büyük teknomarketlerde günlük kampanyalar oluyor. 3D tv almak için bunları takip etmek lazım ki bu rahatlığı eve taşıyabilelim.
Monitörümün parlaklığı azaldı
Malesef ben 3D tv teknolojisi ve rahatlığını evime taşıyamıyorum en azından şimdilik.Bizim salon biraz kalabalık, aslında biraz değil bayağı kalabalık:)Alınca 55'' alacaksın ki , eğlence ve rahatlık neymiş anlayacaksın :) Salonu boşaltabilirsem satış sitelerini gezip, kampanyada olan ürünü taksitlede olsa kesinlikle satın alacağım.
nasıl bir salonmuş o öyle:)::)::)
55" dede gercekten harika olur
Malesef ben 3D tv teknolojisi ve rahatlığını evime taşıyamıyorum en azından şimdilik.Bizim salon biraz kalabalık, aslında biraz değil bayağı kalabalık:)Alınca 55'' alacaksın ki , eğlence ve rahatlık neymiş anlayacaksın :) Salonu boşaltabilirsem satış sitelerini gezip, kampanyada olan ürünü taksitlede olsa kesinlikle satın alacağım.bir kere alınıyor nasıl olsa bencede , 55'' 3D TV rahatlığını yaşayabilmek için en iyisi :)
benimde kiriş duvarı kestiği için 42" üstüne çıkamıyorum.bende isterdim daha büyük olsun.3d keyfi daha iii yasanırdı
evin büyüklüğüne göre değişir bu,evin küçükse 42'' de yeter ama büyükse 55'' olmalı
bakalım artık hayırlısı. 3d tvlerde başka ne gibi özellikler var bilgisi olanlar paylaşabilirmi?
her markanın 3D TV modelleri farklıdır siz hangi markanın hangi modelini soruyorsunuz ?
bunlarda olmasa zaten 3D TV fiyatları yüksek olmazdı.Bütün bu özellikleri içinde bulundurduğu için teknoloji gündeminde en başta yer alıyor.
Monitör parlaklığı azalması konusu nerelere gelmiş yaaf
Benim home-cinema sistemim kahrından ağlıyor
bunlarda olmasa zaten 3D TV fiyatları yüksek olmazdı.Bütün bu özellikleri içinde bulundurduğu için teknoloji gündeminde en başta yer alıyor.