ben nickimi oyunları çok dükük bir fps de
oynamam dolayısılya oyunlarslideşov olarak seçtim
ben nickimi oyunları çok dükük bir fps de
oynamam dolayısılya oyunlarslideşov olarak seçtim
ganzolis karadeniz bölgesinde fındık tarlasında sahibi tarafından yapılan toplamadan sonra o an görülmeyen dallardaki fındıkların başkaları tarafından yapılan toplama işlemidir.
bu yolla özellikle çocuklar kendilerine gelir elde ederler.
not: başkasının tarlaya girip kalan fındıkları toplaması geleneksel bir iş olup bütün tarla sahipleri buna izin verir hırsızlık değildir.
Varişler benim soyadım tabi net ortamında varisler oluyor. neden varisler3 derseniz ilk zamanlar hep kullandığım nick varisler di sonra msn de varisler isimli mailimi çaldılar o zamanlar afyonda okuyodum sonra yeni bi msn alırkende afyonun plaka kodu 03 olduğu için varisler3 olarak aldım tabi bu giderek yaygınlaştı heryerde bunu kullanmaya başladım.
Gerçi varisler3 olan msn adresimide çaldılar ama onuda varisler33 yaptık gitti.Afyonu sevmesemde 3 rakamı benim uğurlu rakamım oldu.
hayırdır afyonla aran neden bozuk bi de bu güne kadar kimse benim e-mail hesabımı
çalamadı.
'make-believe': İngilizce bir kelime.Bir şeyin gerçek olduğunu hayal etmek ya da öyle davranmak demek.
Master yaparken,'Yaratıcı Drama' eğitimi aldığım sırada çocukların hayal gücünün ve yaratıcılığının gelişmesinde oyunların nedenli önemli olduğunu tartışıyorduk bir ders sırasında, ve bu kelime çok sık geçiyordu metinlerde.
Sevgiler.
Ganzolist kardeşim hikayeni çok ilginç buldum. Çok güzel.
Valla benim adım işte, Tolga. 2207 de 22 Temmuz oluyor. Genelde aklıma yazacak bir nick gelmediği zaman kullanırım. Ama sizinkiler güzelmiş, beğendim.
Pek iyi günlerim geçmedi orada bu yüzden sevmiyorum afyonu zaten okuluda bırakmıştım sonra.
arkadaşlar benim nick byzihh by biliyorsunuz zihh te arapçada anlayışlı zeki manasına geliyormuş kurstayken bize zihh (ha harfiyle)derledi bende başına by ekledim oldu byzihh...
s
ganzolistganzolis karadeniz bölgesinde fındık tarlasında sahibi tarafından yapılan toplamadan sonra o an görülmeyen dallardaki fındıkların başkaları tarafından yapılan toplama işlemidir.bizde buna başak derler ...tabii herbölgenin deyimi farklı olabiliyor ama ben bunu bilmiyordumbu yolla özellikle çocuklar kendilerine gelir elde ederler.
not: başkasının tarlaya girip kalan fındıkları toplaması geleneksel bir iş olup bütün tarla sahipleri buna izin verir hırsızlık değildir.
saygılar....
CU_GS7 :
C: Adımın baş harfi
U: Soyadımın baş harfi
_: Alttan çizgi :))
GS: GALATASARAY`ımız!!
7: Uğurlu sayım..
[Aslında CU_GS diye bir kaydım daha var CHİP forumlarında..Neden 2 tane aldın derseniz:
İlk kayıt formumu yolladığımda çok beklemiştim aktivasyon olayı mailime gelmemişti..Ben de sonradan CU_GS7 olarak yeni bir kayıt yapmıştım..Sonra o eskisini silemedim bir türlü..Forumlarda ve birçok yerde,genelde CU_GS kullanıyorum(mesela online oyunlar..) bilginize..]
valla başka formlarda 2 tane hesap alanların iki hesabınıda banlıyorlar
umarım burda öle diildir.
varisler3Varişler benim soyadım tabi net ortamında varisler oluyor. neden varisler3 derseniz ilk zamanlar hep kullandığım nick varisler di sonra msn de varisler isimli mailimi çaldılar o zamanlar afyonda okuyodum sonra yeni bi msn alırkende afyonun plaka kodu 03 olduğu için varisler3 olarak aldım tabi bu giderek yaygınlaştı heryerde bunu kullanmaya başladım.vallahi öyle bir anlatmışsınki gökhan, yani insan diyor ki varisler333 ne zaman gelecek :) aman dikkatli ol.
