Monitör tavsiye ?
- 1
- 2
Hmm.peki dvi+2 ms nin yokluğu çok belli olurmu ?
Samsung 226cw 2ms 22inc monitör kullanıyorum ve çok memnunum.. Hiç Inca kullanmadığım için Inca hakkında birşey demek doğru olmayabilir ama Samsung güzel markadır.. isterse 1ms olsun onu fark etmemizin ihtimali çok düşük ( Belkide imkansız ).. Bütçenizede uygun görülüyor bence gayet iyi :)
Sanırım herkez samsung tarafında biraz daha bütçem ve idareten kullanabileceğim bi monitörüm olsaydı @[url=../kisisel/132557/]İnternational Affairs[/url] arkadasın dediğini alabilirdim fiyat ve performans açısından iyi gözüküyor fakat 370 liraya bulamadım linkatabilirmisiniz? baska tavsiyeler ?
Sanırım herkez samsung tarafında biraz daha bütçem ve idareten kullanabileceğim bi monitörüm olsaydı @[url=../kisisel/132557/]İnternational Affairs[/url] arkadasın dediğini alabilirdim fiyat ve performans açısından iyi gözüküyor fakat 370 liraya bulamadım linkatabilirmisiniz? baska tavsiyeler ?Attım yukarda bakın.
LG gerçekten çok cazip geldi birde world cardım olsaydı hiç durmazdım peşin alıcağım için biraz sorun olucak.Ayrıca bu monitörü alsam bile hdmi girişinden bağlanabiliyomuyum pcye bağlansa bile görüntüde gözle görülücek bi netlik olurmu Yardımlarınız için teşekkürler
LG gerçekten çok cazip geldi birde world cardım olsaydı hiç durmazdım peşin alıcağım için biraz sorun olucak.Ayrıca bu monitörü alsam bile hdmi girişinden bağlanabiliyomuyum pcye bağlansa bile görüntüde gözle görülücek bi netlik olurmu Yardımlarınız için teşekküKesinlikle HDİM Çok daha yeni bir teknoloji inanılmaz netlik sağlıyorayrıca ses sisteminin sadece tek bir kablo üstünde toplanmasınıdaengelliyor değişik şekillerde yayılım yaparak yalıtım sağlıyor böylecedaha iyi bir ses daha iyi bir görüntü elde ediyorsunuz...
Anladım..sanırım dişimi sıkıp lg yi alsam çok iyi olucak benim için, ekran kartım powercolor hd 4870 512 mb bağlanabilirmiyim hdmi ile ? yardımın için çok teşekkürler.
Tabi ki kasanız'ın girişi olmadı size dönüştürücüde varmişlerdir ekran kartı ile onun ile bağlanırsınız.Hayır öyle bir dönüştürücü çıkmadı ekran kartından ama ayrıyetten satılıyordur sanırım,sorun olmaz pek kararımı verdim önerdiğiniz monitörü alıcam yardımlarınız için çok teşekkür ederim diğer ilgilenen arkadaslarada teşekkürler
Lg w2261 vatan bilgisayarda stocklarda yok hepsiburadadan alamıyorum kredi kartım olmadıgı için başka bi yerde stock lar da varsa link atabilirmisiniz ayrıca lg yi alamassam alternatif olarak http://www.vatanbilgisayar.com/s ... ils.aspx?I_ID=38406 samsungun monitörünü almamı tavsiye edermisiniz ?
Lg w2261 vatan bilgisayarda stocklarda yok hepsiburadadan alamıyorum kredi kartım olmadıgı için başka bi yerde stock lar da varsa link atabilirmisiniz ayrıca lg yi alamassam alternatif olarak http://www.vatanbilgisayar.com/s ... ils.aspx?I_ID=38406 samsungun monitörünü almamı tavsiye edermisiniz ?Bana kalırsa önce başka sitelerden yorumları okuyun ona göre karar verin sonuçta siz kullancaksınız :)
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4817Kredi kartım yok maalesef, sanırım nova ankaradaydı ben istanbul dayımSamsung'u önermiyormusunuz ? veya istanbul içinde 400 ü aşmıycak bişekilde aynı monitörü nerden bulabilirim? Tşk..
Yukarıda var.
ben başka konuda bilgi vereyim,hdmi kalitelidir felan diyenler olmuş.hdmi ile dvi'ın görüntü aktarımı ve kalitesi yönünden hiç bir farkı yoktur.Görüntü olarak düşündüğünüzde aslında hdmi de dvi, ama fark ne derseniz hdmi aynı anda hem görüntü hem ses aktarır.yani Hdmi= Dvi+ sestir.birde soketler farklı..
bilgisyara bağlayacaksaınız hdmi olayını çok takmayın kafanıza hiç önemli değil, dvi olsun yeter...
- 1
- 2