Arkadaşlar Mönitörün parlaklığı azaldı neden olur acaba 3 yıldır kullanıyorum. yaptırılabilirmi yoksa çözüm önerileriniz nelerdir ? ekran ışığı gidip geliyor titriyor. powerdan olcağını düşünmüyorum 620 watt high power kullanıyorum. :S
Monitörümün parlaklığı azaldı
Arkadaşlar Mönitörün parlaklığı azaldı neden olur acaba 3 yıldır kullanıyorum. yaptırılabilirmi yoksa çözüm önerileriniz nelerdir ? ekran ışığı gidip geliyor titriyor. powerdan olcağını düşünmüyorum 620 watt high power kullanıyorum. :powerdan monitör titremez ya 50 40 hz getirirsen titrer yada ekran kartının işi bitiyor yada monitörün gidici.
powerdan monitör titremez ya 50 40 hz getirirsen titrer yada ekran kartının işi bitiyor yada monitörün gidici.büyük ihtimal monitör gidici ekran kartı sağlam 60 hz de mönitör. de neden böyle bir sorunla karşıyayım onu anlamış değilim sadece rengi beyazlamıyor brigtness işe yaramıyor.
Monitörün markası nedir modelini yaz Ya adaptörü ölüyor yada arkasındaki florosan lamba bitiyor ctr lazerse 30 yıl ömrü var.(sen florasana birazcık civa gazı ekle belki yeniden aydınlanır:) )
bence şimdiden yeni bir monitör bakmaya başlarsan iyi edersin :) monitörünün işi gerçekten bitmiş :s
bana göre 3 yıl iyi kullanmışsın gene:)
çok uygun pcler var araştırabilirsin aslında
Artık sana 3D FPR gözlüklü bir monitör lazım bence;gözün gönlün açılır. :)
valla ben monitörümü 5 senedir kullanıyorum. + pc de hiçbir değişiklik yapmadım ilk aldığım gibi hala düzgün çalışıyo :)
arkadaşlar dün tophanedeki istanbul modern müzesine gittim girişte 3D FPR gözlüklerini veriyorlar .
led tv ler, pc ler, projektörler falan herşey mükemmeldi isterseniz sizde gidip deneyin gerçekten daha iyi anlarsınız beni !..
bende satış noktasında denemiştim gercekten harika bişey
projektörler varmı satış noktasında ? varsa eğer onuda denedinizmi ? 3D tv görüntü kalitesi çok güzel ve net !..
denemediyseniz bile tavsiye ederim !..
yok onu denemedin deniycem inşallah. birde ona bakmak lazımm
bencede ona kesinlikle bakmak lazım evim büyük olsaydı hiç düşünmezdim LG nin 3D projektörlerinden alırdım !..
projektörde maç izlemekte ne zevkli olurdu .tabi evin büyük olucakta öyle anca :):)
çok doğru.Sahada gibi hisseder insan kendini bilete vericene projektöre ver daha iyi ;) !..
projektörün parasını 3 maçta çıkartırsın:):) şaka bi yana gerçekten yerin varsa 3d projeksiyon alıcaksın
evim büyük olsa diyorum yha hiç düşünmem alırım (:
3d tv yi ilk arkadasımdan duymuştum. sonrasında reklamlarda gördüm. yok artık bu kadarda yapılamaz dedim, gittim denediim ama gercektende saka gibi bir görüntü sistem var ortada.
şaka gibi ama gerçek :) !..