masaüstün nasıl?
StaNOnESLM kardeş masaüstü arkaplanını atabilirmisin çok hoşuma gitti joker :P
[URL=http://img39.imageshack.us/my.php?image=aykutpc.png][/URL]
StaNOnE@muratgs52 qönderdm usta =)Aldım arkdaşım tşkler...
indirdim 3 dosyayıda..kenar çubuğunda ki tema oldu ..ama öteki 2 tema işe yaramadı
not:vista 32bit home edition orjinal
merhaba arkadaşlar, siz bu gatget denen şeyleri nerden bulupta yüklüyorsunuz ya?
google den arat.bulursun..sidebar araçları ya da gadget leri diye arat..vista xp win7 farketmez...hepsini tek tek dene işletim sistemin de..konuda da verilmiş zaten bir ya da birkaç gadget..indirebilirsin oradan da
bir sürü gaget ler var.
zaten en sevdiğim özellik görselliği çok güzel olması..kafama göre bir masaüstü yaptım..oyunlardan çıktığımda masaüstü simgelerinin yeri kayması ve masaüstü resmi yerine siyah eklen gediği için masaüstüne simge koymak dan kaçındım..sadeece gerreken simgeler koydum..çok lu msn için ise hem başlatın yanında var hemde ortada var..limewire ve photoshop vazgeçilmezlerim..şarkı dinlerken ise hem winamp u hemde w.m.p ı açarım..winamp ta yeni çıkan sanatçıların albümleri ya da sadece albüm dinlerim.wmp ise karışık.dfx ise winamp ta çalan şarkının ses de bazı değişikler yapmasına yarıo.simgeleri ise vazgeçilmezim tune up 2008 tr ile yaptım.sağdaki küçük programlar objektdock programı..sitede yer alıyor..masaüstü resmini ben yaptım :)
ne oldu başka masaüstü yok mu