MODLAR açıklama bekliyoruz..

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
physfg
30-01-2009, 01:20   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,686 mesaj

Tayyip ERDOĞAN ve davos zirvesi ile ilgili gazi909 arkadaşımızın açtığı konuyu neden sildiniz.

bu konuyu da silmeniz yeterince medeni olmadığınızı ve forum kurallarını tek taraflı uyguladığınızın ispatı olacaktır...

mantıklı bir açıklama yapın ve mantıksız olması durumunda tartışalım...

üsttede dediğim gibi yeterince medeniyseniz...

GazI_9o9
30-01-2009, 01:34   |  #2  
GazI_9o9 avatarı
Yıllanmış Üye
1,126 mesaj

ee nede olsa politik bi konuydu dimi..forum kuralalrını okudum evet. ama orada cinsel konulara da değinilmiş..şimdi bikaç konu linki verebilirim ama o konuları açan arkadaşları eleştirmiş olmak istemem

physfg
30-01-2009, 01:37   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
1,686 mesaj

yahu ne alakası var aynı hareketi Deniz BAYKAL da yapsa onu da ayakta alkışlarım.burada Tayyip ERDOĞAN AKP başkanı değil BAŞBAKAN olarak değerlendirilmeli ve bu durumda siyasetten sıyrılmış oluyor ki birçok siyasi konu konuşulup kilitlenmemişti hatta ilk açıldığında "ileride tartışma çıkar" diyerek uyarıda bulunup kapatmalarını istediklerim bile.

_Neo_
30-01-2009, 02:09   |  #4  
_Neo_ avatarı
Yıllanmış Üye
806 mesaj

Üzgünüm Bu vatanı kuranlar nara atarak değil,akıl vererek değil,zamansız usluplar kullanarak degıl hatta lafı sesiz bir şekilde üslubuna karşıda kim olursa olsun  kendini bozmadan sokardı.Başbakan isen üslubunu hiç bir şekilde bozmucaksın.Zamanlı yerli lafını gediğine koyucaksın.Seçimler yaklaşıyor.kuzu kurt oldu.Halk astığım,astık lafını duyunca 180 derece çark edicektir.Bu adamı ne alkışlarım,nede desteklerim.Benim ülkemin  bu gibi insanlara ihtiyacı yoktur.Ülkemin gençliği yeter bana.Şunuda söyleyeyim.Ben hiç bir siyaset partisi yanlısı değilim.Bilakis, Türkiye cumhuriyetinin gerekli gidşatının yıllar önce değiştiği ve bundan sonra gençlik uyanmadıkça kim olursa olsun ters ters gideceği kanısında olan Bi gencim.Herkesin görüşlerinede saygılıyım!

Bu arada tartışmaya girmeyin girmicem.Herkesin düşüncesine saygım sonsuz.Sadece düşüncelerimi dile getirdim.

ÜzgünAğlıyor

Son Düzenleme: _Neo_ ~ 30 Ocak 2009 02:13
viking20
30-01-2009, 02:24   |  #5  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

S:(füze atmışsınız, ölenler oldu mu?)
C:Hayır!!
-----
çocuk kandırır gibi.
Bu cevabı yukarıdaki resimdekilere veremezdi.

Son Düzenleme: viking20 ~ 30 Ocak 2009 02:32
arasad
30-01-2009, 02:26   |  #6  
Yıllanmış Üye
367 mesaj
_Neo_
Üzgünüm Bu vatanı kuranlar nara atarak değil,akıl vererek değil,zamansız usluplar kullanarak degıl hatta lafı sesiz bir şekilde üslubuna karşıda kim olursa olsun  kendini bozmadan sokardı.Başbakan isen üslubunu hiç bir şekilde bozmucaksın.Zamanlı yerli lafını gediğine koyucaksın.Seçimler yaklaşıyor.kuzu kurt oldu.Halk astığım,astık lafını duyunca 180 derece çark edicektir.Bu adamı ne alkışlarım,nede desteklerim.Benim ülkemin  bu gibi insanlara ihtiyacı yoktur.Ülkemin gençliği yeter bana.Şunuda söyleyeyim.Ben hiç bir siyaset partisi yanlısı değilim.Bilakis, Türkiye Cumhuriyetinin gerekli gidşatının yıllar önce değiştiği ve bundan sonra gençlik uyanmadıkça kim olursa olsun ters ters gideceği kanısında olan Bi gencim.Herkesin görüşlerinede saygılıyım!
...
  Benimde düşüncelerim böyle ve evet gençler uyanmalı..

