Şimdilik böyle...
masaüstün nasıl?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
226 mesaj
Son Düzenleme: Fubiku ~ 25 Haziran 2009 00:30
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
33 mesaj
osman_2626 ön yükleme sürenle birlikte rahat bir şekilde masaüstünü ne kadar bir süre zarfı içerisinde kullanabiliyorsun?
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
osman_2626 ön yükleme sürenle birlikte rahat bir şekilde masaüstünü ne kadar bir süre zarfı içerisinde kullanabiliyorsun?ön yükleme o kadar sorun çıkartıcak kadar geç açılmıyor..
ben bunu pc yi çok güzel rahat bir şekilde kullanıyorum..
ram oranı da resimdeki gibi yüzde 44..
süresini hatırlamıyorum ama da 3-4 haftadır masaüstü aynen böle devam ediyorum
Yıllanmış Üye
227 mesaj
arkadaşlar benim ing. iyi değil bu Stacks ı nasıl kurucam bi yardım edermisiniz readme dosyası baya karışık :)
Yıllanmış Üye
753 mesaj
Son Düzenleme: StanOne ~ 09 Temmuz 2009 03:52
Taze Üye
13 mesaj
[URL=http://img27.imageshack.us/i/adszqltjey.jpg/][/URL]
Yeni Üye
37 mesaj
bizimki vista ama idare eder tam sürüm çıkınca inşallah :D
Son Düzenleme: aswerth ~ 23 Temmuz 2009 15:13
Yıllanmış Üye
970 mesaj
yha bişey sormak istiyorum arkadşlar acaba siz şu kenardaki build yazısını nasıl kapattınız.merak ettimde acaba sizinkiler build değilmi build değilde ne peki yada aslında vista felan kullanıyorsunuzda bu temamı nedir anlamadım valla.bende 7100 build var ve yasıyor.siz başka bir buildmi kullanıyorsunuz.
yha bişey sormak istiyorum arkadşlar acaba siz şu kenardaki build yazısını nasıl kapattınız.merak ettimde acaba sizinkiler build değilmi build değilde ne peki yada aslında vista felan kullanıyorsunuzda bu temamı nedir anlamadım valla.bende 7100 build var ve yasıyor.siz başka bir buildmi kullanıyorsunuz.
Google'da "How to Remove Windows 7 Build Watermark" ya da "Win 7 deneme kopyası yazısını kaldırma" diye aratınca nasıl yapıldığını anlatan birçok site bulabilirsin. kolay gelsin.
vaaay . sende AC/DC dinliyosun heralde :) kendileri cidden hiçb sözle anlatılamayacak kadar mükemmeldir :)Evet severim kendilerini. Gerçi yelpazem geniş çok. Genelde rock ağaırlıklı olmak üzere birçok türü dinliyorum.Son Düzenleme: norn ~ 15 Temmuz 2009 22:55
Üye
57 mesaj
Acaba ortadaki Sony Ericsson Skinini Nerden buldun paylaşırsan sevinirim...:)
http://www.winamp.com/skins/details/221842 adresinden bakabilirsin. Ayrıca Nokia ve Iphone skinleri de Winamp'ın kendi sitesinde mevcut.
Yıllanmış Üye
135 mesaj
o güzelim masa üstümü atacaktım ama nedense yüklenmedi resim
Yıllanmış Üye
970 mesaj
Yıllanmış Üye
970 mesaj