arkadaslar duymussunuzdur Milli Egitim Bakanlıgı 900 dolara laptop veriyor.intel centrino 1.6 256 ram 40 gb hdd vs ekran kartı bilinmiyor:)verilen butun ozellikeleri www.memurlar.net sayfasından ogrenebilirsiniz.sizce laptop nasıl? alınırmı bu fiyata 36 ay vade faizsiz.su an bence cok buyuk bir sorunu var o da f klavye vermeyi dusunuyorlarmıs?????
Meb'in900 dolarlık laptopları
- 1
- 2
f klavye sozlesmede yokmus ama meb f olması uzerınde ısrar ediyormus bence cok zor f klavye yapmaları.bu ozellikteki bir laptop acaba piyasa da kac paradır?ve centrino 1.6 derken kac ghz demek istiyor?ve bu ozellikteki bir laptop kac yıl idare eder sizce?herkesin fikrini almak isterim...
son haberlere göre meb Q klavyeye ikna olmuş.sitenin birinde bu durumdan bahsediyordu.
Ekran kartı belli 64 mb bütünleşik bellek.Peşin fiyatı $930 olacakmış. Vakıfbanktan kredi ile alıyorsunuz yani vade farkı olacak, faizsiz değil. Markası da Toshiba. Bir de $720a Casper marka Celeron alternatifi olacak. Centrino (daha doğrusu Pentium M işlemci)1.6 , masaüstü P4 2.4 ghzlerden daha iyi bir performans sunuyor ancak ekran kartı beni düşündürüyor..
64 mb ekran kartı super bence bir laptop icin.ben 16 mb felan bekliyordum:))bu arada ne zaman dagıtılmaya baskanacakmıs haberi olan varmı.ve her ogretmen bir tane mi alabiliyormus?
Ayrıca bu laptop'a bir 256 ram daha eklemek mümkün mü?
Mümkünse fiyatı nedir?
Bende duydum gerçekten güzel bir olay ama çevremde hiç tanıdığım öğretmen yok birini bulursam almayı düşünüyorum.
Ah be öğretmen olmak vardı ya...
ewet bende bi sitede gordum;f klavyeyi q ya cevirmisler hatta butun ogretmenler q almak zorundaymıs f isteseler bile alamıyorlarmıs..ama iste bu laptop in ramı az acaba laptoplara ram eklenebiliyormu ve eklenebiliyorsa yaklasık olarak ne kadar olur 256 ram...
aranızda kac kisi bu laptopı almak ister veya kesin alacak...
sadece öğretim üyeleri alabiliyor galiba değilmi arkadaşlar
hayır tum ogretmenler alabiliyor..
davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş ya neyse..
diğer firmalar bu ara yeni bir kampanya yapamaz mı acep? Bu da mı muamma yoksa?
Haydi kolay gelsin...
zaten toshiba ihaleyle kazandı.diger firmalar bunun kadar veya daha iyisini yapmıs olsaydı onlardan biri kazanırdı.belki baska bir kampanya yaparlar ama bu kadar ucuz olmaz..
laptop fiyatları 868 dolara dusmus.meb microsoft la anlasmıs ve windows xp cd sine 50 dolar ucuzluk yaptırmıs.ve boylece laptoplar artık 868 dolar olacakmıs.mart ayında da verilmeye baslanacakmıs...
hem doların değeri hem de fiyat düşüyor hayırlısı abiler
f klavye olması bence o kadar da önemli değil ben iş yerimde kullanıyorum. alışınca iki klavyeyi de rahatlıkla kullanabilirsin.
f klavye olması nasıl onemli degil?alısmak sorun degil.tek dezavantajı f kalvye kullanamamak degil.artık dunyadan kalkmak uzere ilerde bir tek bizde olur f klavye verirlerse...+satmak istesen satamazsın alan olmaz..
meb in kampanyasındaki toshiba ekran kartı hariç iii. ama bence biraz beklemek lazım. belki bu kampanya ya karşılık hp filan başka kampanyalar yapabilir. ama meb in odeme kosulları cok cazip. keşke daha fazla model (seçme imkanı) olsa. o zaman supe rolurdu. inş. f klavye yapmazlar
arkadaslar laptoplara parca eklenebiliyormu?ornegin ekran kartı,ram yada hdd?eklenebiliyorsa cokmu pahalıdır?bunlar hakkında bilgisi olan varmı?
- 1
- 2