Bu zirve bi işe yarayacak mı? Sadece gülüyorum..

Bi umut, ne biliyim sanki güzel bi gelecek olabilcekmiş gibi gidiyor insanlarımız ama nereye gittikleri belli değil. Çok geç olmadan bi gün uyanır inşallah gençlerimiz ve insanlarımız...

Son Düzenleme: arasad ~ 30 Ocak 2009 02:29
GazI_9o9
30-01-2009, 02:36   |  #7  
GazI_9o9 avatarı
Yıllanmış Üye
1,126 mesaj

pardon gençler neye uyanacaktı acaba? o hakiki vatanını milletini seven gençlere müsaade edildi mi? çeşitli bahanelerle bacımın başörtüsüne el uzatanları katsayı mahrumu edenleri kimse unutmadı...ne idüğü belirsiz dönmelere arka çıkılıp makam verildi..evet haklısınız..millet uyanmalı ve uyanıyor da merak etmeyin..geceleri barlarda sabahlayan gençler var tabi ama şunu unutmayın ; ders başında,araştırma peşinde,vatanın salahı için ne yapabilirim mülahazaları içinde sabahlayan gençler de var artık..YOLUN AÇIK OLSUN TÜRKİYE'M...

physfg
30-01-2009, 02:39   |  #8  
OP Yıllanmış Üye
1,686 mesaj

konu dışına çıkıp polemik yapmayalım ki bu modları bir kere daha haklı yapar sadece Davos olayına ve Başbakana BAŞBAKAN olarak odaklanalım.diğer tartışmalarınızı burada yapıp konuyu kilitletmeyin.ve beni haksız duruma düşürmeyin LÜTFEN...

physfg
30-01-2009, 02:47   |  #9  
OP Yıllanmış Üye
1,686 mesaj

uyar butonu ile uyarmama rağmen hala bir açıklama gelmemiştir.

yinede "meşguller ve görmediler heralde" diyerek hüsn-ü zanna devam edeceğim...

GazI_9o9
30-01-2009, 02:51   |  #10  
GazI_9o9 avatarı
Yıllanmış Üye
1,126 mesaj

polemik olduğu yok.en azından ben kendimi bir polemiğin içinde görmüyorum.kendini yazdıklarımla polemik içinde görenler varsa polemik oluşturmaya çalışmadığımı belirteyim.polemikten çok fikir sunma veya alışverişi diyelim =]

GazI_9o9
30-01-2009, 02:57   |  #11  
GazI_9o9 avatarı
Yıllanmış Üye
1,126 mesaj

ortada bir zulmün olmadığını kimse iddia edemez sonuçta.ve süpergüç geçinenler suspus izlerken ülkemizin temsilcisinin bu konuyu tüm dünyanın gözleri önünde zalimin yüzüne vurması,Türkiyenin imajına ne gibi zarar verebilir?Bu diklenmeden dik durmadır...türkiye topraksız millet veya milletsiz toprakların müttefiki değildir.ortada yanlışlar varsa görmezden gelmek,afedersiniz yalakalığın bir çeşidi değildir de nedir.

Banned
30-01-2009, 02:59   |  #12  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 2
5,024 mesaj

bu konun pat diye silinmesi banada çok saçma geldi ben burada herhangi bir propaganda ya da siyasi mesaj göremiyorum neden böyle bir şey yapıldı acaba çok merak etmekteyim.asıl silinmesi gereken bir sürü saçma ve forum kurallarına aykırı konu dururken böyle bir şeyin yapılması haksızlık bence.biz burada taraf ya da saf tutmuyoruz sadece olması gereken bir hareketi beğendiğimizi belirtmiştik bunda yanlış olan ne? umarım üst yönetimden bir açıklama gelir yoksa kurallara aykırı olmayan bir konunun durduk yere silindiğini düşeneceğim.

GazI_9o9
30-01-2009, 03:02   |  #13  
GazI_9o9 avatarı
Yıllanmış Üye
1,126 mesaj

web sitesinin en alttaki iki satırı aslında düşünen için herşeyi açıklıyor ama..

Banned
30-01-2009, 03:10   |  #14  
Banlandı
5,024 mesaj

demek ki forumda açtığımız konuların hiç bir açıklama yapılmadan silenmemesi için adam akıllı saçma konuları seçmeliyiz anlamış oldum bunuda.

