Nvidia mı. ATİ mi. Neden
Ben ATİ diyorum çünkü Nvidia biraz paragöz gibi geliyo bana. 4870 in piyasaya çıktığı zamank fiyatına bakın (399$) Bide 9800GTX in çıkış fiyatıına bakın (700$). İkisinin performansı aynı.
(ilk çıktıkları zamanki fiyatlarından bahsediyorum)
Üstelik ATİ daha güçlü Ge-force den.
Nvidia'mı _________ ATİ'mi
Ben Atı kullanıyorum ama Nvidia daha iyi sanırım...
ewet nvidia bıraz daha kaliteli ama performansta ati geçer
Nvidia Performans Ati F/P kartı.
Yasin kardeşim. 4870x2 mi daha güçlü, GTX280 mi? Yada genelde testlerde üstün çıkan kim?
nvidia diyorum ama çokta kullanıp test ettiğimden değil..sadece çok kullandıgım için.. alışkanlık :)
Sonuna kadar ATİ bende...
beyler performans istiyosanız hele hele oyunlarda performans kesinlikle nvıdıa her nvıdıa ekran olur ama düşünün bir pcde SLI şeklinde zotac 9600 düşünün buna cuda teknolojisini uyguluyunca performans inanılmaz seviyelere ulaşır cuda teknolojiside ati kartlarda olmuyo ge force nin kendi programı bide:
GTX280 İ SLI şeklinde baglanıp cuda yapılırsa sizin 4870 kartınızın takılı oldugu pc nin 10 katı daha hızlı işlem yapar
NVIDIA
kardeş sen gitmişin GTX280 i SLI yaparak 4870 ile karşılaştırmışsın. 4870x2 yi GTX280 ile karşılaştır. Bende 4870x2 yi crossfire yapıp 9800GTX ile karşılaştırırım. 1000 kat daha fazla işlem yapar. Lütfen adil ol. :D
BEYLER PARA KONUSUNDA NVIDIA TABİKİ PAHALIDIR AMA SİZ BAZI ŞEYLER YAPARKEN PARAYADA KIYMANIZ GEREKİR SİZ ATİ DİYEBİLİRSİNİZ AMA BEN SİZE BİŞEY SÖYLLİYİM
2ADET ZOTAC 9600 GT NİN OLDUGU BİR PC DÜŞÜNÜN BUNU SLI ŞEKLİNDE BAGLARSANIZ VE CUDA TEKNOLOJİSİNİ UYGULARSANIZ SİZİN ATİ 4850 NİN PCDEKİ PERFORMANSINDAN 2 3 KAT DAHA İYİ İŞLEM YAPAR SİZ BİDE BUNU GTX280 İLE YAPTIGINIZDA BU 10 KATLARA KADAR ULAŞIR BUNUN İÇİN NVIDIA HER ZAMAN İÇİN ATİDEN DAHA İYİ BAKIN BENİM 7300 GT AGP8X EKRAN KARTIM SAYESİNDE P4 İŞLEMCİM CORE 2 DUO NUN YAPTIGI İŞLEMİ YAĞABİLİYPR
CUDA YAPARAK SLI ŞEKLİNDE SENİN 4870X2 KARINDAN GTX280 ÇOK DAHA İYİ PERFONMANS VERİR VERİLERE BAK KAFADAN KONUŞMA
yav adil olsana GTX280 i SLI yaptıysan 4870x2 yide crossfire yap.
Şimdi adil ol hangisi hızlı olur söyle :D
furkantNvidia mı. ATİ mi. Nedenaynen katılıyorum bundan dolayı bende ATİ taraftarıyım
Ben ATİ diyorum çünkü Nvidia biraz paragöz gibi geliyo bana. 4870 in piyasaya çıktığı zamank fiyatına bakın (399$) Bide 9800GTX in çıkış fiyatıına bakın (700$). İkisinin performansı aynı.
(ilk çıktıkları zamanki fiyatlarından bahsediyorum)
Üstelik ATİ daha güçlü Ge-force den.
Arkadaşlar bence Nvidia ATI den biraz daha performanslı çalışıyor. bunu ağır çalışan 3D oyunlarında ve programların kullanılışında farkedebilirsiniz...
Her zaman aynı kavga işlemcide amd intel, ekran kartında da ati nvidia savaşı.Bizler bu yüzden birbirimizle atışıyoruz.Bu atışmanın sonunda kimsenin haklı çıktığı yok.Kazanan taraf yine üretici kaybeden ise herzamanki gibi bizler son kullanıcı oluyor.Boşu boşuna birbirinizi yemeyin.Herkes kendisi için hangisi en iyiyse onu alsın.
Fiyat performans olarak ATİ.. Ayrıca İNTEL
zamanına göre değişir. şuanda ati almak f/p olarak daha mantıklı. ama ilerde ne olur bilinmez. bu nedenle paramıza en uygun olarak en fazla performans veren marka benim için iyidir. ilerde birkaç tane daha ekran kartı üreticisinin daha rekabete katılması dileğiyle. (özellikle iki farklı atili bilgisayarda compiz fusionu sorunsuz etkinleştirince daha güzel oldu.)