MS'in Ağustos yama paketinde 9 güncelleme var: Hangi programların hangi hataları düzeltilecek?
Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/micr ... eler-var_14501.html
 Resimlerle: Bilgisayarınıza güvenlik kalkanı kurun!
Microsoft'un yeni yama paketinde yer alacak güncellemeler belli oldu. Salı günü yayınlanacak güncelleme paketinde tam 9 yama yer alıyor. Bu 9 yamanın 5'i Microsoft tarafından "kritik" olarak etiketlendi. "Kritik" ibaresi Microsoft'un en üst düzey güvenlik etiketi olarak kullanılıyor. Geri kalan 4 yama ise "Önemli" etiketine sahip. Bu 9 yamadan en çok göze çarpanı, sizlere daha önce de aktarmış olduğumuz '&' işareti hatasının yol açtığı güvenlik açığını kapatıyor.
Yamalar bir diğeri ise Mac kullanıcılarının Windows PC'lere bağlanmalarını sağlayan " Client for Mac" adlı uygulamadaki bir hatayı düzeltiyor. Geri kalan yamalar ise Office, Visual Studio, internet güvenliği, ISA sunucusu ve BizTalk sunucusundaki farklı hatalara yönelik olarak hazırlanmış durumda.
Bu 9 yama Microsoft tarafından 11 Ağustos Salı günü Windows Güncellemeleri kanalıyla dağıtılacak.
Tüm konu: Microsoft'un güncellemelerinde neler var?
İzleyin: Explorer 8 ve gizlilik
Kaynak: www.chip.com.tr
Tartışıyoruz: Siz Windows güncellemelerini düzenli olarak kuruyor musunuz?

niye maalesef peki ???
niye maalesef peki ???

(şaka şaka)
(şaka şaka)  onda da sen haklısın.Aynı şekilde ben de 4Gb kotalı abonesiyim evdeki sistemimde   C ve D de iki ayrı işletim sistemi  ikisinde de kaspersky var; güncellemeler kotalı sistemde sırat köprüsü:en iyisi adil kullanımlı limitsiz ( yılların limitsiz deyimini bile dejenere etti ya ttnet helal olsun
onda da sen haklısın.Aynı şekilde ben de 4Gb kotalı abonesiyim evdeki sistemimde   C ve D de iki ayrı işletim sistemi  ikisinde de kaspersky var; güncellemeler kotalı sistemde sırat köprüsü:en iyisi adil kullanımlı limitsiz ( yılların limitsiz deyimini bile dejenere etti ya ttnet helal olsun ) ne dersin..?
) ne dersin..?