MSNDE 80072 efd sorunu yardım Ltfn...
MSN YARDIM
Şu an itibariyle msn servislerinde sorun var. Daha sonra tekrar deneyin.
yardıımmm dünyam karardı arkadaşar hayatımın en kötü günü omak üzereee yardımm edinnnnnnnn
bende giremiyorum bu sorun neden kaynaklanıyor bilen arkadaşlar varmı
İNŞALLAH SORUN ŞİMDİLİKTİR WALLA YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK T.Ş.K
İnşallah Sorun Geçicidir Bi tek bne değildir...
arkadaşlar başka bir forumda sorununuza yardımcı olabilecek bir yazı buldum.umarım işe yarar.
(ALINTIDIR) burada msn konusunda tecrübemi paylaşmak istiyorum ; msn de 80072 efd veya bazen kaspersky ile msn'nin aynı anda açılmaması ve daha bir çok buna benzer sorunlar görüyorum , CEVAP : msn programınız içi nekadar dolu ( winks , icon ,arkaplan vb ) örnek : benim 400 icon , 150 winks ,20 arkkaplan var ve 450 resim var , yani bayağı yüklü değilmi , ama pc min özelliği işlemci 3,06 ram 1,49 gb, öncelilkle pc , nizin tam verimli çalışmasını msn niz ve diğerlerinin rahat açılmasını isterseniz özellikle ram bölümü en az 1 ggb olmalıdır , yoksa eğer raminin az işlemci zayıf ise bu gibi sorunlar herzaman karşınıza çıkar , ayrıca msn kullanırken her zaman yaptığım işlem şudur kapanışta tavsiye ederim : msn nizi saatin yanından çıkış yapın ( tamamen çıkın , kapatın ) sonra BAŞLAT > AYARLAR >DENETİM MASASI >PROGRAM EKLE KALDIR >MSNMESSENGER ( KULLANDIĞINIZ MSN ) > DEĞİŞTİR > ONAR ve işlem tamam bu işlem msn nizi rahatlatır ve hatalarını alır , özet : pc nizden verim almak için yüksek ram , işlemciniz az bile olsa muhakkak raminiz yüksek olmalıdır ayrıca windows ta bulunan sanal bellek ayarlarınızı yükseltmeniz faydalıdır ..
Msnde pek durmam en lazım olduğu anda giremiyoruz.. Şansım yok.. :(
aldıgınız hata kodlarını yazarmısınız
benim önce :80072745 idi bir kaç işlem sonunda:80048820 oldu genişletilmiş hata kodu olarakda :80048439 kodunu alıyom siz?????????
Bazen;
Hata kodu: 80048820
Genişletilmiş hata kodu: 80048439
Bazende;
Hata kodu: 80072efd
Çıkıyor..
ya arkadaşlar msnin kendinde bi problem var heralde hotmailin kendi sitesinede girmiyor bende ip no güncelledm dns leri güncelledim akla gelcek herşeyi yaptım ama onar seçeneği çıkıyor sistem dosyası ve anahtar bağlantı noktası hatası veriyor sizde de benzer problemler var mı ?
bide hata kodları şöyle
hata kodu: 80048820
genişletilmiş hata kodu:80048439
qazxarkadaşlar başka bir forumda sorununuza yardımcı olabilecek bir yazı buldum.umarım işe yarar.Arkadaşım Virüs Engellemiyo Çünqü Yeni Formatladım Virüs Yüklü Değil Ondan EMinim
(ALINTIDIR) burada msn konusunda tecrübemi paylaşmak istiyorum ; msn de 80072 efd veya bazen kaspersky ile msn'nin aynı anda açılmaması ve daha bir çok buna benzer sorunlar görüyorum , CEVAP : msn programınız içi nekadar dolu ( winks , icon ,arkaplan vb ) örnek : benim 400 icon , 150 winks ,20 arkkaplan var ve 450 resim var , yani bayağı yüklü değilmi , ama pc min özelliği işlemci 3,06 ram 1,49 gb, öncelilkle pc , nizin tam verimli çalışmasını msn niz ve diğerlerinin rahat açılmasını isterseniz özellikle ram bölümü en az 1 ggb olmalıdır , yoksa eğer raminin az işlemci zayıf ise bu gibi sorunlar herzaman karşınıza çıkar , ayrıca msn kullanırken her zaman yaptığım işlem şudur kapanışta tavsiye ederim : msn nizi saatin yanından çıkış yapın ( tamamen çıkın , kapatın ) sonra BAŞLAT > AYARLAR >DENETİM MASASI >PROGRAM EKLE KALDIR >MSNMESSENGER ( KULLANDIĞINIZ MSN ) > DEĞİŞTİR > ONAR ve işlem tamam bu işlem msn nizi rahatlatır ve hatalarını alır , özet : pc nizden verim almak için yüksek ram , işlemciniz az bile olsa muhakkak raminiz yüksek olmalıdır ayrıca windows ta bulunan sanal bellek ayarlarınızı yükseltmeniz faydalıdır ..
