çorum?
Nerelisiniz oyunu
01apachiçorum?tövbe tövbe apachi hocam birden bire "Çorum" denir mi? orası kutsal kent en azından benim için. Allah korusun çarpılırsın.
baran 101010 Bitlismi?
benimkini şöle diyim leblebi :D daha açık olmazdım heralde
ibrahim19baran 101010 Bitlismi?Çorumlusun Galiba İbrahim Kardeşim Zaten 19 Danda Belli Oluyo ...benimkini şöle diyim leblebi :D daha açık olmazdım
Ben Söleyim
Tuzu Tozu Kızı ....
???
Boracalin inegöl mü?
Dağlarından yağ, ovalarından bal akar.(Fazla söze gerek yoktur umarım)
Murderer09; Aydın mı?
sıra bende
karadeniz bögesinde, "Kete"si ve Kaleleri meşhur
murderer09 Aydın .
Peri bacalarıyla ünlü nefis Şarapları olan bir diyar.bir ilçesindede çanak çömleğiyle ünlü..
07BENER07künefe desem ?Hatay mı?Şeftalisi,kestaneşekeri,kızları
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (30464) ~ 03 Şubat 2012 20:19
katılımlarınız ve gös.ilgiye hepinize teşekkür ederim,ama ltf.ipuçlarını biraz daha verelim,sadece 1 tane ile nasıl bulalım? tarihi ,turistik yerleri,coğrafyası gelenekleri,komşuları olabilir.Bu şekilde biz de öğrenmiş oluyoruz.Başarılar.
01apachi:) bilin bakeyn.. ben nereliyim..?sanırım adana...
_Neo_Çanakkale içinde aynalı çarşı turkusuyle unlu ,kurtuluş savaşında en çok şehit veren ildir kendisi bilin bakalımTurku Kastamonu'ya ait ancak en çok şehit veren ilde çanakkale değil ülkenin dört bi yanından savaşa geldiler atalarımız...
En çok seğit veren il Bursa...
Ama şunu biliyorum sen çanakkalelisin:D:D
Kendi memleketim ELMA desem:)
Ek:Şehzade'ler Şehri...Son Düzenleme: OnnuuR ~ 23 Mart 2009 00:18
OnlyMannAllah korusun çarpılırsın.hakketen, direk çorum yazıp gönder diyince bi titreme geldi.. ;))peki düzelteyn ozaman; güzel çorum..
bak, sıfat ekledim..
bakalım şimdi gönder diyince nolcak..?
OnnuuRTurku Kastamonu'ya ait ancak en çok şehit veren ilde çanakkale değil ülkenin dört bi yanından savaşa geldiler atalarımız...Amasya...
En çok seğit veren il Bursa...
Ama şunu biliyorum sen çanakkalelisin:D:D
Kendi memleketim ELMA desem:)
Ek:Şehzade'ler Şehri...Ama onur, nasıl biliyorum böyle örnekler vereceğini :)
Hadi bakalım, benimkini de bilirsin o zaman... Şarabı ve Peyniriyle ünlüdür... İstanbul'un kaderini hazırlayan şehir...