nod32 nasıl bir programdır?
nod32 nasıl bir programdır
- 1
- 2
Tamamen içi boş bi programdır. Sisteme yüklenmediği söylenir, doğrudur. Ama kasmadığı gibi korumuyorda uzun süre kullananlar "bilgisayarım çok temiz nod32 kullanıorm olm" derler ama temiz olduğu için değil bulamadığı için ancak kendilerini kandırırlar. Üst düzey Kaspersky, Bitdefender, Norton gibi programlar yüklendiğinde tarama sonuçları sonrasında Nod32 ebediyete uğurlanır :)
Herkes için aynı şey geçerli değil ama bu program için geçerli. 2 Ay kullanırsın başka bişeyle tararsın ama temiz çıkar. Kullanıma göre değişir.
Ücretsiz arıyorsan ; Avira ya da Comodo Internet Security öneririm.
Ücretli arıyorsan ; Kaspersky, Bitdefender, Norton, McAfee öneririm.
Tamamen içi boş bi programdır. Sisteme yüklenmediği söylenir, doğrudur. Ama kasmadığı gibi korumuyorda uzun süre kullananlar "bilgisayarım çok temiz nod32 kullanıorm olm" derler ama temiz olduğu için değil bulamadığı için ancak kendilerini kandırırlar. Üst düzey Kaspersky, Bitdefender, Norton gibi programlar yüklendiğinde tarama sonuçları sonrasında Nod32 ebediyete uğurlanır :)Atillaya katılmadığım yerler de var
Herkes için aynı şey geçerli değil ama bu program için geçerli. 2 Ay kullanırsın başka bişeyle tararsın ama temiz çıkar. Kullanıma göre değişir.
1 İyi konfigure edilmiş nod32 oldukça iyi çalışıyor. Ben hala kullanıyorum.
2 Hayatta nortona para verip almam
3 Kasperskynin İnternet security versiyonları bence en iyisi.
4 Nod32 yada eset i kullanmak biraz da olsa yazılım bilgisi gerektiriyor. Ev kullanıcıları genelde bunları pasif kullanmak zorunda kalıyor ve bundan dolayı yetersiz görünüyor.
Norton meselesi göreceli oldu artık. Norton hala eski Norton'un üzerini örtemedi :)
Nod32 Konfigure meselesinden haberim var ama çoğu kişide 'buna rağmen' şikayetçi. Doctus forumlarında da birçok mesaja denk geldim.
Kaspersky Internet Security ortalamaların üzerinde bi program. Verilen her kuruşu hakediyor.
Programı zaten direk yükleyip doğasına bırakmak en büyük yanlış. Her program mutlaka kullanıcı tarafından kendine göre ayarlanmalıdır.
Ücretli arıyorsan ; Kaspersky, Bitdefender, Norton, McAfee öneririm.Atilla,sana ö.m. attım.Kapatmışsın
Mcafee,Norton,Avira arasında kaldım(2011 Norton'u kullanmadım.)
Sence hangisi daha iyidir.
---------
fb_23 arkadaşım,
Eset'i pek de başarılı bulmuyorum.
Kullananların çoğu,keylerinin daha kolay bulunduğundan dolayı kullanıyorlar.
Kasmadığıysa doğru.
Ama Avira bilgisayarı fazla yormadığı gibi korumayı da iyi sağlar.Ayrıca sürekli olarak kampanyaları var.
Bana McAfee daha atak geldi memnun kaldım ama sistemimi çok yordu eğer adam gibi bi sistemim olursa ve performansdan ödün vermezse ilk tercihim McAfee olacaktır. Eğer tam tersi olursa Kaspersky kullanırım :)
Bana McAfee daha atak geldi memnun kaldım ama sistemimi çok yordu eğer adam gibi bi sistemim olursa ve performansdan ödün vermezse ilk tercihim McAfee olacaktır. Eğer tam tersi olursa Kaspersky kullanırım :)Virüs silme ve bulmada nasıl?
Bir de yordu derken ne kadar? :)Son Düzenleme: -MHG- ~ 13 Ekim 2010 17:28
deep freeze veya rollback rx tavsiye ederim eğer sürekli değişiklik yapıyorsanız rollback rx benim gibi nadirense deep freeze hangisini kullanırsanız kullanın lisanslı kullanın yoksa programın yarattığı sorunlarla boğuşmak zorunda kalırsınız ben deep freeze almanızı tavsiye ederim ama sık değişiklik yapıyorsanız rollback rx lisansı alın
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.bilgisayarımda virüs vardı ve ben format attım format attıgım gun yenıden aynı vırus bulaştı flash bellekten.şimdi virüs programı kuruyorum ama etkısı olmuyor guncellestırmeyı yapmıyor.yanı dolayısıyla tarama yapamıyorum.nod32 yukledım oda durmadan temızleme hatası var dıyor.çıldıracagım yardım edın bana.ayrıca durmadan bılgısayarım mavı ekranla acılıp kapanıyor ne yapmalıyım:(( yardım edın ne olur ogrencılerıme sunum hazırlamam lazım veblgısayarımı kullanamaz oldum.
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.bilgisayarımda virüs vardı ve ben format attım format attıgım gun yenıden aynı vırus bulaştı flash bellekten.şimdi virüs programı kuruyorum ama etkısı olmuyor guncellestırmeyı yapmıyor.yanı dolayısıyla tarama yapamıyorum.nod32 yukledım oda durmadan temızleme hatası var dıyor.çıldıracagım yardım edın bana.ayrıca durmadan bılgısayarım mavı ekranla acılıp kapanıyor ne yapmalıyım:(( yardım edın ne olur ogrencılerıme sunum hazırlamam lazım veblgısayarımı kullanamaz oldum.
cd den çalışan kaspersky ile pc yi açıp güncelleyip tarattırın ve ardından pc repair yapın
ne lisanslı ne kopyası cd de yok kaspersky.internetten de ındırmıyo çunkü virus engelliyor indirmeyihttp://i.2wanwan.com/induct/astd ... 089-10145&adplace=1diye bir sayfa cıkıyor bu virüs sayfası.bıktım ama ben ya.baska bır bılgısayardan ındrıp kurmayı denedım kaspersk programını ama guncellemedı.
