gözlüksüz olmasa bile 3D tv FPR gözlükleri çok hafif gözüde hiç rahatsız etmiyor gözlüğün varlığını bile hissetmiyorum gözümde gözlüksüz gibi izliyorum sanki :D !..
Monitörümün parlaklığı azaldı
gözlük kullananlarda düşünülmüş.klipsli 3d FPR gözlükde yapılmış LG de
evet onlarıda gördüm ama gözlük kullanmadığım için deneyemedim !:.
klipslerini çıkartıp kendi gözlünüzün üzerine takıyosunuz .çok ii düşünülmüş.
biliyorum sadece denemedim ama yanımdaki arkadaşıma denettirdim 3D FPR klipslerini :))
normal gözlükler gibi rahatmış. zaten gözlüğün üzerine takılıyor. bir farkı yok normal gözlükten
evet 2 gözlük üst üste olmasından kurtarmışlar.
üst üste olmasından kurtarmaktan ziyade güneş gözlüğü gibide kullanabilirsiniz..
Güneş gözlüğü özellikli 3D FPR gözlüğünün fiyatı klasiklerle aynı değildir heralde di mi? :)
evet fiyat olarak çok uygun :)
Güneş gözlüğü özellikli 3D FPR gözlüğünün fiyatı klasiklerle aynı değildir heralde di mi? :)Sizi hayal kırıklığına uğratmıyoruz:) Sizin de bahsettiğiniz gibi güneş gözlüğü özellikli FPR gözlüklerinin fiyatı farklı.Güneş gözlüğü özelliği olan FPR gözlükler özel dizayn o nedenle fiyatları daha farklı.
peki o söylediğiniz güneş gözlüğü olan 3D FPR gözlükleri ürünle birlikte mi yoksa ayrımı satıyorlar ?
ürünle birliktede veriyorlar paketler halinde gözlükleri . eğer siz daha fazla gözlük istiyorsanız ayrıda alabiliyorsunuz.
3D TV aile paketi olarak verdikleri FPR gözlük adedi bize yeter ama misafirlerimiz eksik olmadığı için biraz daha alınması gerekli :)
evde kalabalık bir şekilde film yada maç izlerken çok zevkli olucaktır. herkese cok rahat gözlük alınabilir.
en büyük rahatlığı zaten görüntü kalitesinin güzel ve net olmasından birde 3D tv FPR gözlüklerinin kullanımının kolay ve göz sağlığına zararı olmamasından kaynaklanılıyor !
tv izlerken tv izleme rahatlığı var birde. ekran titremeside yok rahatça keyif sürülür akşamları
akşamları değil sadece ben bütün gün evde oturuyorum 3D TV rahatlığı gün boyunca yaşarım.
Ekran titremesi olursa zaten o rahatlığı yaşayamazsın ki;
bazı tv'lerde crosstalk olayı çok oluyor,bu sonrunla karşılaşmayı hiç istemem.
ohh ne güzel siz daha çok yararlanıcaksınız yani, biz sadece akşamları.
sadece akşamları tv izleyebilen birisi olarak benim için tv rahatlığı çok önemli. ekranda titremede olmayacak o zaman zevk olmaktan çıkıyor tv izlemek
ohh ne güzel siz daha çok yararlanıcaksınız yani, biz sadece akşamları.bende bütün gün 3D TV rahatlığına alışıp evde hiçbir iş yapmam galiba :)
sadece akşamları tv izleyebilen birisi olarak benim için tv rahatlığı çok önemli. ekranda titremede olmayacak o zaman zevk olmaktan çıkıyor tv
en ucuz satan siteleri araştırıyorum bende almak için sabırsızlanıyorum artık
gerçekten çok uygun fiyatta satan bi site bulursanız bizimlede paylaşın lütfen !