resimler içinde beyendıgınız varsa bunlardan da seçebilirsiniz.
evet böylesi daha iyi oldu.
hadi duvar kağıtlarınızı görelim?
tekrar tekrar oy verenlerde özür diliyorum. Böylesı cok daha ıyı olacaktır.Hem böylece daha sonradan eklenen resımler ıcın haksızlık yapmamış olacagız. resimlerinizi beklıyoruz...
oyu nerden kullanacağız bulamadım :(
Borga-x'e özel mesaj atarak yani resimli anlatayım daha iyi anlaşılır.
bana özel mesaj atacaksınız ama su anda oylama geçersiz sayılıyor.16'sından sonra bana özel mesaj atarak oyunu kullanabilirsin.
Resim atmak için son gün 16'sı oylama için son gün 23'ü mü?
Arkadaşlar oy kullanırken dikkat edilecek hususlar vardır.
1.Oy kullanacağınız kişi birden çok resim atmış olabilir,o yüzden oy vereceğiniz resmin hangi sayfada olduğunu söyleyin.
2.Oy vereceğiniz resmin sayfasında o kişiye ait iki resim olabilir o zaman şu mesajı atın borga-x'e;
'25.Sayfadaki x kişisinin 2.Resmine' Diye belirtin.
3.Sadece bir oy hakkınız var.
4.Bir oy hakkı olduğu için resimlerin hepsine bakın ve bir kişiye oy verin her zaman son anı bekleyinki oyunuzdan sonra güzel resim çıkabilir(Gerçi bu engellendi)
Başka eklenecek kural var mı?Yada fazla olan?
Saol ömer herşeyı açıklamışsın.
Son resim ekleme tarihi 15.07.2007'dir.
Oy verme 16.07.2007 tarihinden sonra başlıyor.Şu an için bir hafta oy verme süremiz var.Ama katılım olmazsa ikinci bir hafta devam ederek oy verme işlemi uzayabilir.
masaüstü arka plan resmimi değiştirdim . www.uzungol.com dan masa üstü resmime bakabilirsiniz .
KusTaHmasaüstü arka plan resmimi değiştirdim . www.uzungol.com dan masa üstü resmime bakabilirsiniz .Resmi bulmadım .Neden imageshacktan atmıyosun ki
KusTaHmasaüstü arka plan resmimi değiştirdim . www.uzungol.com dan masa üstü resmime bakabilirsiniz .
adresıne masaust. desenını upload yaparsan bızım ıcın daha ıyı olur.Bu verdıgın lınkte bır sey cıkmıyor.Gerekirse özele at ben senın yerıne mas.desenini koyarım.Son Düzenleme: Borga-x ~ 11 Temmuz 2007 18:26
Arkadaşlar, sabredin yakında tüm chipçiler adına böyle forum geneli oylamaların ve yarışmaların daha kolay olabilmesi adına bir aparat geliştirip, hem Borga'yı rahatlatacağım, hem de daha fazla yarışmaya teşvik ettireceğim.İnşallah vakit olur da yaparım.
Hoşçakalın.İyi günler...
Fotomontaj yardımı ile dosyaları sildim işte resim:-)
Caner GüralArkadaşlar, sabredin yakında tüm chipçiler adına böyle forum geneli oylamaların ve yarışmaların daha kolay olabilmesi adına bir aparat geliştirip, hem Borga'yı rahatlatacağım, hem de daha fazla yarışmaya teşvik ettireceğim.İnşallah vakit olur da yaparım.Caner Süpersin Bunu düşünmen bile yeterliHoşçakalın.İyi günler...