Cem Sinanoğlu
30-01-2009, 04:52   |  #15  
Cem Sinanoğlu avatarı
CHIP Online
57 mesaj

Konunun niye silindiğini anlamak için sadece bu başlık altındaki 2 sayfayı okumak yeterli. Siz istediğiniz kadar olaya Başbakan olarak bakın, istediğiniz kadar yapılan hareketin güzel bir hareket olduğunu vurgulamaya çalışın, 3-4 mesaj sonra konunun yine o parti bu parti boyutuna geleceğini gerçekten göremiyor musunuz? Hatta “web sitesinin en alttaki iki satırı aslında düşünen için herşeyi açıklıyor ama..” gibi çamur at izi kalsın tarzı saçma sapan yorumlar bile yapabiliyorsunuz. Ama ne? Ne düşündünüz de bir açıklama buldunuz bunu yazarken? Amacınız nedir bu yorumu yazmaktaki? Siz zaten bunu yazarken polemik yaptığınızın farkında mısınız?

Yeterince medeni olmamakla suçlanmak da neyin nesi? Medeni olmakla konunun nasıl bir alakası var? Şöyle yazmışsınız: “aynı hareketi Deniz BAYKAL da yapsa onu da ayakta alkışlarım.burada Tayyip ERDOĞAN AKP başkanı değil BAŞBAKAN olarak değerlendirilmeli ve bu durumda siyasetten sıyrılmış oluyor.” Siz sanıyor musunuz ki, aynı hareketi başka bir politikacı yaptığında burada tartışılmasına izin vereceğiz? Buradaki konu kimin ne yaptığı değil, başlığın nasıl sonuçlar doğuracağı...

Siz ne kadar aksini de iddia etseniz politik bir konu ve varacağı noktaları kestirmek hiç güç değil. Haber sitelerine şöyle bir göz gezdirin, daha ilk dakikadan A partisi konuyla ilgili şunu dedi, B partisi tepki gösterdi haberleri ile dolu. Daha sonra da bu haberlerin altındaki yorumları okuyun, konu nerelere gitmiş anlamaya çalışın, ondan sonra yapın eleştirinizi. Biz burada bu tip tartışmalar yaşansın istemiyoruz.

Arada cinsel içerikli başlıklar olduğunu söylemiş bir üyemiz, belki gözden kaçmıştır, hatasız kul olmaz. Burada bunu dile getirinceye kadar forum yöneticilerine küçük bir şikayette bulunmanız yeterdi herhalde.

Forumdaki konuların silinmemesi için “adam akıllı saçma konular” seçmenize de gerek yok; kuralları okuyun ve neden koyulduklarını bir düşünün yeter. Konu dışı başlığının bulunması, bu başlık altında çok farklı noktalara gidecek konuların açılabileceği anlamına gelmiyor.

Umarım açıklayıcı olmuştur…

Cem SİNANOĞLU
CHIP Online
Yazı İşleri Müdürü

physfg
30-01-2009, 05:32   |  #16  
OP Yıllanmış Üye
1,686 mesaj

https://www.chip.com.tr/forum/Guiza-yi-Huzne-Bogmaca_t82508_wp4.
Raistlin(moderatör)
Güzel espiriler de Fetullah hocanın resminin kaldırılmasını niye istiyorsunuz onu anlamadım. Biri bana açıklarsa sevinirim.
burada diğer moderatör sizin dediğiniz bilmiyor galiba yada ilk mesajımda dediğime çıkıyor yol ki o "kuralları tek taraflı uygulamak"

ilk bulduğum bu şimdi beni şucu bucu diyerek fişlemeyin...

bir örnek daha:

yine tartışmaya müsaade edildiğini görüyoruz.

şu an bulamadım ama aramaya devam ediyorum.bir konuda yeterince makul bir açıklama ile konunun kapatılması gerektiğini uyarı ile bildirmiştim ve sonrası yine tartışma ve daha da fecisi bir yönetici o konuya yorum yapıyor....

madem ki diyorsunuz bu tip tartışma oluşturacak konular açılmasın ki o zaman muhafazakar kesimin saygı duyduğu değerler hakkında açılan ve dalga geçilen konularada müsamaha gösterilmesin.

bu ne yaman çelişkidir?

physfg
30-01-2009, 05:51   |  #17  
OP Yıllanmış Üye
1,686 mesaj

evet bir örnek daha :

trinity
yap öyle bişey seni kişisel haklara tecavüz ve kişiden izin alınmadan hakkında karalayıcı yayın yapmak ve yayına ortak olmak suçundan savcılığa suç duyurusunda [alıntı="Selçuk İslamoglu"]
Yok öyle bir şey...
yöneticimiz konuyu kapatmak yerine yorum yapıyor.

