Temmuz 2008 dvdsinde verilen norton antibot programı tam sürüm yazmasına rağmen demo çıktı bu arada dvdlerin yeterli virüs testlerinden geçtiği zannetmiyorum avıra ve winamp da malware buldum hem de dergide 1. seçilen norton antibotla taradım ama görünüşe göre chip yetkilileri test 1. seçtikleri programı kullanmıyorlar galiba
ODAK KONUSU: CHIP DVD/CD'de görmek istedikleriniz
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Geçmiş DVD içeriklerini ve chip dergisinin konu içeriklerini index şeklinde excel dosyası şeklinde verebilirseniz güzel olur...
chıp dergisinde oyun bölümü yok ama bari verilen oyunlar güzel olsun temmuz da verilen 20 oyunda çok kötüydü 20 kötü oyun verileceğine adam gibi 1 tane oyun verilse yeter
Eleştiri:Bi anime bölümü açılmadı...
öneri:Yu-Gi-Oh! adlı süper bir anime(japon çizgifilmi)Var.izleyen bilir onun PC için oyunlarını verir misiniz?
JohnRamboXP SP2 den sonraki tüm güncellemelerinin verilmesini istiyorum.HE başka isteğiniz chip eski şeyleri versin dimi asıl bizde vista hotfixlerini ve güncellemelerini istiyoruz.
Bunun için ayrı bir CD verilse süper olur.Son Düzenleme: minnoş_97 ~ 16 Temmuz 2008 16:02
DVD ve CD lerin bu kalın zarfta verilmesi iyi.Tek sorun çabuk düşüyorlar.
Öneri:Kapaklı olmasını talep ediyorum.
Dilek ve istekler
1-Her ay önemli filmlerin DVD de verilmesine devam edilsin.
2-Ayrıca 5-10 tane de yerli,yabancı şarkıcıların divX formatlı video kliplerinin de olmasını istiyorum..
3-Geçmiş yıllara ait dergilerin ve DVD lerin indexlemesinin yapılmasını talebediyorum.Gerçi geçmişte çok istenmiş ama..sonuç yok.Artık yapılmasını (DVD için excel ve dergiler için ayrı bir kitapçık ta olabilir) istiyoruz.
Dergideki Gelecek Sayı Bölümünün Daha Açıklayıcı Olsa ve
Visual Basic 2006 Eğitim CD'si Olsa Çok İyi Olurdu
Eleştiri:Uzun süredir dergiyi takip ediyorum (2001 yılından beri)bazen acaba cdyi doldurma telaşıyla mı aynı programlar tekrar veriliyor? Oyun demolarından videolardan ziyade her ay bir eğitim programı verilse?Şunuda belirtmeliyim Dergimiz rakipsiz bilgi ve kültür bankası...
Çözümleme:"Passport to 35 Languages" Bu program verilse ve ekstradan reklam yapılsa eminim derginin satışları bayağı artar, çünkü ben dergiyi alırken özellikle verilen tam sürümlere bakıyorum.Saygılar...
Chip Eylül DVD'sinde;
"Ulead DVD Movie factory 6"
programının konmasını istiyorum.Tam sürüm olursa iyi olur.Ama yoksa da Sharware sini mutlaka isterim.Boyutu 250mb civarı,internet var ama malum kotalı.Teşekkürler ederim.
mac os x sin trial versionu hiçbir yerde bulamıyorum daa.
fransızca CD nizi klzlm için bekliyoruz.
fransızca CD nizi klzlm için bekliyoruz.
Eğitim dvdleri bir kaç aydır yok
NİYE YOK
Learn to speak english programının full sürümünü kaçıranlar için bir kez daha yayınlayabilir misiniz?
xp ve vistadaki paint movie maker gibi programların yeni sürümleri olsun
athalwolfaLearn to speak english programının full sürümünü kaçıranlar için bir kez daha yayınlayabilir misiniz?evet bende kaçırmıştım
KMPlayer için hiç değilse ücretsiz yazılımlar arasında yer verilsin. millet tanısın. çünkü şimdiye kadar gördüklerim arasında ki(dvd oynatma hariç) en iyi oynatıcıdır. tüm medya oynatıcıları uninstall yaptırır. (streaming yapıyorsanız vlc kalsın.)
Selam.Eylül 2008 DVD sindeki hemen hiçbir program bilgisayarımda açılmıyor.Üstlerine tıkladığımda dosya bulunamadı diye rapor veriyor. Ben vista kullanıyorum.Bilgisayarımda Core2 duo işlemcili bir laptop.Yardımcı olursanız sevinirim.
php eğitim cd leri bu ay bitti sanırım.iyi bir siteyi öğrendiğimiz php sayesinde sanırım oluşturabileceğiz...birde siteyi saldırılara karşı korumak için eğitim dvd si verilse çok iyi olur die düşünüyorum...eminim benim gibi düşünen birçok kişi vardır...
merhabalar bence xp service pack 3 ve vista sp 1 güzel olur öbür aya
evet pardus cd si istiyoruz cd takıp sorunsuz kurabileceğimiz pardus istiyoruz
ayriyetten cıpın verdiği eğitim videolarının adam gibi bir altyapı ile türkçe çevrilmiş hallerini sitiyoruz
ayriyetten bir beş on yıllık dergi pdf si istiyoruz
ayriyetten verdiği programların yapısal ayarlarının nasıl yapıldığını düzgünce anlatılmasını istiyoruz
ayriyetten eğer mümkünse har marka için her model için xp ve vista driver dvdlerini istiyoruz: bunu özellikle istiyoruz
eleştiri: bu ayki php & meysql dersleri çalışmıyor.
öneri: her ay bu dersleri bir seviye ilerletip php ögretmek
İstediğim programların tamamını netten bulup indirebiliyorum. Chıp dergisinde istediğim program değil EĞİTİCİ BİLGİLENDİRİCİ KAYNAKLAR ,EĞİTİM SETLERİ,DİL SETLERİ gibi şeyler hah bide multimedya içerikli şeyler verirseniz daha almaya para vermeye layık bir dergi olur valla:)
Office 2007 sp2
vista sp2
pardusun kurulumlu cdsi. cdden çalışanı değil.
Kotalı kullanıcılara yardımcı olacaktır.
Güncelleme : ve windows 7 istiyoruz haziran sayısında bunları verirseniz çok güzel olacak
Kotalı internet kullandığımız için indiremiyoruz büyük boyutlu dosyaları