güzel bayanarkaşlar birde nickimi nasıl değiştirebilirim yardımcı olursanız çook memnun olurum.şimdiden teşekkürler...Şimdilik,nick`ini değiştirmen mümkün değil; öyle bir seçenek bulunmuyor..Ancak farklı bir nick ile yeni hesap alman mümkün..
Tabi ki,bu da forum etiğine aykırı olur..Yine de sen bilirsin..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 04 Nisan 2006 20:39
nickinizin anlamı ne?
yardımlarınız için teşürler ama üzüldüm:(
isteseler degiştirebilirler ama ugraşacaklarını sanmam.
Nickimi CucuSoft adlı bi yazılım şirketinden esinlenerek cococu olarak geliştirdim :)anlamı var bilmiyorum.
Kafamdan öyle çıktı :)
arkadaşlarla kendi bisikletlerimizi bir iki turluguna degiştirirdik senin nickin bana onu hatırlatıyor hep
biz neler yapardık bi bilsen
lojmanda oturuyorduk etraf daglık yollarda köpekler falan var biz geçince saldırıyorlardı biraz yavaşlasan tutup yerlerdi valla her gün geçioduk o yollardan çok zevkli oluyordu.
yukarda chip.com.tr de arama bölümünün altında forum yazıo ona tıkla ordan üyelere tıkla tüm üyelerin listesini görürsün.
Adım ve doğum tarihim. :) Eskiden "tsunami" nickini kullanırdım ama sonra endonezyada deprem falan oldu, ehh tsunamide meşhur oldu. Sonra bu nickimi kullanmayı bıraktım. Çünki herkes depremden sonra meşhur olan tsunami için o nicki kullandığımı sanıyordu. Halbuki ben o nicki kaç yıldır kullanıyordum.
fidanı sevmem nediniyle fidanı görünce aaaaafidan demekten kendimi alamadığım için galiba.başka negibi açıklaması olabilir. ağaçları görüncede oooooooooağaç diyorum ama ben fidanı tercih ediyorum
bilmem salladım bişiler tutu işte:):):)
The Legacy of Kain: Defiance adlı oyunu bilen bilir; işte oradaki gizemli yaratıktan geliyor 'RAZIEL'
afidanfidanı sevmem nediniyle fidanı görünce aaaaafidan demekten kendimi alamadığım için galiba.başka negibi açıklaması olabilir. ağaçları görüncede oooooooooağaç diyorum ama ben fidanı tercihCok güzel çagrısımlar var valla nickinde.Bende aaaaorman.
abd donanmasına ait süper bir fırkateyn...gezmiştim süper bir gemi adamlar ne gemi yapmış yav deyip hayran kalmıştım.
Nicklerinizi www.globalnick.com adresine ekleyebilirsiniz
BNMKİNİN DE Bİ ESPİRİSİ YOK TURKUAZ BNM RENGİM O KADAR...
Benim nikim cici__46 ilk zamanlar cici_46 idi ama msn adresimi bi programı denerken kaptırdım bi daha kullanamadım cici bana orta okulda arkadaşların taktığı lakaptı 46 ise kromozom sayımız bu yüzden cici__46 HIMM DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR VARDIR MARAŞLI MI DİE SAKARYALIYIM(SAKARYA REBUPLİC)
bilgisayarla ilk tanıştığım aynı zamanla internetlede tanıştım o zamanlar bilirsiniz mynet e-mail en bilinenlerdendi (tr olduğu içindir belki) o ara delikanli olacaktı ama onu almışlardı ve arkadaşım delikanli53 olsun dedi daha güzel hem istediğin yerde de kullanırsın öyle onun tavsiyesiyle aldım kulakları çınlasın yani manevi değeri var ve sözümün eri olduğum için yakışıyor bana bu nick.
saygılar
celtic frost, Kelt Ayazı demek.Keltler hristiyanlık öncesinde britanya dolaylarında yaşamış bir halk.Stonehenge i falan onlar yapmış. Ceiltic Frost, thrash/hardcore/doom /black metal/ death türlerini harmanlayan efsanevi bir müzik topluluğunun da adı.Zaten nick olarak seçmemin nedeni bu.Morbid tales, Emperor's Return ve To MegaTherion albümleri dehşetengizdir, tavsiye ederim