tekirdağ yada edirne
Benimki baklavası fıstığı kebapları ve türkiyenin en büyük mutfağı tekstildede gelişmiş güneydoğuda
tekirdağ yada edirne
Benimki baklavası fıstığı kebapları ve türkiyenin en büyük mutfağı tekstildede gelişmiş güneydoğuda
GFB_Antep..
yalnız kebap'ı çıkar.. ;)
acıyı bol katıp tadını anlaşılmaz hale getirmek, gelişmek anlamına gelmez..
Adanaya beklerim kebapta gelişkinliği farketmeniz için..
:)
adana kadar olmasada kebaplarıda iyidir:)
aslında acıyıda maraş çok kullanır
Hadi bilin bakalım ben nereliyim ?
bencede maraş =)
benim memleketimde osmanlının temelleri atıldı. kuruluş ve kurtuluşun beşiği diye geçiyor kitaplarda. Osmangazinin babası Ertuğrugazinin mezarı var. bilidiniz heralde =)
nirvana26benim memleketimde osmanlının temelleri atıldı. kuruluş ve kurtuluşun beşiği diye geçiyor kitaplarda. Osmangazinin babası Ertuğrugazinin mezarı var.Bilecik mi ?
yaklaştın SÖĞÜT =)
gerçi bileciğe bağlı.
Oraya akrabam askerliğe (acemi) gitti fotolorı var
Selçuk İslamoğluRecep Bey Edirne'li biliyordum ama sizde mi Edirne'lisiniz.
Bingo!
Phantom26Konya?ne alaka yaaa.
şunu söylesem yeter sanırm elması meşhurdur ve şunuda demeden geçmeyeyşm şehzadeler şehridir.
dextercanşunu söylesem yeter sanırm elması meşhurdur ve şunuda demeden geçmeyeyşm şehzadeler şehridir.Amasya mı ?Köfte ve özellikle rakı desem ? Bilin bakalım
benim memleketide bulun barim yaa
Türkiyenin en büyük 5. kulesine sahip (aslında ..liekmek demem gerekir ama o kadarda ip ucu olmaz yanii)
bide burdan Khrmn abinin memleketine maraş diyen arkadaşlara benden uyarı [askerde çok daya yemişsindir sen haaa -bkm-]
İrfan abinin memleketi KAHRAMAN MARAŞ tır
Murd3RAmasya mı ?Köfte ve özellikle rakı desem ? Bilin bakalım
Tekirdağ komşum oluyosun o zaman
cam-ali nin memleket güme gitmiş.kimse bişey yazmamış.alooooo cam-ali ordaysan biraz daha ipucu ver kardaş :)
OnnuuRTurku Kastamonu'ya ait ancak en çok şehit veren ilde çanakkale değil ülkenin dört bi yanından savaşa geldiler atalarımız...1. Ben Çanakkaleli değilim.Kastamonuluyum.
En çok seğit veren il Bursa...
Ama şunu biliyorum sen çanakkalelisin:D:D
Kendi memleketim ELMA desem:)
Ek:Şehzade'ler Şehri...
2.Çanakkale Savaşı değil kurtuluş savaşında en çok şehit veren demek istedim.Ancak şöyle bi şey var.Şehitlerle ilgili olan sayılar o savaşta tam olarak belli değil,önemli olan buda değil zaten sadece okuduğum yerden biliyorum
Fıstığı ile meşhurdur. Ağam yorum kentidir.
güneydoğu anadolu bölgesinde bulunur.
yöresel yemekleri ünlüdür. Yuvarlama bayram yemegidir.
Herşeyiyle farklıdır.
o birrr.............
ısparta olurmu antep den bahsedıyor hackercesur...
çiğköfte diyelim..biber diyelim...başka ipucuya gerek yok..bilin bakalım?