Ya beyler tamam ya allahınızı severseniz tamam dünden beri bu konuyu bu adamlarla tartışıyorum bırakn ya bırakın onlar cod oynasınlar tartsımayın şöyle adamlarla ya cs professinonal değil diyor orda birisi Arkadaşım geçen seneki dreamhack turnuvasının ödülü 1 MİLİYON DOLARA yakındı diyorum ordan birisi cs de hile var diyor csd da yok diyor ben diyorum ödül 1 milyon doaslr ayakın birisi hile var ama diyor tartısmayan su adamlarla ya bu adamlar için önemli olan grafik bırakın ya oynasınlar o oyunlarını karışmayın şunlara ya
Bu konuyu açan arkadaş seviyesiz zaten burası bilgi paylaşma forumu insanları eleştirme yeri değil biz cod oynamaktan ne anlıyorsunuz diye konu açıyor muyuz ?? herkez kendi yoluna baksın ya gelmiş internet kafede gördüğü cs oynadığını sana admalarla bizi karşılaştırıyo
Birisi ordan 30 hp olunca ölünür demiş güzel kardeşim dünyaca ünlü cs oyuncusu ''neo'' un bir maçınca 1 hp ile 4 kişi vurup takımına galibiyet getirdiğini biliyor musun lütfen biraz araştırıp yorum yazsın yazanlar !