İçinde Sadece Kişi Listesi Fazla Başka Hiç Bişi Yük lü Değil REsim Fİlan w.s
Rame Gelince 2Gb Ram wAR...
sersanemya arkadaşlar msnin kendinde bi problem var heralde hotmailin kendi sitesinede girmiyor bende ip no güncelledm dns leri güncelledim akla gelcek herşeyi yaptım ama onar seçeneği çıkıyor sistem dosyası ve anahtar bağlantı noktası hatası veriyor sizde de benzer problemler var mı ?EVET bnde yazmaı unutmuşum hotmailin sitesinede girmior...
ARKADASLAR HEÇ DEBELENMEYİN AYNI SORUN BENDEDE WAR AYNI HATA KODU OK
titi_boss_14ARKADASLAR HEÇ DEBELENMEYİN AYNI SORUN BENDEDE WAR AYNI HATA KODUOK
ya başka bi sitede olayın telekomdan kaynaklandğını hotmailin iplerinin banlandığını falan yazmışlar telekomun hatası falan diyor ama ne kdr doğru bilinmez
80048820
bu kodu 2-3 saatir bende aliyorum ve açılmıyor genel bir sorun olduğu açık.sistem dosyası ve anahtar bağlantı noktaları uyarılı olarak çıkıyor.
MsXLabs'da saat 23:00 şöyle bi bilgi geçmişler..
Birçok kullanıcı şu an Messenger'da oturum açamadıklarından şikayetçi. Ayrıca hotmail ve live domain'lerine de bağlanamadıklarını bildirdiler. Sorun bölgesel ve telekom kaynaklı bir sorundur. Özellikle İstanbul'da yaşayan kullanıcılara sistemlerinde herhangi bir değişliklik yapmadan beklemelerini öneririz. Ankara'da herhangi bir problem yok gibi görünüyor...
Anlaşıldı Sorun ARtık Büyük İhtimal Belli Arkadaşlar Genel Sorun Ama Anladım Kadarıyla Bu Sorundan H er şehir Etkilenmemiş Mesela Sivastakiler Açabiilio Bn mesela antalyada açamıom Arkkilerde e antalyada açamıo...Herkese Tşk. Bilgileriniz Kesmeyin Lütfen Haberdar Olalım Bilelim Ne yYapmamız Gereqtiğini...
Bende msnye girmiyor ama 5 cadde aşadaki arkadaşım giriyor sevdiminin ttneti sağ olsun.. :)
Ya Bu Sorun O zaman TT nette olup Belkide Diğerlerinde Olmuo Gibi olabilir mi Mesela smile filanda girioda acaba bizde tt nette mi girmio çünqü bnm arqilerde giremio msne tt net onlarda yani sadece bne değil + forumdada bir sürü kişi giremio...
hata kodum 8100030d ayrıca herkesin oldugu gibi hotmail vs sayfasınada ulaşamıyorum mardinden yazıyorum ayrıca.napıcam bilmiyorum.kaldırdım yeniden kurdum olmadı sistem geri yükleme yaptım yine yok..
İyi iyi yalnız değilmişim.. =)
Telekomdan kaynaklanıyor, msnden kopmadan önce arkdaşlarım bende sorun yok, sana bir şey yazarken iletilmedi yazıyor, diyorlardı..
5 kere modem resetledim sorun çözülmedi, şimdi de hata veriyor, oturum açılmıyor..
Çözümü..: beklemek, ara sıra açmayı denemek.. =)