boris1şu kodları yazan arkadaş eksik koymuşsun bir kaç kişinin iki tane link i var benimde öyle.ama sen koymamışsıben sadece ilk resimleri koydum ....
sanırım yarışmaya 2 resimle katılamayız...
Borga-x kardeş hadi da...
saygılar...
Masaüstü Arkaplanınız Nasılmış bir Görelim.Yarışma
ben ikinci duvar kağıdımla yarışmaya katılmak istiyorum.
ntguzelben ikinci duvar kağıdımla yarışmaya katılmak istiyorum.değiştirildi...
borga-x kardeşim konuyu açacakmısın...
saygılar...
ozaman 2 resimse benden bir seat
dewwil_manresim güselmiş :)sağol kardeş
byzihhyarışma için tüm Masaüstü leri tek bir konuda sırasıyla ad belirterek koymak daha iyi olur sanırım...öncelikle önerin için teşekkürler bu kadar geç cevap verdigim içinde özür dilerim. fotoları tek bır yerde toplayıp dedıgın gıbı konu ıcıne aktarıyorum.
örnek
1-Borga-x
2-Caner Güral
3-Egemengiga[Galiba Koymadı]
4-byzihh
gibi devam ederse kullanıcılar tüm resimleri tek bir yerde görüp oy atabilir....
saygılar...Son Düzenleme: Borga-x ~ 12 Temmuz 2007 18:24
1-Borga-x
2- osa_bh
3-byzihh
4- BOOMFUNKMCS
5-RapGangLife
6-saymex
7-chiemsee111
8-layolus
9-ntguzel
10-ozannnn
11-tuncab
12-OOOOMMMMEEEERRRR
13-Boris
14-HIRÇIN KIZ
15-falcon15
16-Zülfikar
17-Caner Güral
18-webcam
19-Turkdonanım
20-mehmet46
21- Müge
22-Ufuks
23-müfit kiper
24-FreeN
25-Canlas
26-yakuza_
27-emrozdmr
28-cell-o
29-Jeomania
30-Sakin_İnsan
31-Erci-yes
32-Benersince
33-Enthi
34-Yugi
35-ErsinX
36- Güçlü Aydoğdu
37-Demetfaruk
38-Mehmet Fatih Yıldız
39-Aytacali
40- Shelby
41-Kamikaze
Arkadaşlar bu duvarkagıtlarına sız yolladıkca ekleyecegım.Bu arada kuralları bır kez daha hatırlatmak istiyorum.
Oylar 16.07.2007 tarihinden itibaren yollanacaktır.
1- Herkesin sadece bir oy hakkı var.
2-Kımse kendı resmine oy veremez
3-Bana özelden mesaj atarak oylarınızı kullanabılırsınız.
4-Ilk verılen oydan sonra değiştirme hakkınız yoktur.Daha sonra değiştirme ile ilgili atılan mesajlar okunmadan tarafımdan dikkate alınmayacaktır.
6- İlk 3'e giren duvarkagıtları sahıplerıne alkış var daha fazla bir şey beklemeyın (Rep veya yıldız gib başka bir şey)Eğer caner arkadaşım kabul ederse önceki teklifini kabul ederek Linux'un Cd'sini ilk 3'e giren arkadaşlara verebiliriz.
boris1şu kodları yazan arkadaş eksik koymuşsun bir kaç kişinin iki tane link i var benimde öyle.ama sen koymamışsıO durumu ben hallettim.Son Düzenleme: Borga-x ~ 09 Temmuz 2007 10:43
cell-ohttp://img79.imageshack.us/img79/9849/masasttg0.Ben forumdaki üyeler le yarışmak için araba koymadım
Borga abi bu oylama işini çok sıkı tuttun...
tebrik ederim.Seçmen sandığına oy atar gibi gizli oy veriyoruz...
evet ya zülfü kar sende koysana masaüstü resmini
yakuza_evet ya zülfü kar sende koysana masaüstüZulfikar masaustu desenını koydu.İyi bakmalısın listeye.Bu arada bir tane koymak gerekmez.İstediginiz kadar(cılkını çıkarmadan tabi)masaustu desenı koyabilirsiniz. Ben 4 tane koydum, bence bu sayı yeterli.
Gerçi bende o kadar çok duvarkagıdı varkı anlatamam (yaklaşık 3GB kadar.)
Zulfikar kardeşim oylama gizli olmalı diye dusundum. Zaten oylama bitsin hazırladıgım excel tablosunu buraya koyacagım kım kıme oy vermış diye özel mesajları da saklıyorum.Bir sorun olursa kanıt olarak göstermek ıcın.
İlginize şimdiden teşekkürler.Oyları beklıyorum arkadaşlar ne kadar çok katılım olursa sevinirim.
Ben amasya'da askerligimin acemiligini yapmıştım.Buraları cok ıyı bılırım.Kral Mezarları denıyordu yanılmıyorsam bu kayalıga
Sakin insanın masaustu deseni
ya ben çok merak ettim hiç özel mesaj atan varmı sana yani oy kullanan varmı yada kaç kişi kullandı şimdiye kadar
resimde görülen kısım Amasya evleri (yalıboyu deniyomuş oraya yanlış bilmiyosam)...
bi üstte kral kaya mezarları en tepede de Amasya Kalesi var...
şehir tanıtımı gibi oldu biraz ama... :)
şunu da söylemek istiyorum.
pardusta tek bir resim kullanmıyorum. Masaüstü resimi benim seçtiğim bir klasördeki tüm resimleri 5dk. da bir (slayt gösterisi gibi)değiştiriyor...
bu nedenle resimlerim klasörünün hepsini buraya koyamayacağım için sadece bunu koydum...
Amasya güzelmiş ya.Bana 5 saat bir gitmek nasip olmadı.
Beyler bu arada oylama devam edıyor.Oylarınızı beklıyorum 14.Sayfada butun resımlerı görebilirsiniz.Üstlerinde de kıme ait oldugu yazıyor.
Şu ana kadar 4 kısı oy vermıştir.Umarım bu sayı artar..
Ben resmimi değiştirebilirmiyim.Ben masaüstü düzeni anladım o yüzden düzenledim,eğer arka plan olduğunu bilseydim bunu koyardım.
Eğer böyle bir şey oluyorsa (Lütfen olsun:D)Yani resim değiştirme hakkımız varsa ben bu araba ile katılmak istiyorum eğer oluyorsa söyleyin diğer resmimi silicem