Herkes Bi Arayış İçinde Yaptıklarına Bak ya Bizi msn den mahrum ediyorlar 5 sayfa oldu 2 saatte forum msne o kadar bağlanmışız qi artıq warımız yoğumuz msn...:))
MSN YARDIM
YasarSÖğleden sonra itibariyle windows live hizmetlerinin hiç biri yanıt vermiyor.HacledilermiBne 5e kadar filan msn de idim kapattım 8 de filan açtım girmedi ama hala tanıdıklarımdan msnde olan war muhtemlen çıkarlarsa bida onlarda giremez onlar hiç çıkmadıkları içi msnde ler galiba.
google ve msn. bunlar olmadan ne işe yarar internet:) bağlamışlar bizi
Bn aslında şu anda nette keyfi geziniodum chipte filan ama şimdi sorun büyük adam gezemioku neti msni bırakıpta....
ÇÖZÜLSÜN ŞU SORUNNNNNNNNNNNNN:((
Telekomda çalışan birisi msn leri hacklemiş.
sselimmgoogle ve msn. bunlar olmadan ne işe yarar internet:) bağlamışlaraYNEN doStum
msn sorunu öğleden sonra başladı. Windows kullanmadığım için Windows Live kullanan arkadaşlarım sürekli düşüp tekrar bağlanıyorlardı. o zamandan anlaşıldı sorun olduğu. Şu an itibari ile girebiliyorum. Ama kullandığım program pidgin ile.. denemenizi tavsiye ederim. ii geceler:)
Not : kişi listem bomboş durumda. bu da sizlerin bilgisayarında bir problem olmadığını gösterir:)
piRe_Telekomda çalışan birisi msn leri hacklemiş.
Mehmet Canmsn sorunu öğleden sonra başladı. Windows kullanmadığım için Windows Live kullanan arkadaşlarım sürekli düşüp tekrar bağlanıyorlardı. o zamandan anlaşıldı sorun olduğu. Şu an itibari ile girebiliyorum. Ama kullandığım program pidgin ile.. denemenizi tavsiye ederim. ii geceler:)pidgin ney kardeş birtaz bilgi werirmisin.
http://pidgin.im Açık kaynak kodlu internet messenger. Windows üzerinde çalışan versiyonları da mevcut. Web sitesini ziyaret edip daha fazla bilgi alablirsiniz
ha yani bu program live a girmei sağlamıo bnede liveı açıo sandım tşk ama gnede...
Evet şu an itibari ile daha kötü olmuş durumda sanki :) neyseki google talk var:)
Waala Ben arkadaşın dediklerini uyguladım ve msn dei m şu anda
walla ALAH RAZI OLSUN tşk..
Ayrıca sorun yaşayan arkadaşlar o yolla girebilsin diye yazdım , proxy adresleri güvenli diye bir ibare kullanmadım bunları test edicek bir durumum yok. Ama oradaki proxy adresini ben şu anda kullanıyorum ve msn deyim.
Walla bnede senin werdiğin yoldan msn deim inş güwenlidir...
arkadaşlar lütfen istemeyen arkadaşlar uygulamasın, ben uyguladığım gördüğüm bir şeyi paylaştım,bana muhalafet cevap yazmayın uygulamayın sadece eğer bir problem taşıyacaksa sizin için.
Yararım dokunduysa ne mutlu
PC NET de bu sorundan kavruluo araştırıo...:))
millet msn sorun giderildi dalınnnnnnnnnn
yalmannPC NET de bu sorundan kavruluo araştırıo...:))vay uyanık ajan.
ultrasurf'u çalıştırsaydınız girebilirdiniz. hiç aklınıza gelmedi dimi.not: servisler 02.30 itibariyle normal şekilde çalışıyor bilginize...
Son Düzenleme: piRe_ ~ 27 Eylül 2008 02:34
Proxy ip iptal ettim bnede bilgi için sağolun...