Gerçi varisler3 olan msn adresimide çaldılar ama onuda varisler33 yaptık gitti.Afyonu sevmesemde 3 rakamı benim uğurlu rakamım oldu.elvis32'ye gelince... Elvis'i Elvis Presley hayranlığım dolayısıyla nick olarak seçmedim, bu ismi nasıl seçtiğim de ayrı bir konu zaten, ona girmeyeyim ama. 32'nin ise bir ay 31 gün ve ertesi 32. gün olarak düşünmüştüm, gördüğünüz gibi çok bir mantığı var gibi görünmese de insan nick seçerken böyle şeyleri göz önüne alabiliyor ve elvis32 benim sadece bu forumda kullandığım bir nick değildir, hemen her yerde, her forumda bu ismi kullanırım, nette gördüğünüz elvis32'lerin %95'i benimdir, google'da arama yapmanız yeterli.
bu adam nickinin anlamını açıklamasın:buyukbok
kendileri şu an kullanıcı listesinde bulunuyor bölelerini banlamak lazım.
FORUM ANA SAYFASINDA EN AŞAGIDA O AN ONLİNE OLAN KULLANICILARIN İSİMLERİ YAZIYOR
oyunlarslideşovbu adam nickinin anlamını açıklamasın:buyukboknick i açıklamasına gerek varmıkendileri şu an kullanıcı listesinde bulunuyor bölelerini banlamak lazım.
TodayTT--Toyatayı acaip seviyorum,arabamızda toyota Today-Tomorrow(toyota nın sloganı) dan Today i aldım adımın ve soyadımın baş harflerini koydum bu oldu...
varisler3:bende afyonda okuyorum...böyle merkezi bir yer muhteşem bir şehir olabilirdi,bu yıl bitiyor işallah:)
Valla herkesin bilği ğibi kelime oyunu.azrail degilde LaZRaiL.(Çakallaz,pisikolaz,gider de gider).Nerden bulastı derseniz İnternet demeyelimde counter oynarken bi nike ihtiyacım vardı,iyiydik de kuzen dedi benim sitenin ismini nik yapsana reklam olur hem.Bizde olur dedik.Orjinali www.lazrail.efsanesi.c idi.Sonra üstümüze yapıstı bırakamadık o bana ben ona alıstım bide herkesin beni artık boyle tanimasıda cabası.
ganzolist bu arada bizde ganzi (sanırım siz gamze diyorsunuz,kabugu kırık fındıga denir,bizde de basak derler.Ama biz dala da ışkın diyoz, başka yerlerde ekşın diyorlar.Garip yer bizim ora :P ) Trabzon-beşikdüzü
byzihhBizde de solama derler.Başak ordu tarafında derler.Bu arad a giresunluyumganzolistganzolis karadeniz bölgesinde fındık tarlasında sahibi tarafından yapılan toplamadan sonra o an görülmeyen dallardaki fındıkların başkaları tarafından yapılan toplama işlemidir.bizde buna başak derler ...tabii herbölgenin deyimi farklı olabiliyor ama ben bunu bilmiyordumbu yolla özellikle çocuklar kendilerine gelir elde ederler.
saygılar....
Nickim adım.Önceden adımı soyadımı koyuyodum bi de memlektin plaka kodu.Tam sacmalık.Bari annenin babanın kardeşinin ismini de ekle demi?
İnanmayacaksınız, ama nickimin özel bir seçilme nedeni yok. Tek bildiğim, Türk sitelerindeki kickshaw nicklerinin tamamının bana ait olduğu ve yakın arkadaşlarımın bana 'kick' olarak seslendikleri. Seçilme nedeni, özel değildi. Belki tesadüfiydi ama şimdi bir parçam.
Bu arada Varisler, hikayen komikti. Güldüm bayağı. :P