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var.bilgisayarımda virüs vardı ve ben format attım format attıgım gun yenıden aynı vırus bulaştı flash bellekten.şimdi virüs programı kuruyorum ama etkısı olmuyor guncellestırmeyı yapmıyor.yanı dolayısıyla tarama yapamıyorum.nod32 yukledım oda durmadan temızleme hatası var dıyor.çıldıracagım yardım edın bana.ayrıca durmadan bılgısayarım mavı ekranla acılıp kapanıyor ne yapmalıyım:(( yardım edın ne olur ogrencılerıme sunum hazırlamam lazım veblgısayarımı kullanamaz oldum.http://garr.dl.sourceforge.net/p ... 2.1_English.paf.exe
Buyrun ClamWin Portable...Son Düzenleme: Onuralp Yılmaz ~ 13 Ekim 2010 20:43
Araştırdım ama bulamadım Mcafee Total Protection'da kampanya var mı?Yordu derken program açılış kapanışları bariz arttı tabi benim sistem malum.Buldum :)
http://home.mcafee.com/store/pac ... ure=en-gb&cid=63567Edit:Kampanya linki eklendi.
Hem bulmada hem silmede gayet başarılı.
Sistemini yavaşlatmazsa ve memnun kalırsan ebediyen kullanırsın o kadar rahat geliyor bana
Kaspersky Rescue disk anlatım-kullanımı bulabilirsiniz.
Yalnız bu işlemleri temiz bir bilgisayarda yapın.Yoksa fayda etmez
ajan kulanın eniyi antivirüz
Beğenmemek değil aslında Kaspersky ne kadar kendini ispatladıysa Nod32'de aksi yönünde ispatladı.
Ama default halde. Kimse çoğu programda ayar yapmıyor. En basitinden çevremdekileri önerebilirim.
Sorunu olan bazen bana gelir sorar virüs sebep olduysa ilk sorum "Hangi antivirüs kullanıyorsun ?" aldığım cevap değişik ! "Sağ altta bi göz var dur bakim... ESET yazıyor.. Nod32'miş" işte bu kişilerle muhattap oluyorum çoğu zaman.
Çoğu kişide McAfee'yi Nod32'yi benim gibi düşünenler yerden yere vuruyor. Ama madalyonun görünmeyen yüzü de var
Kimse Nod32'den yıldırmıyorum ya da vazgeçirmeye çalışmıyorum tamamen göreceli. Sistemin yeterliyse daha üst düzey programlar tercih edilir. Yoksa benim içerdeki külüstür sistemde hala Nod32 kurulu duruyor. Önümüzdeki günlerde Nod32 ve Eset Smart Security'yi denemeye çalışıcam.
Ama her zaman benim karalistemde olan 2 program vardı hala öyle ; Avast ve ESET ürünleri.
nod32 denem sürümü kur sil vurisleri bana göre saglam nod32 antivurus ben sorunusz 1 yıldır lisanslı kullanıyorum.
Tamamen içi boş bi programdır. Sisteme yüklenmediği söylenir, doğrudur. Ama kasmadığı gibi korumuyorda uzun süre kullananlar "bilgisayarım çok temiz nod32 kullanıorm olm" derler ama temiz olduğu için değil bulamadığı için ancak kendilerini kandırırlar. Üst düzey Kaspersky, Bitdefender, Norton gibi programlar yüklendiğinde tarama sonuçları sonrasında Nod32 ebediyete uğurlanır :)Hiç katılmıyorum, eset kullanmadın sanırım. Eset çok iyi ve hızlı bir programdır ben lisanslı bir kaspersky kullanıcısıyım ama kaspersky'den sonra eset'i öneririm çok çok profesyonel bir yazılım değil ama öyle bulamama gibi bir sorunu yok daha önce kaspersky çok kaçırdı ama eset bir kere bile kaçırmadı kaspersky daha profesyonel bir yazılım ve daha iyi özelliklere sahip olduğu için sırf kullanıyorum yoksa eset idael bir antivirüstür şiddetle öneririm.. "Eset Smart Security 4.2" eğer daha iyisine sahip olmak istiyorsan Kaspersky internet security 2011.. Başka söze gerek yok tartışmaya da gerek yok bunlar tanınmış iyi firmalardır bu sene norton fena değil ama daha çok çalışması lazım.
Arkadaşım artık herkezin beyninde bir olgu oluşmuş "Antivirüs=Kaspersky" yok kardeşim böyle birşey kim sokuyor böyle şeyleri kafanıza.. Esette kasperskyde çok başarılı firmalar.Bence dişe diş götürüyorlar.İkisinide kullandım sadece kasperskyde kullanıcı yönetimi biraz daha işlevsel, ek özellikler vs.. Eset smart Security'ide kullandım sadece onda ek özellikler vs. yok.Yani virüs bulamıyo felanda demeyin o kadarda değil.İnsanlar boşunamı para veriyor, şirketler satın alıyor sanıryorsunuz.Sadece kaspersky firması bir kaç yıldır antivirüs devlerine öncülük ettiği için şahlandı.Abartılacak bir olay yok yani.
- 1
- 2