arkadaşlar yeni telefon almak istiyorum ve araştırmalarıma göre bu 2 telefon arasında kaldım.
bu 2 telefon hakkında bilgisi olanlardan, kullananlardan yorumlar almak istiyorum. hangisini tavsiye edersiniz? artıları eksileri vs.
gerçi n82 hakkındada yorumlarınızı bekliyorum.
şimdiden teşekkürler
nokia 6710 mu yoksa nokia 6260 slide mı alayım?
ne kadar ödeyeceksiniz max.?ya şimdi 2 telefonun internet fiyatları aşagı yukarı aynı. 100 tl kadar fark var arada.
6710 700 tl 6267 600 tl civarında.
bense özellikle fotoğraf ve videoyu iyi çeken tlf arıyorum ve bu 2 tel arasında kaldım
bu 2 telefonun birbirine göre artısı eksisi, birinde oluıp diğerinde olmayan özellikler nelerdir acaba?
kamera istiyosan sonyericsson c902 5mp kamera radyo gps felan 3g çift kamera yüz tanıma flash :D var daha bi modal vardı 8.1 mp kameralı c serisi gene binlira olması lazım :D sen boşver nokia yı sony e geç nasıl telefon oluyomuş gör :D ben fazla uçmadan c510 bakıyorum :D 3.2 mp kamera var:D
6710 700tl değil 800tl civarı bir fiyata sahip. 6710 tavsiye ederim.
PDA bir özellik değildir. ATX gibi birşeydir. Yani PDA yı kafanıza takmayın. 6710 navigasyon tabanlı bir telefon olduğu için size bir multimedya telefonu olan n79 u öneririm.
peki n79 6710 a göre nasıl resim çekiyor?Eşdeğer sayılabilir.6260da wi-fi yokmuş6710 N82'ye göre daha iyidir. Nokia N82'den desteğini çekmiştir.Yani N82'de yazılımsal bir problem çıksa Nokia bu hatayı yeni yazılım ile düzeltmez. Ama 6710 yeni bir cep telefonu olduğu için hata düzeltmelerine açık bir telefondur. Tavsiyem 6710 Navigator'dur.
şimdi n82 ile 6710 arasında kaldım
n82 ile süper resim çekildiğini duydum ama ekranı 2.4'' 6710 ise n82 kadar güzel çekmeyebilir ama ekranı 2.6''
n82 kullananlardan daha detaylı bilgiler almak
Eşdeğer sayılabilir.teşekkürler yorumunuz için6710 N82'ye göre daha iyidir. Nokia N82'den desteğini çekmiştir.Yani N82'de yazılımsal bir problem çıksa Nokia bu hatayı yeni yazılım ile düzeltmez. Ama 6710 yeni bir cep telefonu olduğu için hata düzeltmelerine açık bir telefondur. Tavsiyem 6710 Navigator'dur.
arkadas ben olsam n82 yi alırdım neden güzel ses cıkarıyo,tıpı guzel ben bukar biliyom benim bilgim bu kadar by
ok teşekkürler yorumun için
bende uzun zamandır takip ediyorum n82yi ama bi türlü fiyatı düşmedi ve şimödide üretimden kalktı diyorlar. resim-video kalitesinde n82nin üzerine telefon tanımıyorlar xenon flaşa sahip olduğu için.
bense şimdi nokia 5800 almaya karar verdim. inşallah hayırlısı olur diyelim:)