nickinizin anlamı ne?
GaMeRr adı üstünde oyuncu ama eskisi kadar oyun oynamıyorum dah açok donanım we programlama üzerine çalışıyorum. Değiştirme imkanımolsa değiştiririm yani nickimi.
ilk başlarda hangi nicki sahiplendiysem ya bi marka çıktı yada daha popüler birinin nicki
bende bunu uydurdum
anlamsız
ocean okyanus demekk aynı zamanda benim en çok sevdiğim rengi yani maviyi çağrştırıyo bana.
ocean_eyes'a gelince dünyada uğruna gözümü kırpmadan ölüme gideceğim tek dostumun gözleri okyanus mavisi.O yüzden bu nicki tercih ediyorum.
Çok iyi bi ailen olmayabilir,sevgilinde olmayabilir,hiç bir şey yolunda da gitmeyebilir.Ama çok iyi bi dostunun varlığı sana yeter =)=)
Sword = Kılıç
Master = usta
Kılıçları cok sevdigim için böyle bir nickim var kılıc ustası anlamına geliyor.
uzun uzun açıklamama gerek yoktur herhalde
bana bir nedende dolayı yoz demişlerdi ondan sonra yozanga olarak türedi :D
telefonda hep birilerini gammazlayıp en sonunda sen kimsin denir adet üzre, işte orda
bir dost
denirya ordan geliyor.
gammazcılığı ve dedikoduyu hiç sevmem ama nick alırken birden ordan esinlendim işte. anlık bir karar.
yakuza : Japon mafia sı
12 yıL oLdu bu nicki Kullanıyorum
Kısa ve öz (OOOOMMMMEEEERRRR)
erdem187(erdem adım)
1=1 leşim var
8=8 kere hapse girdim
7=7 kera adam yaraladım...
NOT:WANTED
RequeM benim cs deki nickim Mozart'ın D Minor Requiem şarkısından esinlendim Requiem in revize edilmiş hali kendimce anlamına gelince ölüler için yazılan müzik
Badboy_16 - Bildiğiniz gibi türkçesi Kötüçocuk_16 olur ... 16 da Bursa oluyor bu durmuda Bursadan olduğum için bursanın plakası!! Bu arada aslında hiçte kötü birisi değilimdir :D
Sonâdor, İspanyolca "hayalperest" anlamına geliyor. Seçmemin bir sebebi bu.
Diğer sebebi ise, çok iyi bir meslektaşımın (editör) bu nicki zamanında kullanması. Diğer ve son sebep ise, kulağa hoş geldiğine inanıyorum.
suç_ve_ceza=dostoyevskinin eseri roman
eolos : mitolojiye her zman ilgim olmustur yunan mitolojisinde eola nın oglu eolos tur eola rüzgar tanrısıdır
nick çok anlaşılabilir olduğu için anlatmaya gerek duymuyorum.
bu konu daha önce vardı ya da ilk sayfalarda cevaplamış olabilirim ama konuyu görünce yazamadan geçemedim...
ismim işte..
aslında 2ye ayrılıyor: 1ol 3irol
nedenine gelince.. öncelikle kısa olsun diye Bir'i 1 olarak çevirdim. 1ol olarak kullanacaktım ama bazı yerlerde (forum veya adres) o kadar kısa bi nick kabul etmeyince türettim birazcık L harfini B'nin bi parçası kabul edip 3 rakamını koydum l3 yani B oldu. öle de devam ettim "1ol3irol" nette bu nickte birine rastlarsanız %100 benim
biraz daha türetsem mi acaba:
1ol3irol3irol3irol3irol3irol3irol3irol3irol3irol3irol
1ol3irolismim işte..ben bunu ilk gördüğümde lol birol sanmıştım
aslında 2ye ayrılıyor: 1ol
Razorbackben bunu ilk gördüğümde lol birol sanmıştım
OnnuuR şekil olmuş dime:D
evet böyle daha güzel:) eskisi onur baba bence çok iticiydi..
K@L!MeRo(%100), KaL1MeRo(%100), KaLiMeRo(%75), KaLiMeR0(%95), KeShKeSh(%99,9) ....:)
kalimero çirkin ördek yavrusu... eski bir çizgifilm kahramanı.
keshkesh lisedeki arkadaslarim keş diye seslenirlerdi.. liseden sonra da herkes kesh demeye basladı bende onu keshkesh yapim dedim :) 8 yıllık nickimdir... internetteki görüdğünüz keshkesh lerin %99,9 u benimdir.
kalimero nickini de 2 yıldır filan kullanıyorum
physfg = physicist + ad baş harf + soyad baş harf
mel temel gibi bi şiy
Başlığı görünce hatırladım benim nickin hikayesini. Yav ne zamandan beri düşünüyordum bu piRe nasıl musallat oldu bana diye.
Bir zamanlar teklan ve zurna irc serverlerinde kullanıyordum bu nicki. Bir ara uyanığın biri çalmaya kalktı hatta tehdit etmişti alırım diye. O günden beri inatla her yerde bu nicki kullanmaya başladım. Bir iki sitedeki hariç diğer piRe ler bizim sülaleden olur.