bu arkadaşımız ise hüsn-ü zannın doruklarında tıpkı benim eski halim gibi...

ibrahim19
derdim tayyip deyil başka biriside olsa sölerdim babamın oğlu dil  ama sonuçda başbakan ve biz bu devlettte yaşıyoruz
Nese belkide gerek yok doğru sölüyosunuz yasak olsa yönetenler uyarırdı unuttum aha
diktatörlükte yönetime karşı gelenlerin yada yönetimi eleştirenlerin kellesi alınırdı...

SAİNT
30-01-2009, 09:44   |  #18  
SAİNT avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,595 mesaj

başbakanda kimseye yaranamadı sesini çıkarmaz pustu dersiniz konuşssa konuştu dersiniz oldu size göre ayar versin.

GazI_9o9
30-01-2009, 10:47   |  #19  
GazI_9o9 avatarı
Yıllanmış Üye
1,126 mesaj

tahammülsüzlük had safhada arkadaşlar doğal karşılamak lazım..

GazI_9o9
30-01-2009, 10:49   |  #20  
GazI_9o9 avatarı
Yıllanmış Üye
1,126 mesaj

.

Banned
30-01-2009, 12:08   |  #21  
Banlandı
5,024 mesaj

bu sitede kuralları diğer arkadaşlarımıza sürekli hatırlatan biri olarak(hatta sırf bu yüzden ara ara tartışma bile yaşanıyor aramızda) daha ne kadar kuralları okumam gerektiğini bilmiyorum.umarım bu konu için gösterdiğiniz hassasiyeti lig zamanlarında spor bölümü içinde gösterirsiniz.

TuncaBozkurt
30-01-2009, 13:23   |  #22  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
physfg
evet bir örnek daha :

yöneticimiz konuyu kapatmak yerine yorum yapıyor.

bu arkadaşımız ise hüsn-ü zannın doruklarında tıpkı benim eski halim gibi...

diktatörlükte yönetime karşı gelenlerin yada yönetimi eleştirenlerin kellesi alınırdı...

Zamanını bilmiyorum ama konu kilitlenmiş zaten. Selçuk İslamoğlu konuyu kilitlemeden önce(belki konuyu kilitledikten sonra da olabilir, bilmiyorum) konuya son noktayı koymak için bir yorumda bulunmuş. Site yöneticileri konulara yorum yapma hakkına sahip değiller midir?

Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 30 Ocak 2009 13:24
Banned
30-01-2009, 13:27   |  #23  
Banlandı
5,024 mesaj
tuncab
Zamanını bilmiyorum ama konu kilitlenmiş zaten. Selçuk İslamoğlu konuyu kilitlemeden önce(belki konuyu kilitledikten sonra da olabilir, bilmiyorum) konuya son noktayı koymak için bir yorumda bulunmuş. Site yöneticileri konulara yorum yapma hakkına sahip değiller midir?
arkadaş belki konunun sonradan kilitlendiğini bilmiyor olabilir.

GazI_9o9
30-01-2009, 13:40   |  #24  
GazI_9o9 avatarı
Yıllanmış Üye
1,126 mesaj

Konuyu kendi ülkemizdeki siyasi grupların çatışması şekline dönüştürenlerden isem özür dilerim.amacımızın bu olmadığı açıktı.evet siyasi görüş olarak da başbakan tarafındayım.fakat tüm dünyanın gözlerini diktiği bir zirvede batılı medya tarafından görmezden gelen katliamın ülkemiz başbakanı tarafından unutulmayacak şekilde hatırlatılmasından bizim halkımız ne için rahatsız oluyor anlamadım.burada önemli olan A veya B şahsı değil,ne söylendiğidir.rahmetli ecevit de abdnin açık tehdidine karşı kıbrıs barış harekatını başlatmıştı..elini gerektiği yerde masaya vurmak şarttır.

physfg
30-01-2009, 13:44   |  #25  
OP Yıllanmış Üye
1,686 mesaj
tuncab
yorum yapıp kilitlenmesi hiç kilitlenmemesinden daha kötü çünkü cevap hakkını elinden almış oluyor.

orada yapılacak en doğru şey gerekli açıklama ile konunun kapatılma sebebinin verilmesi tabi açıklama yapmak zorunda değil ama bu beni diktatörlük rejimi benzetmesine götürür...