Ne Biçim İş Bnede Msn i Sİldim Yükledim Olmuo N e gerekiosa Denedim Halada Araş tırıo m burdada hazır pozisyonda sizden gelecek cvpları bekliom yanıtlama pozisyonunda umarım biran önce düzelir...
MSN YARDIM
MorgueBağlandığın merkeze göre değişiyo sanırım.. 5 cadde aşada dediğim arkda ttnetli ama bağlı olduğumuz merkezler farklı..Acaba bi web sitesinden girio olabilirmi mesela şu anda bne bi web sitesinden msnde im öle olabilirmi ...
yalmannNe Biçim İş Bnede Msn i Sİldim Yükledim Olmuo N e gerekiosa Denedim Halada Araş tırıo m burdada hazır pozisyonda sizden gelecek cvpları bekliom yanıtlama pozisyonunda umarım biran önce düzelir...Bir şey yapmaya gerek yok, çünkü sorun bizden kaynaklanmıyor..
bilalpol00:30 sorun devamBnece Sorun Bqn Düzelmez Nası Düzelceq qi bu Saatte Yha bqn ümidi kescez bnece ya web sitelerinden msne gircez yada başka bi sohbet programı edinecez...Ama inş biran önce çözülür yani.
yalmannAcaba bi web sitesinden girio olabilirmi mesela şu anda bne bi web sitesinden msnde im öle olabilirmi ...Evet girebiliyosun o şekilde ben öyle girdim..
Site http://x47.iloveim.com/servlets/loginPage bu güvenliymiş..
saatle alakası yok yaa bakarsın sabahın 4 ünde gelir..beklicez napalımm
CU_GS7Bir şey yapmaya gerek yok, çünkü sorun bizden kaynaklanmıyor..eft saten artıq elim qolum balı beqliom bişi yapmıom webden giriom msne oda tadını wermio live ın ama düzelene kadar idare etcez...
MorgueEvet girebiliyosun o şekilde ben öyle girdim..bne aynı sitedeim senle şu an
Site http://x47.iloveim.com/servlets/loginPage bu güvenliymiş..Son Düzenleme: yalmann ~ 27 Eylül 2008 00:35
hayatımızın parçası olmuş valla , bağımlısı olmuşuz
Aynen Msn olmasa Adam KAfaı Yer Alıştık Bi Kere...
İnşallah yakın zamanda msn'lerinizi açarsınız arkadaşlar.
AMİN "turksoftware" snn msn açılıo mu?
Sorun ttnetten kaynakladığına göre kafadan bi hafta msn kullanmayı unutun.. Nihaha.. (:
ABİCİM AĞZINI HAYRA AÇ.Saten öle düşünüom bnede ama içimde bi ümit war o ümitte kırılmasın.
Ya ama mantıklı düşünecek olursak sorun tt netten olsa neden msn olsun qi bi deq bütün sohbet programları filan aynı sorunu yaşamaz mı?
sorun msndeyse hiç kurcalayıp kasmaya gerek yok. düzelene kadar ebuddy i tavsiye ederim. birden fazla hesabınızıda kullanabilirsiniz
yalmannYa ama mantıklı düşünecek olursak sorun tt netten olsa neden msn olsun qi bi deq bütün sohbet programları filan aynı sorunu yaşamaz mı?Bağlandığımız site yurt dışı kaynaklı olduğundan ip'side öyle.. Normal programla bağlanaya çalışınca yerel ip'den giriyosun.. ttnette banlamış galiba o ipleri.. Saf saf insanları işe alırlarsa herşey olur.. Yakında ttnetten virüs yicez.. Pc'niz virüslüdü bizde çivi çiviyi söker hesabı size virüs yolladık.. Tertemiz internet ttnet ttnet falan vs. diye..
Neyse saçmalıyorum.. (:
Son ÇAre OlArak Msnin 9.0 sürümünü yükledim olmuo yha...
sselimmsorun msndeyse hiç kurcalayıp kasmaya gerek yok. düzelene kadar ebuddy i tavsiye ederim. birden fazla hesabınızıdaE buddy live ın yerini tutar mı yha ama saolasın...
yalmannSon ÇAre OlArak Msnin 9.0 sürümünü yükledim olmuo yha...Bende denemiştim onu fıtık olcaktım sonra herkezde sorun olduğunu duydum rahatladım..
napalım dostum bende biliyorum tutmaz ama yinede iş görüyor.