profildeki post a note tıklayınca not göndermekle anlasılan açık kapatıldı yeni açıklar buldum tam olarak emin değilim ama işe yarayabilir
resim 1 bu kişi beni silmiş ve ve engellemiş ama post a notedan hala not gönderebiliyorum birinci açık bu resim resimde
ReiSBeLa hasn't done anything new lately. yazarsa engellenmiş oluyoruz
resim
[/URL]
resim 2
[url=http://img10.imageshack.us/i/resim2h.png/][img=http://img10.imageshack.us/img10/9463/resim2h.png]
details yazan yere girincede yukarıdakine benzer bir hata alıyorsak engellenmiş oluyoruz
photos yazan yere girincede hata alıyorsak engellenmiş oluyoruz bulduğum açıklar bunlar
bu arada ben carl246 yeni adım liberty city
konuyu kendim hazırladım olumlu olumsuz yorumlarınızı bekliyorum
msn de engelleyenleri görme
- 1
- 2
işe yaraması gerekiyor hepsinden emin değilim ama türkçeye çevirince bu kişinin yeni faaliyetleri yok
2. sinde bu kişi hakkında detayları yok 3. sü bu kişinin fotograf albümü yok aslında hepsi var ama engellendiğimiz için göremiyoruz senden baska yorum yapan yok benim konularıma tek sen önemsiyorsun
öyle diyorsunda bu kişi çok iyi arkadasımdı baktım acmıyor hesabını engelleme açığı arayayım dedim ve sonuc engellemiş bu duruma düşebilecek arkadaslar içinde bu konuyu açtım
sen wlm final sürüm kullanıyorsan açık kapatılmış olabilir ben 8.5 kullanıyorum büyük ihtimalle beni engelleyen sahısta 8.5 kullanıyor
dahada düşükmüş ben yanlış hatırlıyormusum 8.1.178.0 buymus
Sana göre en iyi arkadaşındı madem o kadar iyi neden seni engelledi sizi bilmemde ben öyle bir kişinin engelleyip engellemediğine bakmam çokta umrum olmaz beni istemeyeni ben hiç istemem.hiç ugrasmam diyorsun ugrasmadan engellediğini nereden anlayacaksın bu arada avatardaki sen misin yanlıs anlama merak ettim kızmısın erkek mi sormamın nedeni kızların genelde bilgisayar konuları merakı yoktur ondan dolayı
aslında aynı pc den dolayı olabilir gibi geliyor o anda ki ip aynı oldugu için olabilir
yada çoklu oturum açıp yaptıysanda olabilir sonucta msn den karsılıklı sohbet farklı pc lerden yapılıyor
bu arada senle akrabamıyız soyad benzerliğimi benim kuzenimin soyadı okutan
melih okutan kuzenin adı
kendisi gelecegin futbolcusudurda kuzen fenerbahcede onunla aramız niko roman gibi
messengerda engelleyenleri anlamak mümkün değildir. microsoft öyle bir özellik getirmedikçe de hiçbir zaman anlaşılamayacak. zaten getirmesi de uygun olmaz, konuşmak istemediğimiz kişileri engelleme hakkımız olmalıdır her zaman. bill gates kendisi bile söylemişti , engelleme işini unutun biz bile bilmiyoruz kimin kimi engellediğini diye..
aman ya aLt tarafı bu msn deiLmi, kim enqeLLemiş kim siLmiş çokta rin tin tin yani
biri qider biri qeLir unutuLmaz denen qünLEr unutuLur unutuLurr
biLmem esti öyLe :D
messengerda engelleyenleri anlamak mümkün değildir. microsoft öyle bir özellik getirmedikçe de hiçbir zaman anlaşılamayacak. zaten getirmesi de uygun olmaz, konuşmak istemediğimiz kişileri engelleme hakkımız olmalıdır her zaman. bill gates kendisi bile söylemişti , engelleme işini unutun biz bile bilmiyoruz kimin kimi engellediğini diye..her yazılımın mutlaka bir açığı vardır ve yazılım açıkları bitmez benim dediğim yöntemlerle anlasılıyor
bu acıklar kapanırsada mutlaka yeni açıklar bulunur
- 1
- 2