Sadece Türkçe Program ve ürünler veren cd, dergi ve site olması güzel olurdu. Madem verilen cd lerde görmek istediklerimiz soruluyor bende diyorum ki
ODAK KONUSU: CHIP DVD/CD'de görmek istedikleriniz
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Geçen gün, sitenizde verdiğiniz linkten NFS Pro Street'in Demosunu indirmeye karar verdim. ancak, hem adsl kotam, hem de vaktim indirmeye yetmeyecekti. Benim bir önerim; NFS Most Wanted'ta yaptığınız gibi, Aralık 2007 sayısında, NFS Pro Street'in Demo'sunu bulundurursanız, hem ben, hem de diğer okurlarınız internetten indirmekten kurtulur, çok memnun olur.
Şimdiden teşekkür ederim.
bu ay verdiğiniz CoH Opposing Fronts demosu için teşekkürler...Diğer aylara daha değişik demolar programlar bekliyoruz..
şubat 2008 de verdiginiz dergideki flash egitiminin yanında adobe flash cs3 programını da verseydiniz çok iyi olurdu
gelecek ay mutlaka bekliyoruz
a'dan z'ye flash eğitimi gibi benzer şeyler verseniz çok güzel olur
Programlama ve Web Tasarım üzerine birkaç video verilse iyi olur?
Daha önce vermiş olduğunuz Donanım Rehberi DVD sini çok beğendim çok izlememe rağmen bu tür şeylerin devamını bekliyorum.
Ayrıca kotalı internet kullanıcılarını rahatlatacak şeyler bekliyorum.Mesela Vista service Pack 1 in RC sürümü.
Teşekkürler
Her ay bir veya birden fazla (deli linux,dsl gibi küçük boyutlular olunca) linux işletim sistemi vermenizi istiyorum.
ben de bi daha ki ay flash cs 3 ü bekliyorum
Öneri:DVD'lerinizi DVD Kutusunda dağıtsanız daha güzel olacak.Derginizi çok beğeniyorum her ay takip etmeye özen gösteriyorum.Bir de derginize Nasıl yapılır bölümü eklerseniz içinde her türlü bilgiler olsa daha güzel olacak ayrıca oyun tanıtım sayfanız biraz az
Eleştiri: kalmadı
Bence her ay verilen dvdlerde o ay ki derginin pdf formatında kopyası da olursa güzel olur.
Tam sürüm olarak güzel bir müzik işleme programı(şarkılar üzerinde detaylı oynamalar yapabileceğimiz,tekrardan yaratabileceğimiz ayarda) olabilir, ayrıca portableapss türü programlar içeren bir dosya da hazırlanabilir
Son olarak, hep yabancı dil sözlüğü verilir ama bir değişiklik olarak kapsamlı bir Türkçe sözlük verilirse de hoş olur
Arkadaşlar bence neredeyse her sitede gördüğümüz windows xp ultimate edition 2008'i yayınlarsanız sevinirim. İyi çalışmalar
devasa oyun yamaları arşivi istiyoruz
ICE WIND DALE 2
yaw lütfen bu oyunu verin
gece gündüz dua ederim
merhabalar..
ELEŞTİRİ : Eskiden verdiğniz cd lerde arşiv dosyası vardı. bu excel dosyası ile hangi yıl, hangi cd de hangi programlar var bulabiliyorduk. Son yıllarda bu dosyayı bulamıyorum. neden acaba?
ÖNERİ : Verilen dvd lerde tekrar arşiv dosyasını verebilirseniz programlara ulaşmamız daha kolay olacak. aksi halde internetten indirmek zorunda kalıyoruz (bu da kotanın dolması demek), verdiğiniz dvd yada cd leri tek tek taramak zor bir işlem olacak. lütfen eskisi gibi bu dosyayı dvd lere ekleyin...
selamlar....
mayıs sayısında xp nin ve vistanın yeni servis paketlerini istiyorum...
aza kanaat eden chip dergisi saakinleri istiyorumm .. :D msjlara baq..istek parçasıı ..
eleştiri: Çok şey istiyonuz Chip den.. xD
öneri: Chipe de hak verinnn :P
arkadaşım adı üstünde istek ve önerileriniz..tabiki herkezin belli başlı istekleri olacak..chip dergisininide bunlar arasında makul olanları değerlendirecek..
Haziran sayısında verilen Escape From New York filmi için teşekkürler. John Carpenter en beğendiğim yönetmendir. 1996'da çekilen Escape From L.A.'i de verirseniz çok güzel olur. Hatta tüm Carpenter filmlerinin DVD'lerini her ay DVD ekinde istesem çok mu şey istemiş olurum?
xp sp3 ,vista sp1 istiyorum... daha dogrusu bekliyorum.
Vista SP1 vermenin bir yolunu bulursunuz umarım.
ne güzel adobe programlarının eğitimi verdiniz 1-2 sayınızda. photoshop, 3dsmax gibi programların türkçe eğitimi vermenizi çok isterim...
derginiz çok güzel emeği geçen herkese çok çok teşekkürler ama
öneri: cd ve dvd'lerinizi zart yerine dvd kutusunda verirseniz çok güzel olacak
Birde her ay özel eğitim bölümünüz ve örnek dosyalar olsun hem programlama hemde wep üzerine bu bölüm pdf dosyası olarak da olabilir...
dvd'lerde verdiğiniz tam sürüm oyunlar gerçekten iyi değil 4-5 yıllık oyunları veriyorsunuz önerim kaliteli bir sponsor bulup güncel oyunlardan vermeniz ve yıllık aboneliklere extra indirim ve extra hediyeler verirseniz abone sayınız daha da artacağına inanıyorum hepinize saygı ve sevgilerle....