vista bölümünde bi arkadaşımız daha açmış ama win7 bölümündede olsun dedim herkez masaüstü görüntüsünü paylaşırsa sevinirim ilk görüntü benden yeni format attım pc boş
masaüstün nasıl?
Daha Pek Bir şey yüklemedim ama şimdilik böyle
Galiba bugun imageshack sunucularında bir sorun var.
Resimler geç yükleniyor...
khramnmasaüstünü beyendim bişiey sorucam xp üstüne tema kullandın galiba win 7 yanlışım yoksa peki performansta bir sorun varmı bende indirdim ama sistem performansını kasar diye tereddüt ediyorum. alt ve üstteki menüler için star dock mu kullandın eğer performans kaybı yapmazsa bende kurmayı düşünüyorumda bilgi verirsen sevinirim.
mesut_illegalmasaüstünü beyendim bişiey sorucam xp üstüne tema kullandın galiba win 7 yanlışım yoksa peki performansta bir sorun varmı bende indirdim ama sistem performansını kasar diye tereddüt ediyorum. alt ve üstteki menüler için star dock mu kullandın eğer performans kaybı yapmazsa bende kurmayı düşünüyorumda bilgi verirsen sevinirim.1. )Xp üstüne tema değil bizzat windows 7 rc.2.) Evet stardock pro yazılımı kullanıyorum.
3.) Wndows 7 veya vista kullanıyorsanız kendim yapmış olduğum temayı linkten indirip kullanabilirsiniz.(arkapılan dahil)
4.) Bazı arkadaşlar gadget istemiş, onuda kendim yaptım likten indirebilirsiniz.Ayrıca ses kontrol gadgetide ekliyorum.
5.)Resimdeki hızlı başlat şeklindeki araçsa windows de ortadan kaybolan windowsun hızlı başalatı yerine kullandığım mac benzeri stacks yazılımı onuda burdan indirebilirsiniz. Yalnız kurulumu biraz zor ancak içerisinde anlatımı mevcut.
Sanırım başka birşey kalmadı.
Güle güle kullanın, yardımcı olabildiysem ne güzel.Son Düzenleme: khramn ~ 06 Mayıs 2009 21:19
4.) Bazı arkadaşlar gadget istemiş, onuda kendim yaptım likten indirebilirsiniz.Ayrıca ses kontrol gadgetide ekliyorum.
sanırım o ben oluyorum :) iyiki istemişim şimdi burda paylaşmana vesile oldum
buda benden olsun bakalım:
[URL=http://img206.imageshack.us/my.php?image=adsznfl.png][/URL]
arkadaşlar mıcrosoft tarafından orjinal türkçe wındows 7 rc mi verdiler yoksa bu kullandıklarınız dil türkçe yama mı????
bacoooarkadaşlar mıcrosoft tarafından orjinal türkçe wındows 7 rc mi verdiler yoksa bu kullandıklarınız dil türkçe yama mı????Dil paketi.
khramn1. )Xp üstüne tema değil bizzat windows 7 rc.teşekkür ederim :)2.) Evet stardock pro yazılımı kullanıyorum.
3.) Wndows 7 veya vista kullanıyorsanız kendim yapmış olduğum temayı linkten indirip kullanabilirsiniz.(arkapılan dahil)
5.)Resimdeki hızlı başlat şeklindeki araçsa windows de ortadan kaybolan windowsun hızlı başalatı yerine kullandığım mac benzeri stacks yazılımı onuda burdan indirebilirsiniz. Yalnız kurulumu biraz zor ancak içerisinde anlatımı mevcut.
Sanırım başka birşey kalmadı.
Güle güle kullanın, yardımcı olabildiysem ne güzel.
ugossvay vay vay desenize xp nin win 95 ten farkı kalmadı... :=)xp cilere sorsan windows 2000 begenmezler
ama xp de windows 2000 in luna tema eklenmiş hali
valla vistayla xp nin pabucunu dama attım.sistemi iyi olanlar win 7 rahatlıkla geçebilir.
7 pc li agda tek windows 7 benim. Ag üzerinde de bir sorun yok
Arkadaşlar paylaşımlarınız için çok teşekkürler, hepinizin masaüstü birbirinden güzel. ;) Bende en kısa zamanda geçince hayırlısıyla Screen lerimi atarım. :)
BadWizardBende eklemek isterdim ama, ciddi anlamda moralinizi bozmak istemiyorum :)Hayırdır Dostum sorun nedir ? :)