pardus neyse guzelde benim sistem kaldirmiyor ayrica takas alani olmayinca cok kitleniyor.mint12
buyuk hayal kirikligi kurdum coktu.Suse cok agir.Win8 beta hantal ve sistem bozuyor win7 eh iste.
xp ve ubuntu cok cok iyi ve stabiller.
pardus beni sinir etti seffaflik acilinca bilgisayar donuyor takas alani olmayinca kitleniyor.Sanal klavyesi bile berbat ama ubuntudan daha seri internete giriyor ubuntu gibi guncel degil herseyi calistirmiyor.
mint gorsel olarak cok iyi testlerini izledim bende surekli donuyor.expolorer cubuklari gidiyor maus basmiyor.win8 le birlikte xp de ve win7 de calisan ses karti simdi sadece linuxta calisiyor.
bence gelecegin windows u ubuntu.Microsoft xp yi modifiye edip bize sunmazsa win8 den sonra buyuk darbe alir windows.
Win8 in ubuntudan ne farki varki ubuntuda creativin driverlerini bir takim programlari calistirmiyor win8 de calistirmiyor.Yillardir linuxda olan ozelikler yeni yeni windows a geliyor.
win8 in ovup ovup bitirilemiyen ozelligi yillardir linuxda var ama elle donduruyon win8 otomatik donduruyor gerci beklemeye aliyor otomatikman ama dondurmuyor.
pardusun tampon bellegine hastayim dvd yi birkez okuyor sonra hep tampondan okuyor dvd sanki calismiyor gibi duruyor aslinda herseyi tamponluyor 2 kat daha seri okunmasina sebeb oluyor hdd ram ve dvdnin.